De Iberico spareribs van The Butchery waren echt top! Het vlees was van uitstekende kwaliteit, super mals en vol smaak. We hebben het zelf bereid en het resultaat was geweldig — je proeft meteen d... Vis mer

Selskapet har svart
Perfecte bistecca Fiorentina! Mijn verwachtingen waren hoog omdat ik een echte foodie ben. Mijn tafelgasten waren een maître sommelier, een chef en een sterrenchef. In het glas 100% Sangioves... Vis mer
Selskapet har svart
Bestelling ging vlot en ook de levering. De levering werd vermoedelijk door de drukte en de vele wegenwerken wel behoorlijk laat op de avond geleverd. 1 sterretje laat ik echter liggen omdat er geen... Vis mer
Heerlijk vlees, hoge kwaliteit en ondanks problemen met de bezorgdienst heeft de butchery er voor gezorgd dat alles toch nog volgens afspraak geleverd werd. Met 1 telefoontje was alles geregeld. Ied... Vis mer
Skrevet av virksomheten
The Butchery is een uitgekomen jongensdroom van mij (Bert-Jan Lantinga). Een slagerij waar the sky the limit is. Met de mooiste rassen en een 100% Dierenwelzijn garantie. Maar ook kant-en-klaar maaltijden, met liefde door onze slagers bereid.
The Butchery gaat verder waar je slager stopt. Runderrassen als Black Angus USA, Black Angus Premium Argentinie, Rubia Gallega, Aberdeen Angus Uruguay, Simmentaler en zelfs Kagoshima Wagyu. Varkensrassen als LIVAR, Iberico, Mangalitza en Duroc d'Olives. Superieure kip als Label Rouge en natuurlijk gehouden Polderhoen. Online weten de liefhebbers het allemaal te vinden. En daar geniet ik zo ontzettend van!
The Butchery is het platform voor BBQ liefhebbers, maar ook voor bewuste vleeseters. Want wie liever 'goedkoop' vlees eet uit de bio-industrie moet hier zeker niet zijn.
Bestel voor 11u, 's avonds thuis
Quickfrozen en vacuüm verpakt
Kies zelf je leverdag
Gratis verzending v.a. €100
Spaar voor gratis producten
Badweg 4, 7944HJ, Meppel, Nederland

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
eerlijk en goed vlees gekregen, reageert snel op mails

Svar fra Butchery.be
I ordered pork for pulled pork and an 800 g dry-aged charra, and the quality was excellent.
The meat was fresh, well cut, and full of flavor . exactly what you expect from a serious butcher.
Everything arrived in perfect condition.
Top quality products. I will definitely order again.

Svar fra Butchery.be
Alles geleverd zoals aangegeven en van top kwaliteit!

Zeer lekker vlees
Snel geleverd
Goeie service
Altijd mooie aanbiedingen

Svar fra Butchery.be
het was heel lekker en sappig vlees met een goeie uitleg over de bereiding erover.

Svar fra Butchery.be
Werd zeer verzorgd geleverd, en geheel volgens afspraak, de instructies voor het bereiden zijn een zeer goede hulp, en dan de complimenten die je krijgt van je gasten die zijn top, een aanrader.

Svar fra Butchery.be
Leveling komt hoe het vertel word
En vlees is mooi rood en smaakt heel goed
Vlees is met veel liefe behandel

Svar fra Butchery.be
Het vlees werd gekoeld geleverd en het klaarmaken was enorm fijn!
Lekker vlees en goede kwaliteit.
Onze menu voor oudjaar was heel verfijnd daardoor en geslaagd.

Svar fra Butchery.be
EDIT : Na een slechte ervaring met de levering werd ik gecontacteerd door de klantendienst die mij spontaan excuses en een compensatie aanbood. Voor mij is dit voldoende. Problemen kunnen altijd voorkomen maar het is hoe je ermee omgaat dat het verschil maakt.
De producten komen diepgevroren toe en alles ziet eruit zoals beloofd op de site.
Originele review :
Ik heb mijn pakket vier dagen (!) geleden besteld om zeker te zijn dat ik het op tijd zou hebben en nog slagen ze er niet in om tijdig te leveren. De enige manier om hun transportbedrijf Trunkrs te bereiken is een chatbot die maar rondjes blijft draaien zonder informatie te geven, geen telefoon mogelijk of niks, ik kan zelfs geen bestelnummer ingeven om info te krijgen.

Svar fra Butchery.be
We hebben verschillende keren vlees besteld bij Butchery.be en we zijn echt super tevreden van de kwaliteit van het vlees. De levering gaat ook snel en vlot.

Svar fra Butchery.be
Kwalitatief zeer goed vlees, goed bevrozen verpakt en correcte timing bij levering, alles top.

Svar fra Butchery.be
Optijd levering en de bestuurder was klantvriendelijk

Svar fra Butchery.be
super goed! exact geleverd zoals beschreven.
vlees/vet verhouding was ook perfect( picanha)
bereid op de reverse searing methode op mijn kamado.
vingerlekkend lekker.

Svar fra Butchery.be
Helaas is mijn bestelling bij de transporteur de mist ingegaan maar de ondersteuning van the Butchery was super .onmiddellijk nieuwe zending gedaan mij nog gecontacteerd en alles dik in orde gekomen .Dankuwel Butchery

Svar fra Butchery.be
Correct en op tijd geleverd zoals afgesproken.
Goede tot heel goede kwaliteit, hangt van iedres zijn smaak.

Svar fra Butchery.be
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.