Waterslagdemper en t stuk besteld. Was volgende dag al in huis. Na openen bleek een andere terugslag demper te zijn verstuurd, maar na installatie werkte deze prima. Contact gehad over meerprijs beste... Vis mer
Makkelijk je onderdeel te zoeken op de site. Goede produkt omschrijving. Snel verzonden. Volgende dag in huis. Alles goed. 👍🏻👍🏻
Op tijd geleverd en goed, eenvoudige installatie en het werkt naar behoren. Tip: in de handleiding staat dat het apparaat niet ondersteboven gemonteerd mag worden, Maar dat kan niet anders wanneer... Vis mer
Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Snelle levering! Netjes verpakt. Een puntje van aandacht, we hadden het naar een pakketpunt verstuurd, maar dat kan niet bij zo'n groot pakket. Beter als dat... Vis mer
Buurs BV is een technische groothandel voor bedrijf en particulier en is importeur van klassieke radiatoren en oliegestookte cv installaties.
Handelsstraat, 11a, 8263BE, Kampen, Nederland
- info@buurs.nl
- buurs.nl
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Alles volgens bestelling
Alles volgens bestelling. Vlot geleverd.
Uitstekende service.
Sehr guter Shop
Sehr guter Shop.
Das Personal hat mich bei der Bestellung super unterstützt und mich auch auf nicht zusammenpassende Komponenten aufmerksam gemacht und die Bestellung entsprechend angepasst.
Ongevraagd werd een goede praktische tip gegeven.
Telefonisch vroeg ik over een bepaalde thermostaat informatie. Die informatie werd duidelijk verstrekt. Tevens werd een tip gegeven over de installatie van de thermostaat waardoor mij extra werkzaamheden bespaart bleven
Bestelling was snel geleverd.
Goede snelle afhandeling van de aankoop en gedeeltelijke retournering en terugbetaling.
Goede snelle afhandeling van de bestelling en gedeeltelijke retournering i.v.m. het niet passend zijn van het artikel in het keukenblok i.v.m. hetfeit dat de stekker van de inductie kookplaat in de weg zit.
Terugbetaling ging wat langzaam omdat ik het retourneringsformulier niet goed had opgemerkt.
Dacht dat het retourneren voldoende was.
Verder prima afhandeling
Zuverlässig
Sehr schnelle und zuverlässige Lieferung.
Prima service
Prima service, snelle levering. Goede prijs
Prima service
Snelle levering product volgens afspraak
Snelle levering, goed kontakt per mail.
Keurig product volgens afspraak.
goede website
goede website, duidelijk en snelle verzending
De CV in storing en dan bel ik met Buurs
Even een belletje met Buurs over een CV storing.
Telefonisch uitleg wat de verschijnselen waren met de druk in het systeem. Conclusie was dat de druksensor af en toe haperde, waardoor de CV in storing ging. De volgende morgen werd het pakketje netjes bezorgd. Ik heb zelf als handige Harry de sensor vervangen en daarmee was het probleem opgelost. De juiste analyse en conclusie, top verzorgd en goede service.
Helaas had postNL het pakket niet…
Helaas had postNL het pakket niet bezorgd.
Dank aan Buurs voor de zeer snelle en adequate reactie op mijn melding. Binnen een dag had ik het bestelde in huis.
Artikel was snel geleverd en doet wat…
Artikel was snel geleverd en doet wat het moet doen, alle onderdelen zeten erbij.
Spijkerband geplastificeerd besteld en…
Spijkerband geplastificeerd besteld en zeer snel in huis. Helemaal top
Betrouwbaar
Honeywell T4M klokthermostaat
De bestelde "Honeywell T4M klokthermostaat modulerend" snel ontvangen.
Was heel makkelijk te installeren (slechts twee bestaande draadjes aangesloten)
Heb een paar keer de handleiding doorgelezen om goed door te hebben hoe de thermostaat in te regelen,
uiteindelijk bleek dit heel eenvoudig te zijn.
Het scherm is donker en is daardoor ietwat lastig af te lezen maar als je even op een willekeurig knopje drukt gaat het backlight even aan waardoor je de instellingen helder ziet.
Bij het éénmalig instellen, dat enkele minuten duurt, is een zaklampje wel handig want het bewuste backlight gaat vrij snel uit.
Inmiddels nu een week in gebruik, volop tervreden en geen omkijken naar.
Dik tevreden met mijn aankoop.
Inmiddels is het half november 2024 en de thermostaat werkt nog steeds volledig naar behoren, dik tevreden dus!
Snel geleverd
Snel geleverd, goed geadviseerd, nette prijs.
Top service en persoonlijke aanpak!
Na bezoek op kantoor bleek de bestelde pellet kachel toch niet meteen uit voorraad leverbaar. Werd gebeld: heel netjes opgelost mocht een andere kachel kiezen (met kleine upgrade) en, als tegemoetkoming, ook nog een paar extra zakken pelllets ontvangen. De dag erna netjes geleverd volgens afspraak door eigen transporteur. Johan heeft flink wat (technische) kennis over (pellet)kachels en is altijd bereid tot helpen en meedenken. Top service! Aanrader.
Ultrasoon besteld
Ultrasoon besteld en netjes en snel bezorgd