Brilleværk Anmeldelser 57

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi valgte Anne da vi skulle have synsundersøgelse af vores teenager dreng. Anne er utrolig tålmodig og evner at skabe en god relation til enhver. Både vi som forældre og vores søn har haft en super fo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min kollega anbefalede Brilleværk, da jeg skulle lave skærm- og læsebriller. Jeg er meget glad for at jeg har taget imod anbefalingen😊 Anne var meget grundig med synstest, lyttede til mit behov og mi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Brilleværk is pure Copenhagen hygge in eyewear form. A friend sent me, and within minutes Anne felt like an old pal—warm, attentive, and never sales-y. She gave spot-on eye-care tips, steered me to... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

My previous glasses, which I had made in Berlin, were giving me a lot of headaches for many years. Anne figured out the issue super quickly (it turns out they were made with an entirely wrong focal po... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Optiker

Skrevet av virksomheten

Hos Brilleværk kan du købe briller og solbriller ud over det sædvanlige! Her er glade farver, fine detaljer og udsøgt service. Vi sælger også kontaktlinser.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Butikken er fyldt med flotte briller

Butikken er fyldt med flotte briller, som du ikke lige finder i de store kæder. Jeg oplevede personlig professionel service og vejledning - og hurtig levering.

7. mars 2024

Kære Karin,

Hvor er det skønt, at du trods butikkens begrænsede størrelse alligevel følte, at du havde meget at vælge imellem.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig god og personlig oplevelse hos…

Virkelig god og personlig oplevelse hos Brilleværk! Kom ind spontant og havde en del spørgsmål og blev mødt med stor seriøsitet og behjælpelighed. Senere skiftede jeg mening om stel og det blev også løst! Mega glade for brillerne og service.

20. februar 2024

Kære Nunu.
Dejligt, at du er glad for brillerne.
Jeg synes kun, det er dejligt, når folk spørger interesserede ind til deres syn og de undersøgelser, jeg laver, så det var en stor fornøjelse at have dig i stolen.

Og et FaceTime-opkald til det nordjyske for godkendelse af stel, dét var også lidt hyggeligt!

Vores dejlige lille søn på snart 5 mdr

Vores dejlige lille søn på snart 5 mdr. Fik konstateret langsynet på begge øjne meget tidligt og derfor skulle vi finde en kompetent brilleforretning, som kunne leverer briller til sådan en lille størrelse. Vi fik anbefalet Brilleværk og det er gået så godt og med meget hurtig ekspedering og ekspertise har vores søn fået fine briller i titanium stel i farverne blå og grønne.

Vi kan på det varmeste anbefale Anne fra Brilleværk, som virkelig forstår sig på behov for sådan en lille størrelse menneske.

22. februar 2024

Kære Frederikke.

Jeg bliver helt rørt, når jeg får en anbefaling som denne <3

Tusind tusind tak for at vise mig tilliden til at lave briller til den lille fyr.

Kh Anne.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god vejledning i førstegangskøb af briller. Super service og venlig og imødekommende behandling. Tak.

4. januar 2024

Svar fra Brilleværk

Kære Jacob - selv tak :-)
Jeg prøver altid at gøre det til en god oplevelse at finde nye briller, men den første brille er altid den sværeste. Derfor glæder det mig ekstra meget, at du netop også oplevede det sådan.

Bedste optikeroplevelse nogensinde.

Bedste optikeroplevelse nogensinde.

Jeg har været brillebruger i 40+ år, og jeg har aldrig oplevet lignende kompetent og imødekommende service. Anne er vidunderlig, butikken er charmerende og brille udvalget er fantastisk!

Jeg er nu den heldige indehaver af et par skønne briller fra Blush og et par ligeså skønne solbriller fra Res/Rei.

Snyd ikke dig selv for den oplevelse det er at besøge Annes butik.

De varmeste anbefalinger herfra.

12. januar 2024

Kære Susie.
Tusind tak for så flotte ord - det gør mig helt utrolig glad at læse. Jeg gør mig virkelig også umage for at give mine gæster en god oplevelse, så det er dejligt at vide, at du også har oplevet det sådan. Og de briller der var jo som skabt til dig!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En fornøjelse at være i Annes flotte butik

Flot butik, superb service og massere fede designs.

Jeg går nu med et par Talla briller, som jeg med Annes (indehaver.) kompetente vejledning fandt. De blev bestilt hjem med glas og jeg havde dem indenfor en uge.

Det har været en fornøjelse at være i Annes butik, og man kan godt mærke at hun på baggrund af hendes årelange erfaring ved hvad hun taler om - og det er alt fra hvilke typer glas, hvilken farve stel og hvilket design der komplimentere ens ansigtsform ogøjenfarve. Man er fuldstændig i trygge hænder.

Min varmeste anbefaling til BRILLEVÆRK - jeg kommer helt sikkert tilbage.

12. juli 2023

Kære David.
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Fornøjelsen var helt på min side :-)

De bedste hilsner, Anne.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Effektiv reparation af bøjet stel

Skulle have repareret stellet på mine solbriller. Jeg ringede først og fortalte om min forespørgsel, hvorefter jeg kom forbi, og mindre end 10 minutter efter var mine briller så godt som nye.

Jeg kan intet andet end kun at anbefale, Brilleværk.

30. mai 2023

Hej August.
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Og for at lade mig hjælpe en ellers fin solbrille til et lidt længere "liv".

Dejligt, at håndværket stadig kan være en del af det at være optiker i dag ;-)

God dag til dig.

Professionelt og god vejledning

Dejlig, behagelig og hyggelig stemning hos Brilleværk. Jeg fik god og reel vejledning af Anne, som også var god til at finde et stel der passer godt til mit ansigt. Der var god tid til synsprøven og kort tid til levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

21. april 2023

Kære Therese.
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er jeg glad for, at du især gik herfra med følelsen af, at der var god tid til dig - det er så vigtigt for mig, at mine kunder netop er trygge ved, at både synsprøve og stel-findings-delen er en god og grundig oplevelse, hvor man ikke skal skynde sig, men netop bruge den tid, der skal til.

Super kvalitet og service

Super kvalitet og service. Er meget glad for mine nye briller :-)

6. mars 2023

Kære Anders
Tusind tak for din anmeldelse!! Og så dejligt, at du er glad for brillerne - jeg var sådan set heller ikke rigtigt i tvivl, da jeg så dem på dig ;-)

Har fået mine nye briller i dag

Har fået mine nye briller i dag

Har i dag fået mine nye briller, mine 3. med glidende overgang, for første gang føles det rigtigt, føler næsten ikke at jeg har briller på.

Fik den helt perfekte rådgivning til stel, fik den bedste synstest ( det er ellers det jeg frygter mest ved nye briller, da jeg aldrig har følt mig helt tilpas og har tvivlet om det nu også var sådan mit syn var og så var testen gratis - altid). Kan kun anbefale et besøg hos Brilleværk, uanset om du skal have nye briller

8. september 2022

Kære Karin,
Tusind tak for din anmeldelse. Det gør mig rigtig glad at høre, at du dels følte dig tryg i selve synsprøven, men også at du fandt vores udvalg godt og spændende. Vi gør os virkelig umage for at skille os ud både på hvad der hænger på hylderne, men i den grad også på vores faglighed, så derfor er det ekstra skønt at høre, at vi kunne gøre en forskel for dig.

Faglighed og Personlighed i højsæde

Jeg købte en daglig brille og et par solbriller i april '22 i Brilleværk og der var et stort udvalg med stel for enhver smag, fra det klassiske til det moderne look, som ydermere kan customizes ens ansigtsform. De har andre brille brands en de mere gængse brille-kæder, hvilket er ret tiltrækkende hvis du ønsker en mere unik og individuel brille.

Jeg fik tid til en synsprøve og derefter vist en masse stel-muligheder, som blev prøvet Mange gange inden det rigtige valg blev fundet.

Servicen er i top og hele tiden med øje for at finde det rigtige for dig. Du vil få et ærligt men respektfuldt svar hvis du ønsker en faglig og personlig mening af Anne og hendes dygtige team.

28. august 2022

Kære Kristina,
Tusind tak for din anmeldelse!
At finde det helt rigtige stel den enkelte er bare så vigtigt for os. Det skal jo sidder lige dér midt i ansigtet. Det bliver ikke bare set af alle, man møder, men ovenikøbet set som noget af det første, og det har betydning for hvordan vi opleves og oplever os selv. Så ja, det kan tage lang tid at finde det rigtige match, men det er vores erfaring, at det er værd at bruge den ekstra tid. Og - oh - når matchet så er der... Dét er bare sådan en god følelse!
Dejligt, at du er glad for både briller og solbriller :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Smuk butik med det sødeste personale.

Fantastisk smuk butik med det sødeste personale.
Her var der tid til at finde den helt rigtige brille (de har de fedeste stel) og føle man blev hørt og set.

Kan kun anbefale Brilleværk, Anne og hendes skønne personale.
Klart et besøg værd.

24. august 2022

Kære Heidi.
Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør os umage med og bruger meget tid på at vælge de rigtige stel til butikken, så det er så dejligt at høre, at du kunne li' udvalget.
Hils din hund :-D

Solbriller

Har fået de flotteste fashion-solbriller til når jeg skal se godt ud og de bedste sportssolbriller til når jeg skal være aktiv. Stort udvalg og super service. Kan kun anbefale Anne og hendes team.

23. august 2022

Kære Jane,
Tak for din anmeldelse. Dejligt, at du er glad for begge (sol)briller :-)
Så skal vi bare ha' endnu mere solskin :-)

Super kompetent personale

Super kompetent personale, der er tålmodige og hjælper med at finde ens personlige stil.
Jeg er virkeligt glad for mine klassiske men specielle briller.
Skal også have linser og de første tre prøvelinser virkede ikke, men Anne gav ikke op og nu er vi på vej til at finde de
helt rigtige der passer - både i styrke og komfort.

22. august 2022

Kære Mette.
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt, at du er glad for brillerne (som i øvrigt ser fuldstændigt fantastiske ud på dig!). Og jeg er helt sikker på, vi nok skal komme i mål med de linser der ;-)
Bedste hilsner, Anne - BRILLEVÆRK

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv