Buki Meditatii Anmeldelser

139
TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

O experienta minunata cu școala Buki. Profesioniști, dedicati si amabili..Nu lucram de mult, dar se văd progrese la Ianis. Doamna Simona este mai mult decât un profesor de matematică – este un om ca... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Buna ziua,facem meditații la matematica cu domnișoara Bianca, băiatul meu este foarte încântat că îi explică pe înțelesul lui și chiar îi place foarte mult, mulțumim pentru înțelegere și răbdarea Bian... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Leksehjelp

Skrevet av virksomheten

Într-o lume În continuă schimbare și evoluție, educația rămâne un factor crucial În dezvoltarea fiecărei persoane. Este esențial să avem acces la resurse educaționale de Înaltă calitate pentru a ne dezvolta abilitățile și a ne atinge potențialul maxim. Acesta este exact obiectivul Școlii BUKI Meditații, o platformă educațională online care pune accentul pe abordarea personalizată și oferă cursuri de matematică și limba engleză, pentru toate vârstele și toate nivelele.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(139)

136 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

A fost o experiență foarte plăcută

A fost o experiență foarte plăcută! Dna profesoară de lb română Anca Pop a dat dovadă de multă răbdare iar Alexandra s-a simțit în largul ei în timpul meditațiilor!

9. juli 2026

Bună ziua!

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia frumoasă și pentru încrederea acordată! 💚

Ne bucurăm să aflăm că Alexandra s-a simțit în largul ei la lecții și că doamna Anca Pop i-a oferit sprijinul, răbdarea și încrederea de care avea nevoie. Apreciem recomandarea și vă mulțumim că ați ales BUKI!

Vă dorim mult succes în continuare! 🌟

Recomand cu caldura pe Ioana Petrina

Recomand cu caldura pe Ioana Petrina, de exceptie!

9. juli 2026

Bună ziua!

Ne bucurăm să aflăm că experiența avută alături de doamna Ioana Petrina a fost una de excepție. Aprecierea dvs. înseamnă foarte mult pentru noi și pentru profesoară.

Totul a fost în regulă

Totul a fost în regulă, pentru mine, orele s-au desfășurat bine, cu eficiență, doamna profesoară reușind să ma lămurească și să mă ajute să evoluez.

19. juni 2026

Bună ziua!

Ne bucurăm să aflăm că lecțiile au fost eficiente și că doamna profesoară a reușit să vă ofere explicațiile de care aveați nevoie pentru a progresa. Vă dorim mult succes în continuare și cât mai multe reușite!

Echipa BUKI 💚

Our experience with Buki Meditații

Our experience with Buki Meditații has been very positive. We appreciate how easy and well-organized the process is, from finding a suitable tutor to arranging lessons. My son takes physics lessons and we are very pleased with the tutor’s professionalism, patience, and clear explanations. The lessons are adapted to his needs, helping him better understand difficult topics and gain more confidence in physics. Communication is prompt and reliable, and the overall experience has been smooth and supportive.

7. mai 2026

Hello!

Thank you so much for your wonderful review and for placing your trust in BUKI! 💚

We’re delighted to hear that your experience has been so positive and that your son is benefiting from the physics lessons. I

We truly appreciate your kind words and wish your son continued success in his studies!

The BUKI Team 💚

Recomandă pe Andreea

Andreea este o profesoară răbdătoare și atentă la nevoile copilului. Nu trece de o lecție, până nu se asigură ca a înțeles copilul. Lucrează focusat pe stilul testelor de la Evaluarea națională. A fost mereu deschisă la solicitările mele ca părinte, cat și ale copilului. O recomand sincer pentru răbdare și flexibilitate !

8. juli 2026

Bună ziua!

Ne bucurăm să aflăm că doamna Andreea a reușit să răspundă nevoilor copilului dvs. cu răbdare, profesionalism și dedicare.

Vă mulțumim că ați ales BUKI! 🌟

Ajutor real!

Ajutor real!! Rabdare si empatie plus adaptabilitate in functie de nevoile specifice copilului!! Multumim, Ana!!

5. mai 2026

Bună ziua!

Ne bucurăm să aflăm că doamna Ana a reușit să ofere sprijinul, răbdarea și empatia de care copilul dvs. avea nevoie. Astfel de mesaje ne motivează să oferim, zi de zi, experiențe de învățare de calitate.

Vă mulțumim pentru recomandare și vă dorim cât mai multe reușite! 🌟

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Experienta minunata cu școala Buki.

Doamna Simona este mai mult decât un profesor de matematică – este un om care inspiră încredere și oferă sprijin la fiecare pas. Cu răbdare, dedicare și profesionalism, a reușit să transforme provocările în reușite. Vă mulțumim din suflet pentru tot ceea ce faceți și pentru că puneți suflet în fiecare lecție!

8. juli 2026

Bună ziua!

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia minunată și pentru încrederea acordată! 💚

Ne bucurăm să aflăm că Ianis face progrese și că experiența avută la BUKI este una atât de frumoasă. Apreciem cuvintele adresate doamnei Simona și ne bucurăm că profesionalismul, răbdarea și dedicarea sa contribuie la dezvoltarea și încrederea copilului dvs.

Vă mulțumim că faceți parte din comunitatea BUKI și vă dorim cât mai multe reușite! 🌟

Un cadru didactic minunat

O doamnă calmă, de profesie învățătoare, cu muuultă răbdare. Explică clar și se adaptează ritmului fiecărui copil. O recomand cu drag! 🤗😘

7. juli 2026

Bună ziua!

Vă mulțumim din suflet pentru încrederea acordată! 💚

Ne bucurăm să aflăm că experiența avută a fost una atât de plăcută și că modul de predare a contribuit la progresul copilului dvs.

Vă mulțumim pentru recomandare și vă dorim mult succes în continuare! 🌟

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Recomand cu mare drag aceasta platforma…

Recomand cu mare drag aceasta platforma de meditații! Atât la LBR, cât și matematica am descoperit profesori calmi, răbdători și explică pe înțelesul copilului. Încă de la primele ședințe s-au pliat pe nevoile și ritmul de învățare al copilului meu, ceea ce a făcut ca matematica/gramatica să devină mult mai ușor de înțeles. Comunicarea este foarte bună, iar noi am căpătat încredere în progresul pe care îl face. Vom continua cu drag și recomandăm cu toată încrederea Alina Ionică (matematica) si Ana Aldea (romana)!

16. april 2026

Bună ziua!

Ne bucurăm să aflăm că profesorii Alina Ionică și Ana Aldea au reușit să se adapteze nevoilor copilului dvs. și să îi ofere o experiență de învățare plăcută și eficientă.

Vă dorim cât mai multe reușite și vă mulțumim că ați ales BUKI! 🌟

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Buna ziua,facem meditații la matematica…

Buna ziua,facem meditații la matematica cu domnișoara Bianca, băiatul meu este foarte încântat că îi explică pe înțelesul lui și chiar îi place foarte mult, mulțumim pentru înțelegere și răbdarea Biancăi 🙏🙏🙏

7. juli 2026

Bună ziua!

Ne bucurăm să aflăm că băiatul dvs. este încântat de lecțiile cu doamna Bianca și că explicațiile sunt pe înțelesul lui.

Super aplicatie…

O aplicatie minunata ,unde rezultatele si progresul copilului se vad foarte repede! Multumim mult!

1. juli 2026

Bună ziua!

Vă dorim mult succes în continuare și cât mai multe reușite!

limba romana

Am avut o experiență foarte bună cu doamna profesor Corina Ionela. Este un cadru didactic empatic, răbdător și dedicat, care creează un mediu de învățare plăcut și motivant. Încurajează fiecare elev să învețe în propriul ritm, oferind sprijin și explicații clare ori de câte ori este nevoie.

Pune accent pe asimilarea constantă a informațiilor și pe îndeplinirea responsabilă a sarcinilor, contribuind astfel la formarea unor obiceiuri de studiu eficiente. Prin profesionalismul și implicarea sa, reușește să inspire încredere și dorința de a progresa. O recomand cu încredere tuturor celor care își doresc un profesor de limba română dedicat și atent la nevoile fiecărui elev.

1. juli 2026

Bună ziua!

Ne bucurăm să aflăm că doamna profesoară Corina Ionela a reușit să creeze o experiență de învățare plăcută și eficientă.

Avem rezultate remarcabile

Avem rezultate remarcabile la matematică și engleză. Toamnă copil a fost pierdut cu matematica și după o lună și jumătate a luat mențiunea la olimpiada de matematică la faza locală (prof. Angel N.). La limba engleză cu ajutorul prof. Ioana P. copil a dat examenul Cambrige la nivel B2 și a luat 3 medalii la Word School cup (1 aur și 2 argint) și a calificat la etapa internațională. Mulțumim frumos pentru sprijinul acordat, atenție și răbdare. Mult succes în continuare!

19. juni 2026

Bună ziua!

Vă mulțumim din suflet pentru această recenzie și pentru încrederea acordată! 💚

Ne bucurăm enorm să aflăm despre rezultatele remarcabile obținute atât la matematică, cât și la limba engleză. Felicitări copilului pentru mențiunea la Olimpiada de Matematică, certificarea Cambridge B2 și performanțele excelente de la World Scholar's Cup! 🏆

Vă dorim mult succes în continuare și cât mai multe realizări! 🌟

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Recomand cu mare drag,meditațiile cu…

Recomand cu mare drag,meditațiile cu d-na Secăreanu, decurg excepțional pt cei doi copii cu cerințe speciale, sunt captați de ecran și încântați totodată....vă mulțumim și dorim și altor copii să poată profita de implicarea mediatorilor ,rămânem în contact....

28. mars 2026

Bună ziua!

Vă mulțumim pentru recenzia frumoasă și pentru încrederea acordată! 💚

Ne bucurăm să aflăm că lecțiile cu doamna Secăreanu sunt de ajutor și că cei doi copii participă cu plăcere și interes.

Vă dorim mult succes în continuare și ne bucurăm să rămânem alături de dvs.! 😊

Echipa BUKI

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Robi este foarte incantat de lecțiile…

Robi este foarte incantat de lecțiile de matematica. De asemenea, a avut șansa s-o întâlnească pe dna Simona, care are rabdare sa explice pana este sigură ca Robi a înțeles. Foarte încântați! Recomandam cu toată încrederea!

19. mai 2026

Svar fra Buki Meditatii

Vă mulțumim mult pentru feedbackul frumos! 💚

Ne bucurăm să auzim că Robi este încântat de lecțiile de matematică și că experiența alături de doamna Simona este una atât de plăcută 😊

Vă mulțumim pentru recomandare și pentru încrederea acordată! 📚

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Totul merge f bine,o varietate mare de…

Totul merge f bine,o varietate mare de profesori de unde poti alege si prima lectie gratuita

14. mai 2026

Mulțumim mult pentru feedback! 💚

Ne dorim ca fiecare elev să poată găsi profesorul potrivit pentru nevoile sale, iar prima lecție gratuită să ajute în alegerea celei mai bune variante 📚

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We had a good experience!

We had a good experience!
The child was delighted to have 1:1 lessons.
Thank you !!!!

6. mai 2026

Svar fra Buki Meditatii

Thank you so much for your kind feedback! 💚

We’re very happy to hear that your child enjoyed the 1:1 lessons and had a positive experience 😊

BUKI Team 💚

Vurdert til 5 av 5 stjerner

The course schedule is flexibile,the…

The course schedule is flexibile,the staff is willing to help.

5. mai 2026

Svar fra Buki Meditatii

Thank you so much for your feedback! 💚

We’re glad to hear that you find the schedule flexible and our team helpful — that’s exactly what we aim to provide 😊

BUKI team💚

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fiul meu este incantat de Bianca N.

Fiul meu este incantat de Bianca N., ii face plăcere să lucreze cu ea și se pare că au și o chimie, ceea ce este foarte important într-o relație meditator-elev.
Mulțumim, Bianca!

2. mai 2026

Svar fra Buki Meditatii

Vă mulțumim mult pentru mesaj! 💚

Ne bucurăm tare să auzim că fiul dumneavoastră lucrează cu plăcere și că există acea „chimie” atât de importantă între elev și profesor 😊

Vă dorim mult succes în continuare și îi transmitem mulțumiri și Biancăi!

Echipa BUKI 💚

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv