Buki Meditatii Anmeldelser

175
TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sunt profesor Buki school de ceva timp. Pot spune ca o fac cu mare drag. Faptul ca predau din confortul casei , ca am posibilitatea sa ma pliez pe nevoile fiecarui copil, pe nevoia de înțelegere a fi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Domnisoara profesoară de matematică Bianca Negrei este un cadru didactic dedicat, răbdător și foarte bine pregătit. Explică lecțiile clar, pe înțelesul copiilor, și reușește să le insufle încredere și... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Experienta mea ca profesor in cadrul scolii Buki, este una mai mult decat pozitiva. Lucrez in colaborare cu aceasta platforma de mai bine de 6 luni si sunt foarte multumita de profesionalismul staff... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Toată stima pentru profesionalismul domnului profesor dr. Adrian Morar și pentru competențele dobândite de copilul meu. Modalitatea dumnealui de abordare este cea mai potrivită pentru personalitatea c... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Leksehjelp

Skrevet av virksomheten

Într-o lume În continuă schimbare și evoluție, educația rămâne un factor crucial În dezvoltarea fiecărei persoane. Este esențial să avem acces la resurse educaționale de Înaltă calitate pentru a ne dezvolta abilitățile și a ne atinge potențialul maxim. Acesta este exact obiectivul Școlii BUKI Meditații, o platformă educațională online care pune accentul pe abordarea personalizată și oferă cursuri de matematică și limba engleză, pentru toate vârstele și toate nivelele.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(175)

172 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Cea mai bună doamnă de română Ana

Cea mai bună doamnă de română Ana. Explică foarte bine și are răbdare multă.
Recomand pe doamna Ana! ❤️❤️

23. november 2025

Recunoștință pentru feedback și inimioare! Transmitem cu drag doamnei Ana. <3
- echipa BUKI -

Vurdert til 5 av 5 stjerner

My son he is always very happy for his…

My son he is always very happy for his math class. Thank you for patience, kindest and good knowledge you share with him!

13. november 2025

Svar fra Buki Meditatii

Thank you so much—this makes our day!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Multumesc doamnei profesor pentru tot…

Multumesc doamnei profesor pentru tot ajutorul oferit fetitei mele! A ajuns de la 4 la 10 la matematica. De neimaginat acum un an. Buki este o platforma in care am incredere, ușor de folosit, unde poti gasi ajutorul de care ai nevoie. Recomand cu drag!!

31. oktober 2025

Svar fra Buki Meditatii

Mulțumim din suflet pentru încredere! Felicitări pentru saltul de la 4 la 10 💚extraordinar💚
- Echipa BUKI -

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mi-au plăcut foarte mult lecțiile de…

Mi-au plăcut foarte mult lecțiile de engleza. Deja participăm la aceste lectii de mai bine de 1 am si continuăm

5. november 2025

Svar fra Buki Meditatii

Vă mulțumim din suflet pentru constanță și încredere! Continuăm împreună.
- Echipa BUKI 💚 -

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meditatii de calitate, usor accesibile oricand

Am gasit disponibilitate pt meditatii matematica clasa a 8a, la mijlocul anului scolar cand profesorii din oras aveau deja grupele formate si nu mai primeau alti copii.
Calitatea meditatiilor comparabila cu cele fizice, cu profesoara cu care a avut rezultate ff bune, dar, care, nu a putut face aprox 2 luni meditatii.
Rezultate f bune si la simulare - data in timpul acestor meditatii online, cat si la examenul de evaluare, fiind admisa la liceul dorit.

7. april 2025

Svar fra Buki Meditatii

Recunoștință pentru feedback! Ne bucură potrivirea cu profesoara și faptul că lecțiile online au menținut calitatea, la fel bravo pentru reușite și pentru liceul dorit!
- echipa BUKI 💚 -

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Copilul a fost încântat de la prima oră

Copilul a fost încântat de la prima lecție de matematică,contează foarte mult ca un profesor să știe cum să vorbească cu un copil, ca să prindă mai multă încredere în el.Eu ca părinte sunt foarte mulțumită de orele primite de domnul Angel,am făcut doar trei ore și copilul abia așteaptă următoarea oră.

30. september 2025

Svar fra Buki Meditatii

Vă mulțumim din suflet! Comunicarea potrivită face diferența. Îi transmitem domnului Angel aprecierea dvs. și rămânem alături pentru progresul continuu.
- echipa BUKI 💚-

Recomand cu încredere

Recomand cu încredere! O persoana foarte pregătită, cu o răbdare aparte. Este calm, explicit, iar cunoștințele la matematica s-au îmbunătățit simțitor. Continuăm cursurile cu d-nul profesor. Multumim!

2. oktober 2025

Svar fra Buki Meditatii

Mulțumim din suflet pentru încredere și recomandare! Ne bucură mult progresul.
- echipa BUKI- 💚

Cel mai bun profesor

Cel mai bun profesor , recomand cu drag !🤍

28. september 2025

Svar fra Buki Meditatii

Mulțumim din suflet pentru recomandare! 💚

5 stars

it was wonderful

27. september 2025

Wonderful to hear. Thank you! 💚

Review doamna Andreea-matematica

Mi a plăcut mult de doamna Andreea, mereu ne ajuta si ne explica, se vede ca ceea ce face, face cu drag. O recomand cu drag.

10. mars 2025

Svar fra Buki Meditatii

Mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase! Ne bucură mult să auzim că doamna Andreea v-a ajutat și a explicat pe înțeles. Îi transmitem aprecierea dumneavoastră. 💚
-Echipa BUKI-

Baiatul meu indrageste matematica

Datorita profesorului Alberto Radu ,baiatul meu abia asteapta orele de matematica!!Suntem foarte multumiti!

1. september 2025

Svar fra Buki Meditatii

Mulțumim din suflet! Ne bucură enorm că profesorul nostru a făcut matematica așteptată cu nerăbdare. Felicitări pentru progres! 💚

Profesorii explica foarte bine

Profesorii explica foarte bine, sunt calmi si au rabdare cu elevii , ajuta mult atat temele pe care le primesc suplimentar cat si explicatiile primite pe parcurs

25. september 2025

Mulțumim! Ne bucurăm că explicațiile și temele ajută. 💚

Chemistry lessons

The tutoring sessions have helped me a lot with my Chemistry class. I would definitely recommend this website!

13. mars 2025

Svar fra Buki Meditatii

This means a lot.💚 Thanks for trusting us and recommending the site!

Orele cu meditatori

M-au ajutat orele foarte mult. Meditatoarea a explicat pe înțelesul meu şi sunt foarte mulțumit.

16. mai 2025

Svar fra Buki Meditatii

Grozav și bravo pentru progres, mulțumim!💚

Recomand cu încredere

Lecțiile sunt bine organizate, explicațiile clare și ușor de înțeles, iar echipa se implică cu adevărat. Atmosfera plăcută și motivantă face procesul de învățare mult mai eficient. Mulțumesc pentru serviciile de calitate! Recomand cu încredere )

8. september 2025

Svar fra Buki Meditatii

Mulțumim pentru cuvintele frumoase și recomandare, continuăm la aceeași calitate. 💚

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv