Sinds afgelopen december lid van Bright geworden. Toen met aanmelden erg fijn geholpen. Vandaag een nazorg belletje gehad van Noor, precies op het goede moment. Na aanmelden dacht ik dat ik klaar was,... Vis mer

Selskapet har svart
Bright Pensioen is SDT (Snelle Service (S) Duidelijke Dienstverlening (D) Transparantie in de Transactiekosten (T) Wat wil je nog meer ? Ik zou het niet weten. Ik ben klant, ik word eerlijk behand... Vis mer
Selskapet har svart
Bij Bright Pensioen heb ik een pensioenrekening sinds kort. Erg fijn om iets geregeld te hebben bij een initiatief dat ik vertrouw en dat zeer helder communiceert en duidelijke voorwaarden heeft waar... Vis mer
Selskapet har svart
Ik werk al jaren duurzaam en ben sinds een paar maanden ook gestart met duurzaam beleggen bij Bright, ik ben blij met jullie! Heldere info, service, betaalbaar, on-line workshops. Je kunt eenvoudig ze... Vis mer
Skrevet av virksomheten
BrightPensioen is anders dan andere pensioenaanbieders. Wij zijn een coöperatie. Dat betekent: geen winstmaximalisatie, geen geldschieters aan de top, maar leden die samen eigenaar zijn. En dus ook samen beslissen. Over de koers. Over de kosten. En over de winstverdeling.
We bouwen samen aan een helder en eerlijk pensioenstelsel. Voor iedereen die z’n pensioen zelf moet regelen: zzp’ers, ondernemers, mensen zonder pensioen via hun baas. En voor werkgevers die het anders willen doen voor hun team. Slim, sociaal en duurzaam.
We beleggen tegen kostprijs. Zonder verdienmodel over je vermogen. Je betaalt een jaarlijks lidmaatschap voor onze dienstverlening.Dat is het idee van BrightPensioen.
Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen. Maar het biedt ook kans op groei. En je profiteert van belastingvoordeel. Let op: dat voordeel betekent ook dat je geld vaststaat tot je pensioen.
We maken pensioen weer begrijpelijk. In heldere taal. Zonder kleine lettertjes. Gewoon zoals je het aan je buurvrouw zou uitleggen.
Samen pensioen opbouwen. Samen winst delen. Da’s Bright.
Rietlandpark 301, 1019 DW, Amsterdam, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mijn ervaring is dat ze goed bereikbaar zijn en de tijd nemen als je vragen hebt.
Heel prettig.

Svar fra BrightPensioen
Zeer klantvriendelijk, transparant, heldere website met fijne rekentools. Fijn om via deze maatschappelijk betrokken coöperatie mijn pensioen op een duurzame manier te kunnen beleggen.

Svar fra BrightPensioen
Prettig contact en behulpzaam als iets even niet duidelijk is

Svar fra BrightPensioen
Ze staan altijd te woord en nemen altijd tijd voor je. Ze zijn duidelijk en helder en verder is àlles gebruiksvriendelijk. Dus heel prettig om mee te werken en te investeren.

Svar fra BrightPensioen
Had a problem with customer support but they fixed it swiftly. I also love how transparent they are. Highly reccomend.

Svar fra BrightPensioen
Betrokken medewerkers die je goed te woord staan. Duidelijke uitleg en gemakkelijk te bereiken via de telefoon, wat dezer dagen eerder uitzondering is dan normaal.
Ook nog een welkomst telefoontje gekregen met persoonlijke kennismaking en daarmee ook nog de mogelijkheid om eventuele onduidelijkheden uit te leggen.

Svar fra BrightPensioen
De website is duidelijk, gebruikersvriendelijk en de servicedesk is gemakkelijk te bereiken wanneer je een vraag hebt.

Svar fra BrightPensioen
Super fijn en gebruiksvriendelijke voor zowel werkgever als werknemer.
Voorzien op een leuke wijze van info, zodat pensioen meer podium krijgt binnen het bedrijf.

Svar fra BrightPensioen
Prettig welkomstgesprek met Ryan. Mijn vooraf opgegeven vragen besproken en langsgelopen wat nog meer relevant zou kunnen zijn voor mij.
Daarna direct opvolging en aanvullende informatie ontvangen. Het voelt als een persoonlijke benadering, wat je tegenwoordig bij veel organisatie niet meer tegenkomt.

Svar fra BrightPensioen
Duidelijke communicatie, eenvoudig dashboard, transparant

Svar fra BrightPensioen
Ik had een heel fijn welkomstgesprek met Ryan waarin we door mijn vragen liepen en die allemaal duidelijk beantwoord werden. Het is altijd prettig om iemand te kunnen spreken uit de organisatie en die je dan ook nog eens zo fijn helpt.

Svar fra BrightPensioen
Een eerlijk en transparant bedrijf, met echt een oog voor de klant. Ook zijn de opbrengsten erg rendabel ;).

Svar fra BrightPensioen
Transparant. Duidelijk. To the point. Dat is wat ik belangrijk vind en waar Bright levert. Top!

Svar fra BrightPensioen
Echt super blij met de hulp van Debora van BrightPensioen. Heel relaxed dat je gewoon steeds met dezelfde persoon spreekt, dat praat een stuk makkelijker.
Ze heeft duidelijk verstand van zaken en kon mijn vragen goed beantwoorden. Ik liep tegen een kleine bug in het systeem aan, en dat werd gewoon meteen gefikst. Geen gedoe, gewoon snel opgelost.

Svar fra BrightPensioen
Ik heb mij afgelopen dagen verdiept in de werkwijze van BrightPensioen. De werkwijze staat mij erg aan om in te stappen als ZZP-er (eigenaar administratiekantoor). Ook voor een aantal klanten van ons kantoor lijkt dit een goede partij om het pensioen van hun medewerkers hier onder te brengen.
Na alles gelezen te hebben zijn er toch een aantal vragen die ik graag wil bespreken en heb daarom een gesprek aangevraagd.
Dit heb ik aangevraagd op 02-09-2025 om 16:30 uur. Ik zit klaar en hou hier rekening mee in mijn agenda, maar helaas er belt niemand. Misschien heb ik iets fout ingevuld (ondanks dat ik een bevestiging heb ontvangen).
Ik schiet nog een afspraak in op 03-09-2025 om 12:00 uur. Opnieuw agenda leeggemaakt en een bevestiging ontvangen. Ook nu wordt er geen contact opgenomen.
Ik krijg hier een vreemd gevoel bij. Zit BrightPensioen nog wel op nieuwe klanten te wachten? Ondanks het goede product wat ze aanbieden, is mijn vertrouwen nu sterk verminderd. Ik ga in ieder geval op zoek naar alternatieven.

Svar fra BrightPensioen
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.