1. Gjør-det-selv-butikk
  2. Oppussingsforretning

Bricoinn is an online retailer specialized in your DIY and home store. You can find everything you need to decorate your terrace and garden for maximum comfort while enjoying the outdoors or when you are planning a new interior design or decoration. The Bricoinn team is highly competent and is dedicated to helping every customer to get the most enjoyment from their hobby, no matter their age, skill or experience. Bricoinn’s range is large and comprehensive, featuring many leading international brands such as Gardena, Ibili, Bosch, Karcher and Fagor. The online shop stocks sets of chairs and tables, awnings, greenhouses, pools, sun loungers, pergolas and tents as well as garden machinery such as lawn mowers, chainsaws, garden blowers and shredders. All of Bricoinn's top quality products are sold at the best possible price, with further discounts available via exclusive sales and offers. The Bricoinn team offers top quality customer service and online support. Bricoinn is one of the 18 stores of the Tradeinn group featuring a 30,000m2 main logistics centre, with over 2,600,000 legitimate products and over 10,500 trusted brands available to ship to over 180 countries around the world with fast delivery times and a 30-day returns policy. Shipping & secure payment! Visit us today at www.bricoinn.com

4,2

Bra

1k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Lurepriser

Nettstedet er på norsk, har til og med et norsk flagg, oppgir priser i NOK, og når jeg søker i hjelp og kontakt, finner jeg ikke noe om moms og toll. Men for å få utlevert pakken må jeg betale moms og postens gebyr. Firma som selger til privatpersoner i Norge er pliktig til å oppgi priser inklusiv moms Dette er lureri.

4. mai 2025

Hallo Bergsvein

Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding om kjøpet ditt. Vi beklager at det ikke innfridde forventningene dine.

Skatteinformasjonen på nettsiden vår er imidlertid veldig tydelig:

– For bestillinger sendt til land innenfor EU er moms allerede inkludert i produktprisen du ser på nettsiden vår. Derfor er moms og merverdiavgift allerede inkludert, og du vil kun bli belastet produktprisen og fraktkostnadene.

– For bestillinger sendt til land utenfor EU er ikke moms og merverdiavgift inkludert i produktprisene du ser på nettstedet vårt, og TradeinnRetailServices S.L. vil ikke belaste deg noen skatt. Pakkene dine kan imidlertid være underlagt toll og importtariffer fra landet bestillingen din sendes til. Budtjenesten vil belaste deg direkte for eventuelle skatter eller tollavgifter. Siden skatter og tollgebyrer også kan avhenge av produktkategori og deklarert mengde, kan vi ikke gi ytterligere detaljer. Vi anbefaler at du kontakter ditt lokale tollkontor, hvor de gjerne hjelper deg med ytterligere informasjon.

Ha en god dag.

Laaaaaaang leveringstid

Det tok ca 5 uker i leveringstid, på en liten Fiskars XA 22 - og måtte betale ekstra toll og ekspedisjonsgebyr - det ble dyrt ja - anbefales ikke

12. september 2024

Hallo,

Vi beklager uleiligheten. I tilfelle noen spørsmål/klage, vennligst del det samme med oss ​​for korrigering. Vi skal prøve vårt beste for å løse spørsmålet ditt. Ha en flott dag.

Hilsen

Bestilte 3 stykk pellets beholdere

Bestilte 3 stykk pellets beholdere, disse skulle koste 1308 NOK. Det tok evigheter å få disse, da de kom så be 1 beholder levert som vanlig post pakke. De 2 andre kom som egne pakker hos posten men de hadde et toll krav på 239 kroner per pakke. Dette gjorde at hele greia fikk en uspiselig sluttsum! Nettsiden ser tilsynelatende Norsk ut man betaler i NOK. SÅ HOLD DERE UNNA DISSE er mitt råd.

6. oktober 2023

Hallo,

Vi beklager uleiligheten. I tilfelle noen spørsmål/klage, vennligst del det samme med oss ​​for korrigering. Du kan også dele det samme ved å skrive til support@tradeinn.com. Vi skal prøve vårt beste for å løse spørsmålet ditt. Ha en flott dag.

Hilsen

Vis anmeldelser på alle språk. (1 435 anmeldelser)