De Iberico spareribs van The Butchery waren echt top! Het vlees was van uitstekende kwaliteit, super mals en vol smaak. We hebben het zelf bereid en het resultaat was geweldig — je proeft meteen d... Vis mer

Selskapet har svart
Perfecte bistecca Fiorentina! Mijn verwachtingen waren hoog omdat ik een echte foodie ben. Mijn tafelgasten waren een maître sommelier, een chef en een sterrenchef. In het glas 100% Sangioves... Vis mer
Selskapet har svart
Bestelling ging vlot en ook de levering. De levering werd vermoedelijk door de drukte en de vele wegenwerken wel behoorlijk laat op de avond geleverd. 1 sterretje laat ik echter liggen omdat er geen... Vis mer
Skrevet av virksomheten
The Butchery is een uitgekomen jongensdroom van mij (Bert-Jan Lantinga). Een slagerij waar the sky the limit is. Met de mooiste rassen en een 100% Dierenwelzijn garantie. Maar ook kant-en-klaar maaltijden, met liefde door onze slagers bereid.
The Butchery gaat verder waar je slager stopt. Runderrassen als Black Angus USA, Black Angus Premium Argentinie, Rubia Gallega, Aberdeen Angus Uruguay, Simmentaler en zelfs Kagoshima Wagyu. Varkensrassen als LIVAR, Iberico, Mangalitza en Duroc d'Olives. Superieure kip als Label Rouge en natuurlijk gehouden Polderhoen. Online weten de liefhebbers het allemaal te vinden. En daar geniet ik zo ontzettend van!
The Butchery is het platform voor BBQ liefhebbers, maar ook voor bewuste vleeseters. Want wie liever 'goedkoop' vlees eet uit de bio-industrie moet hier zeker niet zijn.
Bestel voor 11u, 's avonds thuis
Quickfrozen en vacuüm verpakt
Kies zelf je leverdag
Gratis verzending v.a. €100
Spaar voor gratis producten
Badweg 4, 7944HJ, Meppel, Nederland

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Correct en op tijd geleverd zoals afgesproken.
Goede tot heel goede kwaliteit, hangt van iedres zijn smaak.

Svar fra Butchery.be
Het gourmetpakket is netjes aangekomen en was voldoende voor het aantal personen, de kwaliteit en de smaak daarentegen was zeer matig en niet voor herhaling vatbaar.
Het vlees is perfect !
Alles tot in de puntjes verzorgd en een heel vriendelijke mevrouw aan de telefoon , er was een probleem aan mijn kant en ze heeft alles in goede banen geleid waarvoor dank ! Onze familie en vrienden waren weer zeer tevreden na het etentje , niets dan lof !!! Dank je wel en ook voor jullie een mooi fijn liefdevol 2026 .

Svar fra Butchery.be
Heerlijk vlees, hoge kwaliteit en ondanks problemen met de bezorgdienst heeft de butchery er voor gezorgd dat alles toch nog volgens afspraak geleverd werd. Met 1 telefoontje was alles geregeld. Iedereen die ooit met Belgische leverdiensten heeft gewerkt weet dat dit wonderbaarlijk te noemen is! chapeau voor de medewerkers van the butchery

Svar fra Butchery.be
Zoals altijd weeral heel lekker vlees.
En op uur en tijd geleverd!
Gewoon Top

Correcte levering.
Entrecote waren allemaal gelijk van dikte.
Kwaliteit zeer goed.
Een echte aanrader.

Svar fra Butchery.be
Kwaliteit op en top. Eerste keer hier besteld maar het zal niet de laatste keer zijn. Levering was ook zonder probleem; handige track and trace.

Svar fra Butchery.be
Snelle en vlotte levering, en heerlijk, kwaliteitsvol vlees!

Svar fra Butchery.be
Top ervaring, snelle levering, en het gewicht was inorde. Lekkere a4 wagyu, rubia galega & andere top kwaliteit!
Zeker aan te raden

Svar fra Butchery.be
Vleesproducten waren goed. Pakket werd buiten voor de deur afgeleverd zonder aanbellen, ontdekte pakket na check voor ik naar bed ging.
Prima kwaliteit van vlees. Op tijd en professioneel bezorgd.

Svar fra Butchery.be
Het vlees echt van topkwaliteit en smakelijk versneden. Het is ook makkelijk en snel te ontdooien en het blijft vers. Echt een aanrader.

Svar fra Butchery.be
Steeds hoge kwaliteit en snelle levering, in mijn opinie beste slagerswebshop

Svar fra Butchery.be
Zeer lekker en mals vlees.
Wij hebben ervan genoten.
Mssch is het een idee om het vlees reeds vooraf in porties te snijden?
Vlotte levering, duidelijke instructies om het vlees klaar te maken en een groot succes op ons feest!

Svar fra Butchery.be
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.