Вже декілька років співпрацюю з сайтом Букі. Сайт зручний. Учні за своїми бажаннями та критеріями з легкістю знаходять собі перевіреного репетитора. Є менеджери, які допоможуть з будь-яким питанням. Я... Vis mer
Selskapet har svart
Дуже зручний сервіс як для учня так і для викладача. Мені подобається те що компанія та менеджери роблять все для того аби полегшити роботу викладачу у підборі майбутніх учнів. Бувають звісно мінус... Vis mer
Selskapet har svart
Користуюся buki більше року. Це хороша платформа для репетиторів. Рекомендую! Що хотілося б покращити: Часто заявки приходять пізно ввечері, і я можу їх підтвердити, але в такий пізній час вже... Vis mer
Selskapet har svart
Я вражений їхньою високою професійністю та якістю послуг. BUKI виявилося дуже компетентною у своїй сфері діяльності. Наша співпраця з ними призвела до виняткових результатів, і я хочу висловити сво... Vis mer
Selskapet har svart
BUKI - міжнародний сервіс пошуку репетиторів з більше ніж 35.000 індивідуальних викладачів з усієї України. У нас ви знайдете професійних репетиторів, які допоможуть зі шкільними предметами, підготовкою до ЗНО, університетськими курсами, вивченням мов чи освоєнням нового хобі. Оберіть свого репетитора та почніть навчання вже сьогодні!
Ukrania
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Звернулась на початку жовтня в компанію за допомогою у підборі репетитора української мови для моєї дитини. Швидко підібрали прекрасного педагога для моєї донечки. Репетитором Міськів Оленою Володимирівною задоволена. Це відповідальна, креативна, пунктуальна і порядна людина. Дитина займається з задоволенням, має гарні результати. Дякую за співпрацю.

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
Протягом останніх 2-х років звертаємося за допомогою пошуку репетиторів по різним предметам. Все добре, дякуємо команді BUKI. Репетитори чудові.

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
Евгения замечательный преподаватель, занятия очень продуктивные, понимает, подхватывает, слышит даже тогда, когда не можешь найти правильных слов чтобы объяснить в чем есть сложности. От занятий получаешь то, что хочешь и даже больше.

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
База може і достатня, але досі нам не знайшли репетитора. Щось намагались перші 2-3 тижні допомогти, а потім все! Був досвід контакту з одним репетитором і досить негативний.

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
Роботою задоволенні. Викладач знаходить спільну мову з підлітком. Це дуже важливо, бо той матеріал, який отримується в школі, пролітає мимо уваги дитини. Ваші викладачі вміють зацікавити учня. Завдяки цьому учень не тільки вивчає теорію а й розмірковує на теми пройденого матеріалу, задає питання як викладачу так і самому собі. Учень зацікавленний темою яку вивчає, а це сприяє засвоєнню матеріалу та мотивує на подальше навчання. Дякую за Вашу роботу.

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
Nice combination of web-site and user support.

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
Гарний і зручний сервіс, швидко знайшли репетитора. Репетитор - кваліфікований, відповідальний. Дуже задоволена, дякую!

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
I was able to find an excellent teacher and am very happy with this service.
Мені вдалося знайти чудового викладача, і я дуже задоволений цим сервісом.
Дуже дякую!

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
Швидко знайшла репетитора і за доступною для мене ціною. Дитина займається з захватом.

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
Дякую сервісу, за 1 день знайшла чудового викладача із словацької мови Поліну!

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
Знайшов чудового репетитора з івриту, Євген дійсно доступно та легко подає матеріал. Дякую!

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
Шукала терміново репетитора для сина з математичного аналізу. Через сайт швидко знайшла гарного спеціаліста за прийнятну для мене ціну. Тому, якщо знову з'явиться необхідність, буду шукати репетитора через цей сайт.

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
Не знайшли нормального репетитора,також Ярина галас вимагає гроші і поміж графіку додаткові заняття. Ніколи більше б до неї не пішла.

Дякую BUKI !
Дуже швидко та ефективно працює сайт пошуку репетитора. Підібрали на сайті дуже хорошого репетитора, співпрацею задоволені.

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
Чудовий сервіс. Велика кількість вибору репетиторів, все зручно та оперативно.

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
Знайшли репетитора з італійської мови. Викладач пані Олена. Дуже задоволені поданням інформації, дитина сприймає легко і швидко. Дякую. Із задоволенням продовжимо навчання.

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
Займаємось польською мовою з Тетяною. Дуже задоволені поданням інформації. Грамотно побудовою уроку. Дякую. Із задоволенням продовжимо вивчення польської з цим репетитором.

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
Добрый день. Сайт хороший. Но у меня вопрос . Я про одного репетитора оставила хороший отзыв, но со временем понял, что не все так хорошо. Как я могу удалить свой отзыв?

Svar fra BUKI | БУКІ - Репетитори України
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.