Budgetland online discount warenhuis Anmeldelser 43

TrustScore 3 av 5

3,0

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

8 zilverkleurige onderborden besteld. Ik wil ze op tafel gebruiken onder de serviesborden. € 2,75 p.st. plus € 6,95 verzendkosten. De vlg dag al ontvangen. Dat is dus top. Maar bij uitpakken naki... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De een halfjaar geleden bij Budgetland gekochte Waspinators waren al versleten. Dit meldde ik deze week. Budgetland heeft de door mij genomen foto's naar de producent gestuurd. Die gaf aan dat ze waar... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dyr og kjæledyr

Skrevet av virksomheten

Budgetland is een online discount internet warenhuis met meer dan 5000 voordelig geprijsde artikelen op het gebied van huishoudartikelen, drogisterij, textiel, speelgoed, dierenbenodigheden, kadoartikelen, schrijfwaren, wenskaarten, gereedschap, fiets en auto, tuinartikelen, en electra. Wij leveren alle artikelen snel uit voorraad vanuit ons magazijn.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Onduidelijk.

Onduidelijk voor wat betreft bestelling. Ik had een zwart koffiezetapparaat besteld. Ontving een rode, na contact kon ik het retourneren op eigen kosten omdat ik niet in het vakje opmerkingen ZWART had gezet. Weg voordeel door de retourkosten.

27. januar 2026

Heb paasborden besteld

Heb paasborden besteld. Euro 17.36 betaald. Idd. Hoge verzendkosten. Tot op heden niks gehoord over bestelling ontvangen. Geprobeerd te E-, mailen. Die komt niet door. Telefoonnummer is afgeschermd. Hoop via dit een reactie te krijgen. Als ik die al krijg. Idd. Waardeloos!!!

19. januar 2025

Beste Ronnie,

Je hebt je bestelling afgelopen zondag ingestuurd, al deze bestellingen worden op maandag door ons verstuurd. Jouw bestelling is dan ook gisteren door ons verstuurd.
Je moet ook gewoon een orderbevestiging hebben ontvangen en een email van de vervoerder met de track en trace code.
Dit gaat namelijk geautomatiseerd.
Het kan voorkomen dat een dergelijke email in je spambox terecht is gekomen.
Het je helemaal niets ontvangen wil je dan controleren of het emailadres dat je hebt opgegeven wel klopt.
Mocht er nog een probleem zijn dan horen wij dit graag.
Je kunt ons gewoon via het op de website vermelde emailadres klantenservice@budgetland.nl bereiken.

Budgetland Klantenservice

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bedrijf adverteren met gratis…

Bedrijf adverteren met gratis verzending bij Google en je moet met afrekenen 6.99 betalen voor verzending dat is 50% van me aankoop extra

Google geeft dat aan

20. november 2024

Beste Reflex,

Kun je aangeven waar je dit gezien hebt, wij adverteren namelijk helemaal niet met gratis verzending.
Wij kunnen dan nakijken of er soms ergens iets staat dat tot onduidelijkheid kan leiden.
Alvast bij voorbaat dank voor je medewerking.

Budgetland klantenservice

Niet doen

Ik heb een bestelling binnen 2 weken herroepingsrecht terug gestuurd a €15,- kosten via postNL.
Budgetland kon het pakket niet aannemen, het werd naar een postNL punt verstuurd. Waar het niet opgehaald is door budgetland. Ik krijg geen reactie van budgetland via de mail. Geld pakket en verzendkosten kwijt.
Waardeloos bedrijf. Eens en nooit meer.

4. oktober 2024

Svar fra Budgetland online discount warenhuis

Het klopt niet dat er geen reactie van ons is geweest.
Wij hebben direct een reactie gegeven op de email die wij hebben ontvangen met het verzoek door te geven wanneer post.nl het pakket bij ons aangeboden zou moeten hebben, bij ons bedrijf zijn wij namelijk elke dag aanwezig, het is derhalve onmogelijk dat er niemand is aangetroffen.
Daarnaast hebben wij geen track en trace code doorgekregen zodat wij niet wisten dat het pakket bij het postkantoor was bezorgd, deze informatie is naar de klant gestuurd maar niet met ons gedeeld.
Wij hebben afgelopen vrijdag nog een email gestuurd met het verzoek de track en trace code door te geven, hierop hebben wij dit weekend een antwoord ontvangen.
Wij zullen dit nu verder oppakken en oplossen.

Topservice

Helaas miste er een gaatje in een balk van mijn schommelbank maar met dank aan een supersnelle en vriendelijke service, een goede oplossing gevonden. Top!

23. juli 2024

Parasol dienblad goedkoper maar

Parasol dienblad was hier goedkoper dan ergens anders online, zelfs met Porto betalen erbij. Dit is top. Goed ingepakt aangekomen en vlot. Helaas waren de roze glazen theelichtjes niet veegvast/ kleurvast en zou het mij meer kosten aan Porto om ze te retourneren dan dat ze me zouden vergoeden/ aanschafprijs. Dan maar naar de glasbak, dan gooi ik die 3 euro zo weg, komt op hetzelfde neer. Jammer

4. juni 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Voor vandaag besteld morgen in huis…

Voor vandaag besteld morgen in huis moet je hier niet zijn Ik heb zaterdagnacht besteld dan verwacht je zoals bij bijna alle bedrijven dat je order zondagavond de deur uitgaat Nou hier niet lijkt post.nl wel Hier word denk niet gewerkt terwijl zo'n beetje heel Nederland op zondag werkt en zijn bedrijf heeft geopend is het hier stil Zeker druk met de Heer nou die zorgt niet voor brood op de plank Het is nu maandagmiddag 13:30 nog steeds niks verzonden Zeer slecht niks kopen waardeloos en dan bla bla bla tot twe keer toe je bestelling is verzonden Nou niet dus BIJ GLS IS de zogenaamd zondag aangemelde zending onbekend GLS HEEFT NIETS ONTVANGEN DUS LIEGEN DOEN ZE OOK NOG EENS ZOALS EERDER GEZEGT UITERST ONBETROUWBAAR ER IS NIKS VERZONDEN ER IS DOOR GLS NIETS ONTVANGEN Dit pakket is weliswaar aangekondigd door de verzender maar fysiek nog niet in het GLS systeem aanwezig. Daarom kan nog geen indicatie worden gegeven voor datum en tijd van aflevering.Aldus GLS 26-03-2024 om 01:48 uur

25. mars 2024

Beste Ruud,

Zoals wij al eerder hebben aangegeven worden alle bestellingen die wij in het weekend ontvangen op maandag verstuurd.
Dit staat ook op onze website vermeld bij het afleverschema:

Je pakket is wel degelijk op maandag door ons verstuurd. Zoals je bij de track en trace kunt zien is het pakket op dinsdag om 13:46 op het depot Gls depot aangekomen.

26-03-2024 13:46 Hub Utrecht Nederland 2.0 Aangekomen op GLS depot

Door de paasdrukte bij Gls heeft het pakket de aansluiting gemist en is het te laat op het depot gekomen, hierdoor was het voor Gls niet meer mogelijk het pakket op dinsdag uit te leveren.
Dit is vervelend en wij bieden je hiervoor onze excuses aan.
Overigens hebben wij op de website ook wel vermeld dat het door drukte bij de pakketdienst soms een dag langer kan duren voordat een pakket wordt bezorgd.

Klantenservice budgetland.

Wederom een tevreden klant

Ik heb nu het tweede jaar een (groot) aantal artikelen besteld om kerstpakketten te maken. Wederom ben ik erg tevreden. Ten eerste ging er iets fout met de iDealbetaling door een storing bij de bank, ik raakte daardoor een beetje in paniek, maar budgetland heeft mij heel erg goed geholpen. Fijn dat je een echt mens te spreken krijgt die een probleem wil en kan oplossen. Vervolgens kwam de bestelling, perfect in orde en goed verpakt.

6. desember 2023

Snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt, fijne spulletjes. En commentaar wordt gehonoreerd… Ik ben in ieder geval erg blij met mijn rode dunschillers 😁

14. september 2023

Goedkope afwikkeling, dus budgetwaardig

De vlg dag al ontvangen. Dat is dus top.
Maar bij uitpakken nakijken 5 borden al een beschadiging te hebben. Reactie van budgetland:
In de advertentie staat een rustieke uitstraling.
Krassen is rustiek? Ik dacht donkere vlekken eerder.
Een hele goedkope reactie. Budgetland???????

9. august 2023

Svar fra Budgetland online discount warenhuis

Deze borden zijn bewust zo gemaakt om ze een antieke uitstraling te geven.
Dit staat bij het artikel op de webshop ook vermeld:
"Dekoratie kerst onderbord zilver 33 cm.
Stevig rond zilverkleurig kunststof deco onderbord met brede rand voor het maken van bloemstukken, als kaarsenbord op tafel.
Met dit oldlook dekoratie bord met oude antieke uitstraling brengt u de ultieme kerst-sfeer in huis.
Dit bord is bewust zo gemaakt dat het een oude uitstraling heeft, het bevat derhalve een puntje, krasje, vlekje etc.
Als u een glad strak gespoten bord zoekt moet u dit bord niet kopen.
Dit bord is niet geschikt voor het serveren van eten.
Afmeting decobord: ca. 33x1,5 cm."

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn zoontje was een knuffeltje kwijt…

Mijn zoontje was een knuffeltje kwijt geraakt. Nergens kon ik zo'n knuffeltje vinden, behalve bij budgetland. Gevraagd via WhatsApp over de juiste kleur, snelle reactie, dag erna het knuffeltje ontvangen.

2. mai 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg goedkoop en super service!

3. mars 2023

Svar fra Budgetland online discount warenhuis

Op de website staat een prijs van Eur. 89,00 per stuk vermeld. De prijs van Eur. 85,00 is van toepassing als u er drie koopt.
Tot op heden is er geen onduidelijkheid bij onze klanten hierover geweest.
Desalniettemin hebben wij de tekst op de website aangepast zodat dit nog duidelijker is.

Prima producten

Prima producten, goedkoop, netjes geleverd en eens een keer geen kilo's plastic verpakkings material. Top!

14. februar 2023

Leuke en goede webshop

Al twee keer besteld hier. En beide keren erg tevreden. Ze hebben veel leuke spullen voor weinig geld. Bezorging gaat ook snel en alles goed verpakt. Ook leuk en handig dat je er een pen bij krijgt.

9. juli 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestelling gedaan bij budgetland welke…

Bestelling gedaan bij budgetland welke het goedkoopste was voor het product wat ik zocht en alles ging prima werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Product prima verpakt. En vandaag bestellen morgen in huis dus uitstekend!

29. april 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv