Monkeyglasses Anmeldelser 286

4,8

1. Brillegrossist
  2. Kontaktlinseleverandør
  3. Optiker

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Danish design frames, handmade under good conditions, from biodegradable cotton acetate and recycled stainless steel.

4,8

Enestående

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Super god og professionel

Super god, meget professionelt. Udvalget kunne godt være større og leveringstiden en smule lang.

17. april 2026

Hej Jacob,
Tak for din feedback, det er dejligt du tager dig tid til at skrive.
Vi gør os umage og kan lide vores arbejde.
Vi designer ca. 4 kollektioner om året, hvilket gør at vores udvalg er på mere end 600 faconer og dertil kommer 4-12 farver i hver. I vores bestseller modeller er der 2 - 4 størrelser i hver model.
Det er rigtigt, vi kan ikke have alle faconer, men bestræber os på at ramme så mange og så bredt som muligt.

Vores stel er på lager og når du har lagt din bestilling efter en grundig synsprøve hos os, bestiller optikeren straks glas hos glasleverandøren.
Denne ventetid føles altid for lang. Hvis man vælger specielfarver der skal håndfarves i vores specielle udviklet Monkeyglasses toner, som passer til vores stel, tager det 14 dage at få glasset hjem. Det oplyser vi altid om.
Vi sliber gerne samme dag på eget værksted, men vi har haft travlt og derfor kan der gå et par dage. Også her gør vi vores bedste.
Det endelige resultat er vigtig og vi håber også du føler at ventetiden har været det værd og vi vil se frem til at se dig igen.
Bedste hilsner fra brilleaberne på Fællevej.

Virkelig god nærværende service.

Virkelig god nærværende service.
Pæne briller til meget fornuftig pris,
- som sad godt og fungerer som ønsket i første forsøg!

30. november 2025

Hej Dorte,
TAK! Ddt er dejligt at få din positive feedback for både vores priser, udvalget af briller, vores service og ikke mindst at du har fået et par briller som er perfekte til dig. Tak og bedste hilsner fra MonkeyTeamet 🐵

Personalet i butikken er top…

Personalet i butikken er top professionelle og meget inspirerende at møde.
De har et godt blik for hvilke briller der klær dig og de har altid god tid til kunderne.
Jeg kan på det varmeste anbefale monkeyglasses

25. september 2025

Kære Birgit,
1000 tak - det er dejligt at høre din feedback. Vi syntes at vi har kunder i topklassen og kan lide det vi laver. Tak også for at du deler din mening her, det betyder meget for os. (o;

ELSKER mine nye fede solbriller ☀️🦋🦋

ELSKER mine nye fede solbriller 🦋🦋
Mine varmeste anbefalinger
Og elsker også deres genbrugsprofil 🫶🏽

29. mai 2025

Svar fra Monkeyglasses

Eeeiiiii ! Vi elsker altså vores kunder som sender stjerner og sommerfugle vores vej. 1000 tak Helle fra hele MonkeyTeamet. 🤓

De er bare goe og fantastisk behandling…

De er bare goe og fantastisk behandling og service, og produktet er også i top 😀😎

15. desember 2023

Svar fra Monkeyglasses

Hej (o: Vi har bare de mest fantastiske kunder! Tak for at du sender denne skønne besked afsted. Tak og på gensyn fra Brilleaberne på Nørrebro

Anbefales ikke

28. april 2020

Hej Sebastian,
Ifølge vores handelsbetingelser betaler vi ikke hvis du ønsker at sende din vare retur. Jeg ved fra din mail til os, at det er derfor du ikke vil anbefale os. Vi vil tage din kommentar til efterretning og forsøge om vi kan gøre det mere tydeligt. Hilsen brilleaberne på Nørrebro.

Vis anmeldelser på alle språk. (286 anmeldelser)