Sinds afgelopen december lid van Bright geworden. Toen met aanmelden erg fijn geholpen. Vandaag een nazorg belletje gehad van Noor, precies op het goede moment. Na aanmelden dacht ik dat ik klaar was,... Vis mer

Selskapet har svart
Bright Pensioen is SDT (Snelle Service (S) Duidelijke Dienstverlening (D) Transparantie in de Transactiekosten (T) Wat wil je nog meer ? Ik zou het niet weten. Ik ben klant, ik word eerlijk behand... Vis mer
Selskapet har svart
Bij Bright Pensioen heb ik een pensioenrekening sinds kort. Erg fijn om iets geregeld te hebben bij een initiatief dat ik vertrouw en dat zeer helder communiceert en duidelijke voorwaarden heeft waar... Vis mer
Selskapet har svart
Ik werk al jaren duurzaam en ben sinds een paar maanden ook gestart met duurzaam beleggen bij Bright, ik ben blij met jullie! Heldere info, service, betaalbaar, on-line workshops. Je kunt eenvoudig ze... Vis mer
Skrevet av virksomheten
BrightPensioen is anders dan andere pensioenaanbieders. Wij zijn een coöperatie. Dat betekent: geen winstmaximalisatie, geen geldschieters aan de top, maar leden die samen eigenaar zijn. En dus ook samen beslissen. Over de koers. Over de kosten. En over de winstverdeling.
We bouwen samen aan een helder en eerlijk pensioenstelsel. Voor iedereen die z’n pensioen zelf moet regelen: zzp’ers, ondernemers, mensen zonder pensioen via hun baas. En voor werkgevers die het anders willen doen voor hun team. Slim, sociaal en duurzaam.
We beleggen tegen kostprijs. Zonder verdienmodel over je vermogen. Je betaalt een jaarlijks lidmaatschap voor onze dienstverlening.Dat is het idee van BrightPensioen.
Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen. Maar het biedt ook kans op groei. En je profiteert van belastingvoordeel. Let op: dat voordeel betekent ook dat je geld vaststaat tot je pensioen.
We maken pensioen weer begrijpelijk. In heldere taal. Zonder kleine lettertjes. Gewoon zoals je het aan je buurvrouw zou uitleggen.
Samen pensioen opbouwen. Samen winst delen. Da’s Bright.
Rietlandpark 301, 1019 DW, Amsterdam, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Objectief gezien betere beleggingsresultaten dan concurrenten, zoals BrandNewDay. Daarnaast lagere kosten en geen winstoogmerk.
De UX werkt prima. Je moet een paar dingen instellen, zoals het bedrag dat je eenmalig wilt storten en het vaste bedrag dat wordt afgeschreven elke maand. Daarnaast kun je gebruik maken van de beleggingsrekening. Ik heb dat gedaan om voor onze kinderen te sparen voor de studie. Dit levert naar verwachting een beter rendement op dan de spaarrekening waar ik nu op spaarde (6% vs. 1,7%).

Svar fra BrightPensioen
Wat ik ijzersterk vind van Bright is dat je een vast bedrag per jaar betaald en niet een percentage van je opgebouwde vermogen. Dat is echt revolutionair anders dan andere pensioenbeheerders. Over de hele looptijd van je pensioenopbouw bespaar je op deze manier enorm veel in de kosten.
Verder is de klantenservice zeer behulpzaam, en de hele interface werkt erg prettig en inzichtelijk. Kortom: ik ben fan!

Svar fra BrightPensioen
Ben al jaren een tevreden klant. Duidelijke website met handige tools. Naast de pensioenrekening heb ik ook een gewone beleggingsrekening. Dat is fijn omdat dit meer flexibiliteit geeft en ik pas aan het eind van het jaar hoef te bepalen hoeveel ik vastzet voor mijn pensioen.

Svar fra BrightPensioen
Medewerker Polle nam uitgebreid de tijd om goed en duidelijk al mijn vragen te beantwoorden.
Als hij al niet direct iets wist zocht hij e.e.a. voor mij op.
Tevens kreeg ik nieuwe eye-openers m.b.t. mijn specifieke pensioenvragen.
Zoals altijd ben ik weer prima door een medewerker van Brightpensioen geholpen. Dus de hoogste beoordeling en 'keep up the good work!'

Svar fra BrightPensioen
Ze verstrekken verkeerde informatie over het terugvragen van de dividend belasting als FBI. Dan mag helemaal niet. Bovendien moet men die Bruto uitkeren aan de beleggers.
De informatie is niet gebaseerd op een onjuiste aanname maar op een kennisgroep van de belastingdienst
In artikel 9.2, vierde lid, van de Wet IB 2001 is bepaald dat dividendbelasting niet als voorheffing in aanmerking wordt genomen als die dividendbelasting is ingehouden op de opbrengst die deel uitmaakt van een lijfrenterekening of een lijfrentebeleggingsrecht als bedoeld in artikel 3.126a van de Wet IB 2001.

Svar fra BrightPensioen
I arranged a welcome call with a representive of Bright Pensioen. He answered all my questions clearly and made sure I understood all the details of my pension plan. Excellent service!

Svar fra BrightPensioen
Heel vriendelijk geholpen, duidelijke info op de site en heel veel mogelijkheden om meer te leren middels webinars etc.

Svar fra BrightPensioen
Het is heel gemakkelijk om contact te maken met BrightPensioen. Er werd goed naar me geluisterd en adequaat gehandeld.

Svar fra BrightPensioen
Er wordt groen belegd, ongeacht de inleg vaste (relatief lage) kosten. Ondanks dat goede service en begeleiding (indien gewenst). Sympathiek.

Svar fra BrightPensioen
Goed contact. Ze beantwoorden vragen duidelijk.

Svar fra BrightPensioen
Voor mij een duidelijke website en goed contact met de mensen.

Svar fra BrightPensioen
Op eerdere pensioeninleg geen herhaling van kosten zoals anderen dat wel doen.

Svar fra BrightPensioen
Prettig gesprek gehad, ik kreeg een goede uitleg en werd vriendelijk te woord gestaan.

Svar fra BrightPensioen
Mijn lijfrente vanaf Interpolis (Rabobank) overgeheveld naar Brightpensioen en dat had ik veel eerder moeten doen, hier krijg je gewoon iemand aan de lijn en wordt je direct geholpen, verder alles duidelijk uitgelegd gekregen en het gevoel dat ze er voor je zijn.
Bij de Rabobank kreeg ik de indruk dat ze je liever kwijt dan rijk zijn als klant en word je bij vragen van het kastje naar de muur gestuurd tussen de Rabobank en Interpolis.

Svar fra BrightPensioen
Betrokken, goed bereikbaar en menselijk. Dat zie je niet vaak meer in deze tijd!

Svar fra BrightPensioen
Alles is erg duidelijk en gebruiksvriendelijk. Zowel digitaal als telefonisch. Ik word altijd erg goed geholpen en ik vind Bright een bedrijf met een positief /gemeenschappelijk doel!

Svar fra BrightPensioen
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.