BullerBox Anmeldelser

2 484
TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Venter fortsatt på august boksen, nå er det desember. Etterlyst den flere ganger. De første gangene fikk jeg svar at den er forsinket og kommer snart. Nå får jeg ikke noe svar lenger

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg bestilte min første boks i juli og fikk første pakken ca 3 uker etterpå. Var veldig fornøyd med denne, gode produkter! Men pakke nr to kom aldri. Jeg etterlyste denne i slutten av august og de s... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veldig fornøyd med innholdet og prisen. Begge hundene elsker alt som kommer ,både godbiter og leker og ene her er ekstremt sær både på godbiter og leker. Litt hyggeligere pris på bullerbox enn flere a... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg mottok kun den første pakken, selv om jeg har betalt for et halvt år. De svarte på mail de første gangene jeg skrev til de, og spurte hvor det var blitt av neste pakke, men de har nå sluttet å sva... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dyreutstyr

Skrevet av virksomheten

BullerBox – Forkælelse til din hund, drevet af nye ejere siden 1/1-2025 🐶🎁 BullerBox er en abonnementsboks fyldt med sjovt legetøj og lækre godbidder, som tusindvis af heldige hunde modtager hver måned. Hver boks indeholder 5-6 spændende overraskelser, der stimulerer og glæder din hund. Vigtigt: BullerBox er under helt nyt ejerskab fra 1/1-2025. Efter konkursen hos de tidligere ejere er virksomheden nu en del af en familieejet virksomhed, der har vægtet høj service og kundetilfredshed siden 1917. Vi arbejder målrettet på at genopbygge tilliden til brandet og sikre en gennemsigtig, pålidelig og kvalitetsbevidst service. Vi tilbyder desuden 100% tilfredshedsgaranti – hvis din hund ikke elsker alt i sin BullerBox, sender vi gratis en erstatning med i næste levering. Det sikrer logrende haler og ingen skuffede hundeøjne! 🧡🐾 Anmeldelser fra før 1/1-2025 afspejler ikke den nuværende ejerskab og service. Vi håber, du vil give os en chance for at vise, hvad den nye BullerBox står for! Vi står altid klar til at hjælpe på mailen: happy@bullerbox.dk eller telefon: 42702070 📦 Læs mere og bestil her: https://bullerbox.dk/fast/subscribe

Kontaktopplysninger

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(2 484)

11 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Max syntes det er spennende og åpne…

Max syntes det er spennende og åpne boksen,han vet når han ser den at det er til han,og han liker og ta i bruk den nye Leka...det er en leke vi gjerne skulle hatt en ny utgave av som har vært den absolutte favoritt siden den kom i posten det er en kong løve...er det mulig å få den i ny versjon?

5. august 2023

Hej Ingveig,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvor er det bare skønt at høre, at Max kan genkende BullerBoxen, samt at han er glad for legetøjet ❤️ Der bliver lagt meget tid og mange kræfter i at udvælge, det helt perfekte indhold, så vi er altid glade for at få at vide, når det virkelig er lykkedes 🙌

I ønskes en fantastisk dag 🐶

Fine leker

Fine leker, men noen for store.

1. august 2023

Hej Reidun,

Af hjertet tak for jeres anmeldelse og de fine stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️ Men vi vil selvfølgelig gerne have den sidste med!

Da I altid har 100% tilfredshedsgaranti på indholdet i BullerBoxen, har jeg sørget for, at sende et ekstra legetøj med i jeres næste BullerBox ❤️

Derudover vil jeg meget gerne hjælpe med at tilpasse BullerBoxen, så vi sikrer at I ikke modtager for stort legetøj i fremtiden. Jeg har derfor noteret på jeres medlemskab, at I ikke ønsker stort legetøj 🐶

Så håber jeg, at Gizmo bliver glad for legetøjet fremadrettet!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Masse fine leker å gode god biter

Masse fine leker å gode god biter.
Lekene varer stortsett 1 mnd. Til neste pakke. Litt for dårlig kvalitet i forhold til min Finsk lapphund. Enkelte leker holder godt andre helt elendig. Uansett så vil vi fortsatt være medlemmer. Aiko kjenner igjen pakkene fra dere å blir kjempe glad når han får de..😍 jeg er 75 % fornøyd med Bullerbox og Aiko er 100 % fornøyd.. 😃😃

21. juni 2023

Hej Lise,

Tusind tak for at give dig tid til at give os en anmeldelse ⭐️ Det sætter vi enorm pris på!

Det er bare så skønt at høre, at Aiko er glad for sin BullerBox ❤️ Det er lige præcis det vi ønsker.

Men vi ønsker naturligvis også at du som ejer er lige så tilfreds som Aiko 🥰 Og da I altid har 100% tilfredshedsgaranti, har jeg derfor sendt et ekstra legetøj med i jeres næste BullerBox.

Skulle I til en anden gang opleve at legetøjet ikke holder så godt, kan I altid sende os en mail til happy@bullerbox.dk eller ringe på 42 70 20 70 (man-fre kl. 10:00-12:30) så hjælper jeg altid mere end gerne med at gøre brug af jeres tilfredshedsgaranti 🐶

Fine leker og godbiter

Fine leker og godbiter. Det eneste negative er at lekene har litt dårlig holdbarhet. Loke spiser igjennom de på under ti minutter, men han er jo glad i å destruere. Kanskje fint å ta med en holdbar tyggeleke i neste boks foreksempel 😊

13. mai 2023

Hej Nanna,

Af hjertet tak for jeres fine anmeldelse og de fantastiske stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvor er jeg ked af at høre, hvis I oplever at legetøj ikke er holdbart nok til Loke 🐶

Jeg har derfor sørget for, at I fremadrettet modtager vores Robuste Box, som vi tilpasser med et mere solidt og slidstærkt legetøj, som I måske vil have mere glæde af? 🐶

Den koster ikke noget ekstra end vores normale BullerBox ❤️

Der vil bare oftest være ét legetøj med i månedens Robuste BullerBox, men så vil der til gengæld være en ekstra pose godbidder med i stedet for 🍖

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zaira er fornøyd med boksen hun får…

Zaira er fornøyd med boksen hun får hver måned. Og er det noe hin ikke er fornøyd med så får hun erstatning neste måned

27. april 2023

Hej Juanita,

Af hjertet tak for jeres anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvor er det bare fantastisk at høre, at Zaira er glad for sin BullerBox samt at I har gjort brug af jeres tilfredshedsgaranti ❤️

Det er nemlig helt korrekt, at I med jeres 100% tilfredshedsgaranti, altid kan kontakte os, hvis indholdet i BullerBoxen ikke er et hit for Zaira 🐶 Så hjælper vi altid med at erstatte enten legetøj eller godbidder med noget nyt 🍖🧸

Skulle der være det mindste, må I endelig altid huske at kontakte os!

Gode

Gode, kvalitets produkt, men lekene varer kort tid - har en liten hund som ødelegger nesten alt av leker.

10. mai 2023

Hej Line,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvor er jeg bare glad for, at du har givet dig tid til at give os en anmeldelse ❤️

Men jeg er ked af at høre, hvis I oplever at legetøjet går hurtigt i stykker 😞 Det vil jeg derfor meget gerne finde en løsning på.

Da I altid har 100% tilfredshedsgaranti på indholdet i BullerBoxen, vil jeg meget gerne hjælpe med at erstatte legetøjet med noget mere slidestærkt legetøj 🧸

I kan derfor altid sende mig en mail på happy@BullerBox.dk, så hjælper jeg jer med at gøre brug af tilfredshedsgarantien hurtigst muligt 🥰

Jeg ønsker jer en skøn weekend 🐶

Registrerte min stehund Hermann

Registrerte min stehund Hermann, og mens jeg var vekke på jobb kom pakken, og jeg ble fortalt han koste seg med både snacks og leker. Så kom jeg hjem fra jobb, og det var som han visste, sprang og hentet den ene leken for å vise meg😄🥰

27. april 2023

Hej Anne,

Tusind tak for jeres søde anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Åh altså! Det er jo bare helt fantastisk at høre, at Hermann bliver så glad, når han modtager BullerBoxen 📦 Vores største ønske er nemlig, at BullerBoxen skal skabe glæde hjemme hos jer 🥰

I må endelig huske på, at I altid kan kontakte os, hvis der skulle være det mindste. Vi sidder altid klar til at hjælpe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veldig bra etter at vi fikk litt mer…

Veldig bra etter at vi fikk litt mer solide leker. 😊

10. april 2023

Hej Randi,

Tusind tak for jeres anmeldelse og de helt fantastiske stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvor er det fantastisk at høre, at det har hjulpet at få tilpasset jeres BullerBox til noget mere slidestærkt legetøj ❤️

Vi vil altid meget gerne hjælpe med at tilpasse BullerBoxen, hvis der skulle være det mindste, så vi sikrer, at I får mere end bare glæde ud af BullerBoxen.

I må derfor endelig altid kontakte os, hvis der skulle være det mindste 🐶

Endnu engang tak for at give jer tid til at skrive en anmeldelse!

Inspirerende og mye glede

Mye fint, inspirerende og gøy for den lille super helten 😊

10. mars 2023

Hej Lennert,

Tusind tak for jeres anmeldelse og de sprudlende stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvor er jeg bare glad for at høre, at I er glade for BullerBoxen 🥰 Vi ser frem til at forkæle jer med flere overraskelser ❤️

Endnu engang tak for jeres anmeldelse!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Mye rot i levering av ekstra ting man…

Mye rot i levering av ekstra ting man legger til i boksen. Jeg får sjelden det jeg betaler for. Skylder på at boksen blir sendt ut før betalingen derfor er ikke det ekstra jeg bestiller med i boksen men penger for det skal di ha. Vurderer sterkt å si opp hele greia

3. januar 2023

Hej Beathe

Mange tak for jeres anmeldelse ⭐️⭐️⭐️ Det sætter vi stor pris på, selvom vi selvfølgelig gerne vil have det sidste med!

Jeg er naturligvis ked af at høre, hvis I oplever det som værende rodet 😞 Det er bestemt ikke meningen ❤️

Som vi også har skrevet frem og tilbage om på mail, så vil man altid modtage sine tilkøbte produkter i sin kommende BullerBox, hvis det bestilles inden for fristen samt at regningen hermed også betales i tide ⭐️

Hvis produkterne først bliver betalt, når BullerBoxen er afsendt, sørger vi blot for at sende produkterne med i den næste BullerBox i stedet for 📦

Hvis I fortsat skulle have spørgsmål eller ikke føler, at vi har fundet en løsning på det, må I endelig ikke tøve med at kontakte os! Så vil jeg altid meget gerne hjælpe.

Er veldig fornøyd!!

Både hundene og jeg er veldig fornøyde med Bullerbox!

6. januar 2023

Af hjertet tak for jeres søde ord og ikke mindst de flotte 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det bare dejligt at høre, at I alle er tilfredse med BullerBoxen hjemme hos jer ❤️

Vi sætter altid stor pris på at kunne sende jer en masse overraskelser 🐶

Sig endelig til, hvis der skulle være noget - Vi sidder altid klar til at hjælpe!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Lekene holder ikke igjen

Lekene holder ikke igjen, var veldig bra en stund, men no ryker de etter en dag el to

15. desember 2022

Hej Malin,

Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldese til os ⭐️⭐️

Men jeg er ked af at høre, hvis legetøjet går hurtigt i stykker 😞 Det er i hvert ikke meningen, selvom det hurtigt kan ske, når de dejlige vovser leger med deres legetøj 🧸

Men det betyder bestemt ikke, at I skal tage til takke med ødelagt legetøj. I har selvfølgelig 100% tilfredshedsgaranti på alt indhold i jeres BullerBox hver eneste gang, og vi erstatter altid ødelagt legetøj eller hvis der er andet I ikke er helt tilfredse med ❤️

Derudover vil jeg meget gerne tilbyde jer vores Robuste Box, som vi tilpasser den med et mere solidt og slidstærkt legetøj, som I måske vil have mere glæde af? 🐶 Den koster ikke noget ekstra end vores normale BullerBox.

Kunne I tænke jer at prøve det, så lad mig endelig høre tilbage fra jer 😊

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Luna blir kjempeglad hver gang det…

Luna blir kjempeglad hver gang det kommer pakke i posten. Lekene blir tatt godt imot, spesielt de hvor det er gjemt en ball inni. Men av og til får hun veldig små godbiter og det er ikke like gøy.

18. november 2022

Hej Trude og Luna!

Tusind tak for jeres super flotte anmeldelse og jeres 5 stjerner 🤩🌟 Det sætter vi enormt stor pris på ❤️

Hvor er det skønt at jeres legetøjet er et hit! Med henhold til godbidderne, så vil jeg meget gerne notere til jeres medlemskab, at I ønsker jer nogle større godbidder i stedet for de helt små 🥰
Derfor ville jeg blive glad, hvis I kan sende os en mail til happy@bullerbox.no, med den e-mail, som I er tilmeldt med og skrive at I ikke ønsker de helt små godbidder til Luna ❤️ Så kan vi nemlig nemt hjælpe jer med dette! 😊

Jeg ser frem til at høre fra jer 🐶

Top klasse

Super lækkert

Hej Frederik!

Du skal have mange gange tak for din anmeldelse! ⭐ Vi er enormt glade for at du synes det er ''top klasse'' 🤩

Hvis der skulle være det mindste, som vi kan hjælpe dig med, må du endelig bare kontakte os, så sidder vi klar til at hjælpe ❤️

I ønskes en glædelig jul fra alle os i BullerBox 🐶🎄

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg synes det er kjempefint at vi bare…

Jeg synes det er kjempefint at vi bare får godbiter i pakken da Bror bare ødelegger alle lekene.😊 jeg sendt en Mail om problemet vårt og da kom dere med forslag om at han kunne få bare godbiter og det passet oss perfekt så det var god sørvis synes Bror og jeg 👍🏼😊

11. mai 2022

Hej Lene og Bror!

Tusind tak for jeres fine anmeldelse af os og ikke mindst de 5 store stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Det er vi utroligt glade for! ❤️

Det glæder mig også at I er glade for kun at få godbidder med i Brors BullerBox, så han ikke får noget legetøj, som han kan ødelægge 🥰

I må endelig sige til, hvis der er det mindste, som vi kan hjælpe jer med igen 🐶

I ønskes en dejlig jul 🎅

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veldig godt tilpasset boks med leker og…

Veldig godt tilpasset boks med leker og godbiter til hunden. Og veldig god service fra ansatte i Bullebox

Hej Linda

Tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord 🥰⭐

Jeg bliver utroligt glad, når du skriver at BullerBoxen passer godt med legetøj og godbidder til jeres vovse 🐶❤️📦 Så kan det jo ikke blive bedre!

Og tusind tak for de søde ord om vores service - det sætter vi virkelig stor pris på! 💕

I ønskes en rigtig god jul 🐶🎄

Tilpasset leketøy for hund

Alltid en opplevelse for vårt dachshund når pakken ankommer. Han blir helt vilt og sjekker ut alle nye leketøy og snop.

Hej Berna

Tusind tak for jeres 5-stjernede anmeldelse 🤩 Vi er utroligt glade for at I synes godt om os ⭐🐶

Jeg er også glad for at høre at legetøjet og godbidderne er et hit og bliver udforsket hver gang 📦❤️

Husk på at I altid kan skrive til os, hvis der er det mindste, som vi kan hjælpe med.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Verdens beste pakker for hunder

Verdens beste pakker for hunder. Min hund elsker alt han får, å alle bamsene blir en stor favoritt.

22. november 2022

Hej Iselin,

Af hjertet tak, for den utroligt flotte anmeldelse og de sprudlende stjerner ⭐️

Hvor er det bare dejligt at høre, at bamserne er en stor favorit ❤️

I må endelig sige til, hvis der skulle være det mindste!

Så sidder jeg altid klar til at kunne hjælpe 🥰

Veldig fornøyd med boksene

Veldig fornøyd med boksene! Min lille Lykke elsker både snacksen og lekene som kommer hver måned 😊

24. november 2022

Hej Marthe,

Tusind tak for jeres anmeldelse og for jeres flotte fire stjerner ⭐⭐⭐⭐ Dem sætter vi stor pris på!

Jeg er så glad for at høre, at Lykke elsker både legetøjet og godbidderne ❤️🐶

Rigtig glædelig jul til jer 🎄

Dennis elsker sin boksen,sin

Dennis elsker sin boksen,sin. Og det at vi kan velge,siden han ikke er glad i annet enn pipe ball. Og det sunne godte,vi har prøvd de fleste esker,Aldri har,han spist alt, Beste hunde esken av,de 7eskene på 6,5.år.. Fikk 2leker i sommer og brukte som gaver,istede for og kjøpe,og er blitt Godt likte gaver,1.hundens ynglingsleke♡🐾🐾👩‍🦳

27. juni 2022

Hej Anita og Dennis!

Hold da op! I skal have mange gange tak for jeres 5-stjernede anmeldelse af os! Det sætter vi stor pris på 🤩❤️

Det gør mig også rigtig glad, når du skriver at Dennis elsker sin BullerBox! Så kunne man ikke være mere glad og tilfreds 🥰

Husk at hvis der er det mindste, kan I altid kontakte os, så er vi klar til at hjælpe! ⭐️

I ønskes en rigtig god sommer ☀️

Logre-Helt hos BullerBox

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv