Bestelling van 3 weken nog steeds niet ontvangen. Na eerste contactname werd bevestigd dat er iets fout was gelopen. Er werd beloofd dat het pakket onmiddellijk zou verzonden worden. Na 1 week is he... Vis mer
Selskapet har svart
Had ik maar even een review check gedaan. Bestelling van 1,5 week geleden nog niet ontvangen. Ook geen track and trace gekregen en geen reactie op mijn mail. Geen idee of mijn rookmelders nog gel... Vis mer
Selskapet har svart
Weken moeten wachten op bestelling, werd niet gereageerd op mails. Bij levering blijkt er 1 kapot te zijn, hierop werd er wel snel gereageerd met de belofte een vervangend exemplaar op te sturen. Zit... Vis mer
Selskapet har svart
Nog steeds niks ontvangen geen reactie op mijn vele vragen hierover aan de brandveiligwinkel gehad. Bestelling ging soepel dat weer wel. Het pakketje is nu onderweg sinds 27 juni duurt even maar... Vis mer
Selskapet har svart
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 74 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nog niet 1 ster waard. Besteld, geleverd, gelukkig nog niet betaald. Producten doen het niet naar behoren, dus wil dit retourneren. Nu al 2 maanden mee bezig en 0 reactie vanuit Brandveiligwinkel. Betaling laten stopzetten bij Klarna met het hele verhaal erbij. Klarna wacht nu op reactie van Brandveiligwinkel en die gaat waarschijnlijk niet komen. Blijkbaar willen ze hun slechte spullen niet retour. En het geld, daar kunnen ze naar fluiten. Blijf netjes elke week mailen, zo heb ik voldoende gewijs mochten juridische stappen nodig zijn.

Svar fra Brandveiligwinkel
Ik wacht op het bericht dat mijn bestelling wordt verstuurd. Hij had vorige week al binnen moeten zijn maar op dit moment ligt het pakket nog bij jullie. Bovendien krijg ik geen contact met jullie en worden mijn vragen niet beantwoord

Svar fra Brandveiligwinkel
Alles ging mis! Op de site stond levering binnen 1 tot 2 werkdagen... Ik heb maar liefst 17 dagen gewacht op mijn rookmelder. Van ellende had ik in een fysieke winkel al een rookmelder gehaald, want ik dacht dat het nooit meer in orde zou komen.
Na 17 dagen kwam de rookmelder aan en ik wilde retourneren. Ik vroeg een retourformulier, maar opnieuw kreeg ik geen reactie en was retourneren dus niet mogelijk.
Na het plaatsen van een slechte review kreeg ik via dit platform de melding dat men alsnog een retourformulier zou mailen. Dat gebeurde ook en het retourneren verliep nu vlot.
Men heeft zich verontschuldigd voor het ongemak en het gebrek aan communicatie toegegeven.
Voortaan controleer ik de reviews op Trustpilot voor ik nog een bestelling plaats.

Svar fra Brandveiligwinkel
3 brandmelders besteld. Twee keer al bericht gehad dat ze verzonden zouden zijn waarvan 1x ook met track en trace. Geen reactie op eerdere verstuurde mail. Ik wil mn geld terug!

Svar fra Brandveiligwinkel
1 day delivery time promised. Over one week later now and still no sign of expected delivery time

Svar fra Brandveiligwinkel
Op 12/7/2026 een bestelling van 3 brandmelders geplaatst. Op 17/7 een DPD track & trace ontvangen maar de bestelling heeft het depot nooit verlaten. Een week later een melding dat de bestelling verzonden is en dat de track &trace binnen de 48 uur zou volgen. Telkens een mail verstuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling zou mogen ontvangen. Tot op heden geen antwoord en geen bestelling ontvangen. Er is ook geen telefoonnummer beschikbaar om de firma te contacteren.
Pas op! Oplichters! Alles wat de andere gedupeerden hieronder ook hebben vermeld. Op 12 juli een order geplaatst en na herhaaldelijk mailcontact te hebben gezocht nog steeds geen bestelling binnen. Er loopt inmiddels een aangifte bij de politie wegens oplichting. Aan alle gedupeerde. Doe aangifte!

Svar fra Brandveiligwinkel
Zoals vele reviews al zeggen.. Bestel hier niet!! Op 9 juli een order gemaakt voor 3 rookmelders en helaas nog niks binnen. Ondertussen 3 mails gestuurd, maar ook daar geen reactie op..

Svar fra Brandveiligwinkel
Op 4 juli 2026 een bestelling van zes rookmelders (met batterijduur van 10 jaar) via hun website geplaatst. Op 13 juli ontving ik een bericht dat de bestelling verzonden was, maar tot op heden heb ik niets ontvangen. Ik heb nadien nog 2 e-mails verstuurd met de vraag naar de status van mijn bestelling waarop ik eveneens geen reactie heb ontangen. Als ik binnen de week geen reactie heb ontvangen op de e-mail die ik vandaag heb verstuurd, start ik een officiële procedure om mijn geld terug te krijgen.
Aanvulling op mijn reactie hierboven. Een week nadat ik de post hierboven plaatste, heb ik de 6 rookmelders ontvangen. Ze zijn in goede staat met een vervaldatum in 2036. Alles is dus - na een te lange tijd van complete stilte langs de kant van de verkoper - in orde gekomen.

Svar fra Brandveiligwinkel
Wat er mis ging? Alles wat de andere gedupeerden hieronder ook hebben vermeld. Ik heb op 7 juli een order geplaatst en na herhaaldelijk mailcontact te hebben gezocht nog steeds geen bestelling binnen. Op 18 juli werd er uit het niets een track&trace aangemaakt voor DHL maar ook nu nog steeds geen pakket binnen. Er loopt inmiddels een aangifte bij de politie wegens oplichting. Ik adviseer iedereen die in hetzelfde schuitje zit dit ook te doen.

Svar fra Brandveiligwinkel
3 weken geleden bestelling geplaatst en betaald. Tot op heden nog niets ontvangen, ook al 3 mails gestuurd ... geen antwoord. Ik stel vast dat ik niet alleen ben met dergelijke bemerkingen. Misschien is het wel tijd om "officiële instanties/klachten mechanisme" in te schakelen ???. Denk dat brandveiligwinkel mij NIET WIL HELPEN, maar WEL interesse heeft voor MIJN GELD.

Svar fra Brandveiligwinkel
Nog niet eens 1 ster waard eigenlijk. Op 7 juli 2026 3 brandmelders besteld met ordernummer ORD19527, maar nog steeds niets binnen. Op internet een telefoonnummer gevonden waarbij ik de moeder van desbetreffende verkoper te spreken kreeg. Zij gaf aan dat haar zoon autisme heeft en slecht in communiceren is, maar geen oplichter is. Ze gaf me ook het telefoonnummer van haar zoon. Na herhaaldelijk contact zoeken via beide telefoonnummers nog altijd geen bestelling of geld retour.

Svar fra Brandveiligwinkel
Ik heb op 8 juli 2026 een koolmonoxidemelder besteld en betaald via Ideal. Op de site staat dat deze dezelfde dag geleverd wordt. Tot op heden heb ik niets ontvangen, ook niet na herhaaldelijke e-mails. Er wordt niet gereageerd op e-mails en telefonisch kun je ze niet bereiken. Het kan voorkomen dat levering iets langer duurt, maar dat ze nergens op reageren is erg slecht. Ik heb aangegeven dat ik mijn geld terug wil, maar ook hier reageren ze niet op.
9 juli besteld, na 2 weken nog niks binnen. Geen reactie op mijn mailtjes.
Op 6 juli heb ik rookmelders besteld en direct via iDEAL betaald. Tot op heden is de bestelling niet geleverd. De Track & Trace geeft aan dat de zending nog niet is ontvangen door de vervoerder. Op meerdere e-mails heb ik geen reactie ontvangen en een telefoonnummer is niet te vinden. Ik hoop alsnog op een reactie en oplossing, anders ben ik genoodzaakt aangifte te doen bij de politie.
Aanvulling: Na bijna een maand de bestelling gelukkig toch ontvangen, maar geen enkele reactie op meerdere berichten gehad, ik raad af hier te bestellen en ben zelf weer goed doordrongen dat ik altijd even reviews moet checken.

Svar fra Brandveiligwinkel
Krijg ondanks hulp de rookmelders niet aan de praat. Merk = Easeware, maar het is verre van Easy. Op een mail en een formulier via de site wordt niet gereageerd. ik ben niet blij. 😩
Slechtste ervaring ooit bij een Nederlandse webwinkel. Niets ontvangen, geen track en trace gegevens en geen rookmelder. Gelukkig met Amex betaald en de winkel als frauduleus laten registreren.

Svar fra Brandveiligwinkel
Op 29 juni een track en trace ontvangen, het is nu 16 juli en de status is nog steeds 'zending nog niet ontvangen of verwerkt'. Er wordt niet gereageerd op e-mails en ik betwijfel of ik mijn bestelling ooit nog ga ontvangen. Het gaat volgens mij om oplichters, bestel hier niet!

Svar fra Brandveiligwinkel
Nooit iets bestellen, vraag me af of je op 1 of andere manier een website offline kan laten halen.
Geen reactie bij klantenservice
Geen reactie op mail
Nergens een telefoon nummer te vinden.
1 groot drama. Bestel hier alsjeblieft niets!!

Svar fra Brandveiligwinkel
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.