Banner for BrightPensioen

BrightPensioen Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sinds afgelopen december lid van Bright geworden. Toen met aanmelden erg fijn geholpen. Vandaag een nazorg belletje gehad van Noor, precies op het goede moment. Na aanmelden dacht ik dat ik klaar was,... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bright Pensioen is SDT (Snelle Service (S) Duidelijke Dienstverlening (D) Transparantie in de Transactiekosten (T) Wat wil je nog meer ? Ik zou het niet weten. Ik ben klant, ik word eerlijk behand... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij Bright Pensioen heb ik een pensioenrekening sinds kort. Erg fijn om iets geregeld te hebben bij een initiatief dat ik vertrouw en dat zeer helder communiceert en duidelijke voorwaarden heeft waar... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik werk al jaren duurzaam en ben sinds een paar maanden ook gestart met duurzaam beleggen bij Bright, ik ben blij met jullie! Heldere info, service, betaalbaar, on-line workshops. Je kunt eenvoudig ze... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Finansinstitusjon
  2. Kapitalforvaltning

Om BrightPensioen

Skrevet av virksomheten

BrightPensioen – Samen bouwen we aan een eerlijker pensioen

BrightPensioen is anders dan andere pensioenaanbieders. Wij zijn een coöperatie. Dat betekent: geen winstmaximalisatie, geen geldschieters aan de top, maar leden die samen eigenaar zijn. En dus ook samen beslissen. Over de koers. Over de kosten. En over de winstverdeling.

We bouwen samen aan een helder en eerlijk pensioenstelsel. Voor iedereen die z’n pensioen zelf moet regelen: zzp’ers, ondernemers, mensen zonder pensioen via hun baas. En voor werkgevers die het anders willen doen voor hun team. Slim, sociaal en duurzaam.

We beleggen tegen kostprijs. Zonder verdienmodel over je vermogen. Je betaalt een jaarlijks lidmaatschap voor onze dienstverlening.Dat is het idee van BrightPensioen.

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen. Maar het biedt ook kans op groei. En je profiteert van belastingvoordeel. Let op: dat voordeel betekent ook dat je geld vaststaat tot je pensioen.

We maken pensioen weer begrijpelijk. In heldere taal. Zonder kleine lettertjes. Gewoon zoals je het aan je buurvrouw zou uitleggen.

Samen pensioen opbouwen. Samen winst delen. Da’s Bright.

Kontaktopplysninger

Bekijk hoeveel jij nog kunt opbouwen

Met onze slimme rekentool bekijk je hoeveel pensioen je kunt opbouwen

Enestående

TrustScore 5 av 5

857 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

67 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Goed bereikbaar en klantvriendelijk

Mijn ervaring is dat ze goed bereikbaar zijn en de tijd nemen als je vragen hebt.
Heel prettig.

24. november 2025

Svar fra BrightPensioen

Dank voor je fijne review, Frans! Bij ons geen robots, maar gewoon echte mensen die de tijd voor je nemen. Mooi om te horen dat je onze bereikbaarheid en aanpak zo prettig vindt. We blijven graag voor je klaarstaan.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, transparant, heldere website met fijne rekentools. Fijn om via deze maatschappelijk betrokken coöperatie mijn pensioen op een duurzame manier te kunnen beleggen.

28. juli 2025

Svar fra BrightPensioen

Wat super om te lezen! Dank voor je mooie woorden. Precies waar we voor staan: helder, eerlijk en duurzaam. Mooi dat jij via onze coöperatie op jouw manier bouwt aan een toekomst die klopt — voor jezelf én de wereld.

Heel tevreden

Ze staan altijd te woord en nemen altijd tijd voor je. Ze zijn duidelijk en helder en verder is àlles gebruiksvriendelijk. Dus heel prettig om mee te werken en te investeren.

18. november 2025

Svar fra BrightPensioen

Fijn om te horen Ersin, bedankt! Wat kunnen wij voor je doen om er een 5 sterren ervaring van te maken?

Erg makkelijk

Erg makkelijk. Lijkt erg betrouwbaar

13. november 2025

Svar fra BrightPensioen

Blij dat je het zo ervaart. En, vertrouwen is goud waard :-). Bedankt Thomas!

Great customer support

Had a problem with customer support but they fixed it swiftly. I also love how transparent they are. Highly reccomend.

14. november 2025

Svar fra BrightPensioen

Glad we could sort things out quickly for you — and great to hear our transparency stands out. Thanks for the review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Correct bedrijf met betrokken medewerkers

Betrokken medewerkers die je goed te woord staan. Duidelijke uitleg en gemakkelijk te bereiken via de telefoon, wat dezer dagen eerder uitzondering is dan normaal.
Ook nog een welkomst telefoontje gekregen met persoonlijke kennismaking en daarmee ook nog de mogelijkheid om eventuele onduidelijkheden uit te leggen.

12. november 2025

Svar fra BrightPensioen

Bedankt voor deze stralende review! We gaan er elke dag voor om het persoonlijk te houden bij Bright, fijn dat je ons zo ervaart — daar doen we het voor! :-)

De website is duidelijk

De website is duidelijk, gebruikersvriendelijk en de servicedesk is gemakkelijk te bereiken wanneer je een vraag hebt.

4. november 2025

Svar fra BrightPensioen

We beginnen bijna naast onze schoenen te lopen van trots. Dank voor de vijf sterren :-).

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super fijn en gebruiksvriendelijke voor…

Super fijn en gebruiksvriendelijke voor zowel werkgever als werknemer.

Voorzien op een leuke wijze van info, zodat pensioen meer podium krijgt binnen het bedrijf.

4. november 2025

Svar fra BrightPensioen

Bedankt voor deze review, Kim! Dat vinden wij op onze beurt dan weer erg leuk om te lezen ;-).

Goede en persoonlijke dienstverlening

Prettig welkomstgesprek met Ryan. Mijn vooraf opgegeven vragen besproken en langsgelopen wat nog meer relevant zou kunnen zijn voor mij.
Daarna direct opvolging en aanvullende informatie ontvangen. Het voelt als een persoonlijke benadering, wat je tegenwoordig bij veel organisatie niet meer tegenkomt.

31. oktober 2025

Svar fra BrightPensioen

We geven het compliment door aan Ryan! We vinden het fijn dat je onze persoonlijk benadering waardeert. Bedankt voor deze review, Cheryl :-).

Fijn gesprek

Duidelijke antwoorden op mijn vragen en een prettig gesprek.

31. oktober 2025

Svar fra BrightPensioen

Dank voor de fijne review, Romy!

Fijn welkomstgesprek!

Ik had een heel fijn welkomstgesprek met Ryan waarin we door mijn vragen liepen en die allemaal duidelijk beantwoord werden. Het is altijd prettig om iemand te kunnen spreken uit de organisatie en die je dan ook nog eens zo fijn helpt.

22. oktober 2025

Svar fra BrightPensioen

We geven dit compliment meteen even door aan Ryan :-). Dankjewel voor deze fijne woorden, Karlijn!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een eerlijk en transparant bedrijf

Een eerlijk en transparant bedrijf, met echt een oog voor de klant. Ook zijn de opbrengsten erg rendabel ;).

17. oktober 2025

Svar fra BrightPensioen

Erg bedankt voor deze mooie review!

Simple

Simple, betrouwbaar, toegankelijk en makkelijke contact met het bedrijf

3. mars 2025

Svar fra BrightPensioen

We zijn blij dat je het zo bij ons ervaart, dat is namelijk waar we voor staan! Bedankt voor deze review.

Transparant

Transparant. Duidelijk. To the point. Dat is wat ik belangrijk vind en waar Bright levert. Top!

9. oktober 2025

Svar fra BrightPensioen

Precies zoals we het bedoelen. Geen wollige taal, geen gedoe - gewoon helder pensioen, zodat jij weet waar je aan toe bent. Bedankt voor deze review, Alex!

prettige gesprek

prettige gesprek , alle vragen beantvoord

1. oktober 2025

Svar fra BrightPensioen

Bedankt voor de review, Agata! Als je meer vragen hebt weet je ons te vinden ;-).

Snelle en vriendelijke klantenservice

Echt super blij met de hulp van Debora van BrightPensioen. Heel relaxed dat je gewoon steeds met dezelfde persoon spreekt, dat praat een stuk makkelijker.

Ze heeft duidelijk verstand van zaken en kon mijn vragen goed beantwoorden. Ik liep tegen een kleine bug in het systeem aan, en dat werd gewoon meteen gefikst. Geen gedoe, gewoon snel opgelost.

16. september 2025

Svar fra BrightPensioen

Wat een fijne review, dank je wel! We geven het door aan Debora :-) We vinden het belangrijk dat je snel én persoonlijk geholpen wordt, dus mooi om te horen dat dat zo goed is gelukt.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

BrightPensioen neemt geen contact op, ondanks bevestigde belafspraak

Ik heb mij afgelopen dagen verdiept in de werkwijze van BrightPensioen. De werkwijze staat mij erg aan om in te stappen als ZZP-er (eigenaar administratiekantoor). Ook voor een aantal klanten van ons kantoor lijkt dit een goede partij om het pensioen van hun medewerkers hier onder te brengen.

Na alles gelezen te hebben zijn er toch een aantal vragen die ik graag wil bespreken en heb daarom een gesprek aangevraagd.
Dit heb ik aangevraagd op 02-09-2025 om 16:30 uur. Ik zit klaar en hou hier rekening mee in mijn agenda, maar helaas er belt niemand. Misschien heb ik iets fout ingevuld (ondanks dat ik een bevestiging heb ontvangen).

Ik schiet nog een afspraak in op 03-09-2025 om 12:00 uur. Opnieuw agenda leeggemaakt en een bevestiging ontvangen. Ook nu wordt er geen contact opgenomen.

Ik krijg hier een vreemd gevoel bij. Zit BrightPensioen nog wel op nieuwe klanten te wachten? Ondanks het goede product wat ze aanbieden, is mijn vertrouwen nu sterk verminderd. Ik ga in ieder geval op zoek naar alternatieven.

3. september 2025

Beste Matthijs,
Heel vervelend dat de belafspraak tot tweemaal mis gegaan is. Dit is zeker niet gebruikelijk en we zijn nog steeds aan het uitzoeken hoe het kan dat de afspraak niet in de agenda van het serviceteam verscheen.
Het lijkt erop dat de afspraak tot twee maal toe in een verkeerde agenda terecht is gekomen. Maar hoe dat kan is nog altijd een raadsel.
Zouden we even contact met je kunnen hebben om de stappen te doorlopen die je gedaan hebt om de afspraak te maken? We willen graag voorkomen dat dit nogmaals gebeurt.
Mvg Sjaak Zonneveld

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv