Brandosa Anmeldelser 11 915

4,0

Jeg bestilte støvler i bursdagspresang, og fant ut at jeg hadde bestilt feil modell. Det var 20% rabatt den uken jeg bestilte, så det var litt ergerlig at jeg ikke fikk bytte til ny modell, men måtte... Vis mer

Fikk skoene til en god pris, pakken ankom faktisk tidligere enn forventet enda Brandos hadde gitt grei leveringsinformasjon underveis. Da et par sko var for små kunne disse returneres gratis me... Vis mer

Man må ta vare på returkollinummeret ved retur, det har skjedd flere ganger at de ikke har registrert returer jeg har sendt dem. Hvis de blir registrert tar det flere måneder og om du da har betalt me... Vis mer

Jeg har bestilt sko fra Bandos flere ganger og det har gått fint! Men nå har jeg sendt et par i retur som ikke passet. Fyldt ut alt av papirer, og sendt Mail. Men pengene i retur ser ut til å vente p... Vis mer

We power international ecommerce From Shopping to Shipping

4,0

Bra

12k anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Fine sandaler

Fine sandaler, gode å gå i. Veldig rask levering!

25. mars 2026

Svar fra Brandosa

Tusen takk for omtalen! Vi er glade for at du er fornøyd med både sandalene og den raske leveringen. Håper de blir mye brukt! 🤗

☆☆☆☆☆

Gode priser, godt valgt, enkelt bestilling og raskt frakt. Hjelpsom kundeservice.
Anbefales på det sterkeste ☆☆☆☆☆

25. august 2025

Svar fra Brandosa

Tusen takk for din fine tilbakemelding! 🙏
Vi setter stor pris på anbefalingen og håper å se deg igjen snart. 🌟

Som Alltid super fornøyd

Som Alltid super fornøyd
Anbefales
Super rask levering 👍👍

11. april 2025

Svar fra Brandosa

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd – og alltid like gøy å kunne levere raskt. Hjertelig velkommen tilbake! 👍😊

//Michaela fra Footway+

Superfornøyd denne gangen også..Kommer…

Superfornøyd denne gangen også..Kommer snart tilbake igen,,Gode priser også

11. januar 2025

Hei, Monica,

Tusen takk for de hyggelige ordene og den positive tilbakemeldingen!

Vi er glade for å høre at du er superfornøyd med opplevelsen din. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart, og vi vil fortsette å tilby gode priser for deg. Ha en fantastisk dag 😊.

Med vennlig hilsen,
Zorigt på Footway+

Utmerket service og levering

Utmerket service og levering
Veldig fornøyd med varene

24. september 2024

Hei!
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både service og varene. Ha en strålende dag!
//Alia på Brandosa 🌸

Bestillte 2 par med Adidas Slippers en…

Bestillte 2 par med Adidas Slippers en type som ikke lenger selges i butikk..... disse slippers er ekstra myke og gode for de som har problemer med føttene.... Er så for øyd... super fine gode og litt billigere enn i butikk... Er så fornøyd med levering og rask sending.... ingen problemer..... 😊

14. mars 2024

Hei Linda!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med dine Adidas-tøfler og at de passer perfekt for deg. Det varmer våre hjerter å vite at vi kan tilby produkter som er ekstra myke og gode for de med fotproblemer.

Å høre at du er så fornøyd både med produktene og vår service er virkelig flott. Vi streber alltid etter å tilby høykvalitetsprodukter til rimelige priser og å levere dem raskt og problemfritt til våre kunder.

Takk igjen for at du valgte å handle hos oss og for din hyggelige tilbakemelding. Hvis du trenger hjelp med noe annet, er vi her for deg. Ser frem til å fortsette å være til tjeneste for deg i fremtiden!

Fort levert

Fort levert, godt produkt. God pris

24. november 2023

Svar fra Brandosa

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at leveransen gikk raskt, at du er fornøyd med produktet og at du fikk det til en god pris!

Alt gikk greit

Alt gikk greit, både med betaling og rask levering!

24. november 2023

Hei Torstein!
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en 5-stjerners anmeldelse! 🌟

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med produktet/tjenesten vår. Det er vårt mål å levere en opplevelse av høy kvalitet til alle våre kunder, og det betyr mye for oss å vite at vi har klart å gjøre det for deg.

Vi setter stor pris på din støtte og tillit. Hvis det er noe mer vi kan gjøre for å forbedre opplevelsen din, eller hvis du har ytterligere kommentarer, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Nok en gang takk for den sjenerøse anmeldelsen din og for at du valgte oss!

Hilsener,
Unn fra Brandosa

Rask og hyggelig service

Jeg var fornøyd med kjøpet, beklager at skoene var for små

25. oktober 2023

Svar fra Brandosa

Takk for at du deler! Beklager å at skoene ikke passet, håper du finner en annen eller en annen störrelse som passer 🤩

VH Caroline på kundesupport!

Dette er en overraskende bra nett…

Dette er en overraskende bra nett butikk! Bestilt masse herfra, noe må retunerte grunnet str, da scanner man bare på pakkeseddelen og får opp en kode man skriver på pakken, legges i postkassen og vipps den er retunert!

Alle tingene har vært veldig bra og! Denne siden er så defentlig og anbefale!

Jeg lurte på en ting og tok kontant med kundeservice, fikk svar med engang.

Og tingene kommer raskt!

Denne plass fortjener 5 stjerner, beste nett handels butikker jeg handler fra!

14. september 2023

Hei Line!

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen din! Vi er utrolig glade for at du setter pris på vår nettbutikk og den enkle returprosessen. Det betyr mye for oss at du opplever oss som pålitelige og at du får rask respons fra vår kundeservice. Det er vår målsetning å gi en utmerket handleopplevelse, og vi er takknemlige for tilliten din og anbefalingen. Takk igjen, og vi ser frem til å fortsette å tilby deg kvalitetsprodukter og en utmerket service! 🌟

Har ikke mottatt varen

6. september 2023

Hei Vibeke!

Så trist at du ikke har mottatt pakken. Det ser ut som sporingen hos Helthjem at pakken skal ha blitt levert. Vi skal selvfølgelig løse dette for deg. Jeg har sendt en e-post til deg som du er velkommen til å se på :)

Jeg er fornøyd

Jeg er fornøyd, men skopar nr 2 jeg mottok der var ene skoen bredere enn den andre. Jeg bruker de alikevell. Så jeg er spent på skoene jeg venter nå om størrelse er riktig å om begge skoene er like😅 For adidaskoene er det litt forskjell i størrelse, jeg har bestilt 2 par adidas å ene paret er bittelitt mindre enn det andre😃 Så nå venter jeg i spenning på om det 3 paret som er kjøpt inn til vinteren er i den str som står😃 Vet det i morgentidlig👍

Oppdatering skoene jeg fikk i dag, passet perfekt😃 Fine å akkurat slik som jeg så for meg

1. juni 2023

Svar fra Brandosa

Hej Janne!Vad roligt att läsa!Tänk på att om det är nåt fel på skorna kan du alltid kontakta oss via mejl så hjälper vi dig att lösa det!Hoppas de nya skor passar dig perfekt!Ha en fin sommar!Hälsningar,Flor - team Footway

Ekstremt dårlig kundeservice

Ekstremt dårlig kundeservice. De sendte meg feil vare og nekter å sende meg det jeg egentlig har bestilt. Jeg har sendt den varen jeg fikk feil i retur, og nå ignorerer de Mail. Veldig useriøst

27. april 2023

Hej Maria,
Vad tråkigt att läsa att vi har skickat fel vara till dig!
Dessvärre är de så att vi inte skickar nya paket till kunder utan de måste göra ny beställning. Jag har tittat lite men hittar tyvärr inte din beställning. Kan du vara snäll och kontakta oss på Storesupport-no@footway.com med ditt ordernummer så tittar vi på hur vi kan hjälpa dig.

// Axel på Footway Group

Får ikke bestilt

Får ikke bestilt. Ikke svarer de på mail heller...

2. mai 2023

Svar fra Brandosa

Hej Siw!Vi svarar på alla mail inom 24 timmar!Skriv till oss på storesupport-no@footway.com så hjälper vi dig! Hälsningar,Flor - team Footway

Kjøpte Fila sneakers

Kjøpte Fila sneakers, dårligere kvalitet, hadde de skoene en sommer sesong, gikk hull i de, var smalere og trangere enn de jeg kjøpte på butikk. Ikke fornøyd i det hele tatt. Måtte også gå opp en str.

30. juli 2022

Hej!
Vad tråkigt att du inte blev nöjd med skorna. Givetvis är du välkommen att höra av dig till vårt kundtjänst så hjälper vi dig med en reklamation :)

Ha det fint!

Beste online butikk

Beste online butikk , gode priser og ikke minst top kundeservice.

31. mars 2023

Svar fra Brandosa

Oh, mange mange tak for dem fine orden 🥰

Hilsen fra Caroline!

Bra opplevelse med dere

Bra opplevelse med dere. 👍🏻😊

12. oktober 2022

Hej Laila,

Tusind tak, hvor er det bare dejligt at du er fornøyd med vores service.

Ha en fin dag!
Derya/Footway

Rask levering

Rask levering. Bestilte feil størrelse, og pengene for retur fikk jeg tilbake etter 2 dager. Ny bestilling var like raskt å få!

14. oktober 2022

Mange takk!Hilsen,Flor/team Footway.