Budgetland online discount warenhuis Anmeldelser

TrustScore 3 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Onduidelijk voor wat betreft bestelling. Ik had een zwart koffiezetapparaat besteld. Ontving een rode, na contact kon ik het retourneren op eigen kosten omdat ik niet in het vakje opmerkingen ZWART ha... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

8 zilverkleurige onderborden besteld. Ik wil ze op tafel gebruiken onder de serviesborden. € 2,75 p.st. plus € 6,95 verzendkosten. De vlg dag al ontvangen. Dat is dus top. Maar bij uitpakken naki... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Parasol dienblad was hier goedkoper dan ergens anders online, zelfs met Porto betalen erbij. Dit is top. Goed ingepakt aangekomen en vlot. Helaas waren de roze glazen theelichtjes niet veegvast/ kleu... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dyr og kjæledyr

Skrevet av virksomheten

Budgetland is een online discount internet warenhuis met meer dan 5000 voordelig geprijsde artikelen op het gebied van huishoudartikelen, drogisterij, textiel, speelgoed, dierenbenodigheden, kadoartikelen, schrijfwaren, wenskaarten, gereedschap, fiets en auto, tuinartikelen, en electra. Wij leveren alle artikelen snel uit voorraad vanuit ons magazijn.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

PRIMA AANKOOP

Eerste ervaring met Budgetland en die was uitstekend.

Verzending vond nagenoeg onmiddellijk plaats en van
de verpakking was écht werk gemaakt (box in box +
veel isolatiemateriaal).

Inhoud van het pakket klopte als een bus en er zat
zelfs een leuk extraatje (balpen) bij  :-)

6. april 2022

Lichtslang

Een hele fijne zaak had vorige week een lichtslang besteld .Maar deed het maar voor twee derde mail gestuurd, deden helemaal niet moeilijk een foto gestuurd. Vandaag al een nieuwe bezorgd.

8. desember 2020

Super.

Super.
Nette snelle levering.
Super service.
Binnen 5 minuten reactie op mail en binnen een uur een passende oplossing.
Top bedrijf.

6. oktober 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet het bestelde aantal en kwaliteit super slecht!

Ik kreeg niet het bestelde aantal leggings. Hierin had ik geen keus om het dan niet te nemen.. Want ik vond de verzendkosten wel erg duur!

Daarbij zijn de leggings van super slechte kwaliteit! Als ik het 2 a 3 keer aan heb en je trekt de legging normaal voorzichtig aan dan trek je er al gaatjes in.. Dus vind het niet reëel dat zoiets verkocht wordt! En zeker voor die prijs wat ik moest betalen..

21. juli 2020
Logoen til Budgetland online discount warenhuis

Svar fra Budgetland online discount warenhuis

Het is correct dat niet het geheel bestelde aantal is geleverd door een voorraadverschil in ons magazijn.
Het door de klant teveel betaalde bedrag is echter door ons netjes teruggestort.
Over de kwaliteit van de leggings hebben wij tot op heden nog nooit een klacht ontvangen, de klant heeft hierover ook geen klacht bij ons gemeld.
Als een artikel niet goed mocht zijn dan kan het altijd geretourneerd worden en wordt het artikel door ons vergoed.

Uitstekende klachtbehandeling

De een halfjaar geleden bij Budgetland gekochte Waspinators waren al versleten. Dit meldde ik deze week. Budgetland heeft de door mij genomen foto's naar de producent gestuurd. Die gaf aan dat ze waarschijnlijk geen goede uv-coating hebben gehad. Het resultaat? Ik kreeg netjes nieuwe toegestuurd. Prima afhandeling!

2. juli 2020
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Kwaliteit in verhouding tot prijs

Gisteren een etagere gekocht, was vandaag al binnen. Snelle levering wat erg prettig is en goed verpakt. Helaas lijkt staat hij wel erg scheef, heb nu een soort van toren van Pisa in de keuken staan. De deurkapstok past wel op de deur, maar hangt ook maar op een klein stukje erover. Deze eindigt ook nog wel op de grond denk ik.. qua prijs is budgetland niet duur, maar ook niet spot goedkoop. Kwaliteit van de producten staat in verhouding.

8. mai 2020

keurige service

Wasmanden en wasrek besteld. Meteen de dag erna geleverd gekregen.
Het wasrek was echter wat gebogen (tijdens transport). Melding van gemaakt, ik mag het gebogen wasrek houden en er wordt direct een nieuwe verstuurd!
Keurige service met keurige prijzen!

2. mai 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Da's dus NIET zo budget als het lijkt

Aan het kijken voor een anker voor de droogmolen. Heeft budgetland een parasolanker voor 11,95 niet duur dus. Dan ga je bestellen, komt er natuurlijk verzendkosten bij, 6,95 en nog een toeslag geheten lagebestellingtoeslag a 2,95 totaal dus 21,85. Fijn geregeld bij deze budget winkel en ik kijk dus wel verder. Bol.com all-in 17,99. Da's pas budget.

19. april 2020

Aanrader!

Mijn bestelling was goed verpakt en zeer snel geleverd. Als dank voor de bestelling zat er een pen in het pakket. Ik ben blij met mijn aankopen en vind Budgetland een echte aanrader.

14. april 2020

Héél goede service!

Ik had een 24 volt 'All Ride' waterkoker voor in de vrachtwagen bij Budgetland besteld. Deze was bij Budgetland zo'n 30% goedkoper dan bij de meeste andere webwinkels!
Helaas was hij al binnen een paar weken stuk waarop ik een mailtje heb gestuurd naar Budgetland.
Op mijn klacht werd heel snel gereageerd en er werd mij toegezegd dat er een oplossing zou komen.
Nou,.....die oplossing is er inmiddels!

Ik heb zonder extra kosten een nieuw exemplaar van Budgetland ontvangen en voor het retour sturen van de kapotte waterkoker heb ik heel netjes de, door mij gemaakte, verzendkosten teruggestort gekregen!!

Ik ben dus bijzonder tevreden en ze zullen mij vaak terug zien.

TOP webwinkel !!!

7. august 2019

Heerlijke winkel!

Heerlijke winkel om online in te cyberverdwalen!
Leuke spullen voor leuke artikelen!
Het enige nadeel is dat je altijd bezorgkosten moet betalen, geen bedrag als scheiding voor wel en niet bezorgkosten betalen.
Ik heb gisteren ochtend besteld en het kwam vanmorgen al om 8.00u aan! Er zaten breekbare spullen tussen, die ze echt heel goed en veilig ingepakt hadden en op de doos stond de waarschuwing: breekbaar. Alles was in goede staat.
Ik hou van ze, ze zullen mij snel genoeg weer tegenkomen. Budgetland = geweldig
Dus een echte aanrader!

5. juli 2019

dikke prima!

ondanks de 'lage bestellingtoeslag' van 2,95 (bij bestellingen onder een bepaald bedrag) was dit nog steeds de goedkoopste optie. Snel verzonden en uitstekend verpakt.

9. april 2019

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop.
Verzendkosten hebben alle internet bedrijven.
Kleine toeslag onder € 15 is begrijpelijk gezien de lage prijzen die gehanteerd worden.

1. august 2017
Logoen til Budgetland online discount warenhuis

Svar fra Budgetland online discount warenhuis

Deze toeslag is alleen van toepassing bij bestellingen onder de 15 euro, vanaf 15 euro vervalt deze toeslag.
Wij hebben er voor gekozen de prijzen van al onze artikelen zo laag mogelijk te houden en ook daadwerkelijk te berekenen wat het kost om een bestelling te verzenden.
Veel bedrijven hebben de kosten in de prijzen van de artikelen verwerkt, wij hebben er voor gekozen hierin transparant te zijn.

Top service

Eergister kattenstokjes besteld en deze waren direct de maandag op de post gegaan. Vandaag netjes in een mooie doos binnen gekregen.

Al met al een top service!

14. februar 2017
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv