Bestelling van 3 weken nog steeds niet ontvangen. Na eerste contactname werd bevestigd dat er iets fout was gelopen. Er werd beloofd dat het pakket onmiddellijk zou verzonden worden. Na 1 week is he... Vis mer
Selskapet har svart
Had ik maar even een review check gedaan. Bestelling van 1,5 week geleden nog niet ontvangen. Ook geen track and trace gekregen en geen reactie op mijn mail. Geen idee of mijn rookmelders nog gel... Vis mer
Selskapet har svart
Nog steeds niks ontvangen geen reactie op mijn vele vragen hierover aan de brandveiligwinkel gehad. Bestelling ging soepel dat weer wel. Het pakketje is nu onderweg sinds 27 juni duurt even maar... Vis mer
Selskapet har svart
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 74 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bestelling van 3 weken nog steeds niet ontvangen.
Na eerste contactname werd bevestigd dat er iets fout was gelopen. Er werd beloofd dat het pakket onmiddellijk zou verzonden worden. Na 1 week is het pakket nog steeds niet toegekomen.
Ik krijg geen reactie meer op mijn berichten.

Svar fra Brandveiligwinkel
Allereerst werd gesteld dat de bestelling binnen 2 werkdagen zou worden verzonden. Dit was niet het geval. Toen ik een mail kreeg met een track and trace, gaf deze enkele dagen niets aan. Toen ik hierover een mail heb gestuurd kreeg ik een reactie van Jay Verbruggen met excuses en dat ik de dag erna de bestelling kon verwachten.
De bestelling komt inderdaad de volgende dag aan, echter maar 6 stuks rookmelders in plaats van de bestelde 12 stuks.
Ik heb inmiddels 3 dagen achter elkaar een mail gestuurd, geen reactie mogen ontvangen.
Op de website staat geen telefoonnummer en whatsapp staat continue op tijdelijk niet beschikbaar. Gister naast de 3e mail ook nog het contactformulier ingevuld. Tot op heden geen enkele reactie!
Ik wil de rest van mijn bestelling ontvangen of de helft van mijn betaling retour!
Ordernummer ORD20172
Het zou getuigen van fatsoen als ik alsnog een reactie zou krijgen.
Ik heb nu via deze website een reactie van jullie gekregen met de mededeling dat mijn ander pakket naar een pakketpunt is gegaan en ik daar een mail over vanuit jullie heb ontvangen. Ik heb echt nog geen mail van jullie ontvangen.

Svar fra Brandveiligwinkel
Heb na 3 weken nogsteeds niet de bestelling ontvangen.
Heel vervelend.

Svar fra Brandveiligwinkel
Je mail wordt niet beantwoord (2x )
En na 2 weken nog steeds geen bestelling ontvangen !
Slechte service

Svar fra Brandveiligwinkel
Ik heb een bestelling gedaan 15 dagen geleden. Achter aan gemaild, nog steeds niks binnen.

Svar fra Brandveiligwinkel
Weken moeten wachten op bestelling, werd niet gereageerd op mails. Bij levering blijkt er 1 kapot te zijn, hierop werd er wel snel gereageerd met de belofte een vervangend exemplaar op te sturen. Zit hier ook nog steeds op te wachten... Misschien extra lange levertijd uit China??

Svar fra Brandveiligwinkel
Verschrikkelijk, en helaas ook verschrikkelijk om terug te lezen dat wij niet de enige pineut hierin zijn.
Krijg nergens reactie op.. de bestelling word zeker niet de volgende dag of binnen 1-2 werkdagen geleverd. En nogmaals mailcontact krijg je met ze niet en er is verder niets of niemand te bereiken. Ik hoop dat we deze week nog onze bestelling mogen ontvangen anders zijn we genoodzaakt op een andere manier ons geld terug te krijgen. Wat een bak ellende..
een upgrade; mocht je geen contact met ze krijgen maak een melding op trustPilot dan weten ze je wel te vinden en is er netjes contact. Ben benieuwd naar onze producten
Nieuwe update: heel slecht, weer geen contact te krijgen en bestelling zou vandaag binnen moeten komen maar in track en trace niks veranderd. Bestel hier niet als je gewoon in rust je pakket wilt ontvangen.

Svar fra Brandveiligwinkel
Geen idee of mijn rookmelders nog geleverd gaan worden.
Edit:
Product inmiddels ontvangen. Rookmelders van 2026, dus kunnen nog netjes 10 jaar mee als het goed is.
Communicatie had wat beter gekund vanuit BVS.

Svar fra Brandveiligwinkel
25 augustus bestelling gedaan, maar nog niks ontvangen. Het is nu 4 september. Zo wodt mijn huis niet Brandveilig..

Svar fra Brandveiligwinkel
Ik wacht al twee weken op twee rookmelders. Had ze ook bij bol gezien, maar dacht bestel ze bij brandveilig, want brandmelders moeten wel goed zijn. Nu pas lees ik alle reveuws. Ik heb bericht ontvangen met excuus voor de vertraging. Vandaag zouden ze geleverd worden, maar geen track & tracé ontvangen. Ik heb ze helaas wel al betaald en nu om annulering gevraag. Bij bol bestellen morgen in huis was dus een betere optie.

Svar fra Brandveiligwinkel
Reviews niet gecheckt. Had ik dat maar gedaan.
Paar keer bevestiging ontvangen: bestelling verzonden, maar helaas. Ook geen track&trace ondanks toezegging.
Vreselijk teleurstellend dit!

Svar fra Brandveiligwinkel
Veel te laat info over levering, na meer dan een week zeggen dat het gaat verstuurd wordt, maar nu na meerdere dagen nog geen nieuws, mijn geduld raakt op.
Graag nog een bemerking, vandaag 9/9 nog altijd geen nieuws, niet van levering, niet wat er gaande is. Dit is echt niet serieus, vooral het gaat hier over 3 rookmelders, die andere die stuk zijn moeten vervangen. Hopelijk gebeurt er ondertussen niets.

Svar fra Brandveiligwinkel
Ik heb 2 rookmelders besteld eind juli, maar nog steeds niks ontvangen. Wel een lege DHL verzendcode. Als ik een mail stuur krijg ik alleen de reactie bedankt we nemen contact op.
Heel jammer dat er geen telefoonnummer bij staat om zelf te bellen...

Svar fra Brandveiligwinkel
Wat een waardeloze service!
3 weken moeten wachten op mijn koolmonoxide melder. Ondertussen een nieuwe moeten kopen (3 weken zonder is te riskant).
Gevraagd om de retour in orde te maken, ik wacht al 3 weken op antwoord.
Geen telefoonnummer/ geen whatsapp mogelijkheid. Wat een oplichterij.

Svar fra Brandveiligwinkel
Snelle verzending en betaalbare producten. Heb 3 brandmelders en een koolmonoxidemelder besteld, waren snel binnen.
2 simpele brandmelders besteld. Brandveiligheidswinkel belooft levering volgende dag mits besteld voor 20:00.
Brandveiligheidswinkel per ommegaande stuurt bericht dat levering is verzonden echter het pakket wordt niet afgeleverd aan de pakketdienst.
Poging ondernomen om te mailen en bellen zonder resultaat. Alleen een automatisch berichtje.
Het bestelde product na 2 weken ontvangen.
De CS-1 rook en CO derector heeft GEEN productiedatum

Svar fra Brandveiligwinkel
Een "aha" momentje hoor, nu ik deze reviews lees. Ik kan me blijkbaar netjes aansluiten in de rij, want het is me nu duidelijk dat ik exact dezelfde 'Premium-Je-Bestelling-Komt-Nooit-Aan-Service' heb ontvangen als de rest.
Op 3 augustus een bestelling geplaatst, meteen betaald, vooralsnog niets ontvangen. Nul reactie op mijn mail, telefoonnummer onbekend, klantenservice spoorloos.
Stom van mezelf dat ik de reviews niet van te voren heb gelezen. Als ik dan toch iets positiefs mag noemen: door deze ervaring ga ik dat vanaf nu altijd eerst wél doen.

Svar fra Brandveiligwinkel
Oh wat stom voel ik mij nu ik (na niks te hebben ontvangen en geen contact te kunnen krijgen) al deze reviews lees. Helaas een tijd geleden besteld en niks ontvangen. Wel dhl aanmelding gekregen maar nooit verzonden. Ook geen contact mogelijk…. Na herhaaldelijk mailen nooit reactie gekregen

Svar fra Brandveiligwinkel
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.