Vandaag voor het eerst bij brainwash in vlaardingen op de loper geweest, vorige keer bij de kapsalon aan de overkant geweest maar hier waren de plukjes van mijn dochter scheef geknipt. Nu zijn we dan... Vis mer
Se hva andre synes
Al een jaar of drie klant, maar kwaliteit gaat erg snel achteruit. De vorige keer vroeg ik de bakkebaarden alleen iets uit te dunnen en werden ze er volledig afgeschoren. Dit werd afgedaan met “0’ sor... Vis mer
Nooit een balyage bij brainwash kappers Stein laten doen. Balyage wordt heel laag ingezet. En niet opgehoogd. Het is net alsof je niet bij de kapper bent geweest en je betaald 140e. Kleur assig wa... Vis mer
Brainwash Cuijk, Ik heb alleen puntjes eraf laten halen, zijn nog geen 10 minuten aan het knippen. Had zelf net daarvoor mijn haren gewassen dus dat hoefde ook niet. 2x daarvoor ongeveer hetzel... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik ben 20 februari 2025 geholpen bij…
Ik ben 20 februari 2025 geholpen bij Brainwash in Hoofddorp van Stamplein, wat een slechte ervaring, haar wordt niet gewassen, grond, stoelen etc. onder de haren en kapster met kale plekken in het haar kon alleen maar knippen door een slijmbeursontsteking in haar schouder, op mijn aanwijzing dat er echt wel wat meer vanaf geknipt mocht worden ( foto laten zien hoe ik het wilde hebben) werd genegeerd, mijn vraag om het te fohnen zodat ik het model kon zien was een probleem vanwege haar schouder, de andere kapster is heel hardhandig tekeer gegaan met fohnen, ik kan geen kant meer op met dit kapsel, mocht wel terugkomen als het niet goed was, dit was de eerste en laatste keer bij Brainwash, ga nooit meer terug.
Cadeau bon gekocht
Cadeau bon gekocht. Aantal jaren geleden, echter staat er geen vervaldatum op. Kunnen ze niet zien hoeveel erop staat. Ze zeggen ook niet dat er niks op staat, ze kunnen het gewoon niet zien. Mailwisseling gehad met hoofdkantoor, die kan ook niks betekenen
Mooie highlights
Na het lezen van alle negatieve reacties wil ik een positieve plaatsen. Voor mijn highlights en soms knippen ga ik naar brainwash op Vuurplaat Rotterdam bij kapster Sandra. Zij zet hele mooie highlights en knipt precies zoals ik dat wenst. Van mij een 5* voor deze topper👍
Tekort geknipt
Wouw mij haar kort knippen ik gaf de lengte duidelijk aan zij er ook bij dat ik de lengte tot op mij schouders wilt niet korter uiteindelijk is ze klaar met knippen bleekt het dat ze mij een bob cut heeft gegeven ik heb haar verteld dat het tekort is geknipt reageerde ze boos terug dat ik zij dat ik het zo kort wouw maar ik vroeg langer nu heb ik 33 euro betaald voor een haar lengte dat ik niet wouw ben zeer ontevreden
Knipbeurt
Ze knippen netjes.
Maar echt aso dat ze voor knippen van een jongen van 13 ,€33 vragen,je word gewoon bedonderd ,want op internet staat wassen knippen en drogen voor €33,dan kan je dat echt niet maken om voor alleen knippen ook te vragen,dan wel heel de behandeling doen!!
Vaarwel Brainwash
Geen reactie op Google review. Geen mogelijkheid om geknipt te worden ' want we lunchen.' Een absurde prijsverhoging van bijna 100% in paar jaar. Klantonvriendelijk en niet meer wat het was bij Brainwash. Vaarwel
Brainwash Cuijk,
Brainwash Cuijk,
2x daarvoor ongeveer hetzelfde, toen met afrekenen 2 keer 13 euro betaald, wat heel schappelijk is.
Nu moest ik 33 euro betalen, alleen knippen wel te verstaan( klein beetje schuim gebruikt!!)
Nog aangegeven bij medewerkster, maar nee hoor wij tellen gewoon alles.
Schandalig is niet correct.
TH.HE.
Klopt niets van de prijs
Klopt niets van de prijs. Mijn moeder is bij brainwash in Aalst geweest. Ze heeft kort haar. De kapster vroeg voor wassen knippen föhnen 66€.
Op de prijslijst staat wassen knippen drogen 33€ en als je model föhnen wil icm knippen 8€ extra. Omdat mijn moeder zei dit is toch niet normaal 66€ moest ze 44€ afrekenen maar dat is uiteindelijk nog teveel. Niet slim want zo komt iemand natuurlijk nooit meer terug!
Zeer goed geholpen
Zeer goed geholpen, heel vriendelijk personeel.
Brainwash Velp / Britt
Brainwash Velp en dan voor mij persoonlijk Britt is erg goed. Als je als man weet wat jij met je haar wel en niet wil dan houdt zij daar 100% rekening mee. Britt is voor mij een topkapster, leuk mens en vakkundig. Brainwash Velp / Brit is echt een aanrader.
Er zou 15 cm af gaan
Er zou 15 cm af gaan, er is zeker 25 cm van mijn mooie lange haar afgehaald, om te huilen. Heel lelijk geknipt ook, echt happerig, ik heb het door een andere kapper moeten laten opknappen die zei ook dit is heel slecht gedaan. De highlights waren amper zichtbaar, niet de kleur die ik had aangegeven en echt niet netjes gezet. €170 afgerekend en een verschrikkelijk verpest kapsel. Op mijn mail werd niet gereageerd, ik ben terug gegaan en ze gaven het toe, knippen gingen ze niet opnieuw doen alleen kleuren. Ik wilde dat niet, aangezien ik er geen vertrouwen meer in had en last had gekregen van de verf op mijn hoofdhuid. (Irritatie) en 2x blonderen/highlights achter elkaar niet goed is voor je haar. Geld terug of een deel kon niet, dus ik ben €170 kwijt en kan ergens anders opnieuw betalen om het op te knappen.
Knippen wordt razendsnel gedaan …
Knippen wordt razendsnel gedaan alsof het bijzaak is en daar denk ik anders over ik wil juist een coupe waar aandacht aan wordt besteed Eerder was ik altijd tevreden wegens de lage prijzen[ door pakketaanbiedingen] maar die zijn nu behoorlijk gestegen terwijl er nog steeds snel/ snel wordt gewerkt
Mijn man was 13 min op de stoel bij…
Mijn man was 13 min op de stoel bij Brainwash,€ 33
Dat is vlug verdiend.
Waarom is de prijs van €20 zo snel gestegen.?
En 70 + korting ? Een idee ?
De 6 weken chantage
Ik was redelijk tevreden over deze kapper, ze kunnen goed knippen, geen klachten. Wel aan de dure kant. Nu sinds een tijdje is er een nieuw beleid, als je langer dan 6 weken je haar laat knippen moet je meer betalen. Ik werk niet mee aan deze chantage, ik bepaal zelf wanneer ik naar Kapper ga, daar heb ik geen financiële prikkels van mijn kapper voor nodig. Exit voor mij.
Helaas een vreselijke ervaring..
Helaas een vreselijke ervaring..
Een aantal weken van tevoren een afspraak gemaakt ik keek er erg naar uit heb erg lang haar en ben er heel voorzichtig mee. De eerste foto is van wat ik graag wilde. De kapster zei dat het mogelijk was en dat ze eerst mijn haar ging bleken en dan 1 egale kleur bruin ging verven en dat ik over een paar weken moest terug komen voor de highlights. Ik vroeg of er risico’s aan vast zaten en of het lukte met mijn haar en conditie en ze zei dat mijn haar gezond was (dat was het ook) en dat 1 egale kleur zeker zou lukken.
De 2e en 3e foto is waar ik mee thuis kwam. Echt vreselijk! Ik heb gehuild en was heel verdrietig. Ik heb het in de salon aangegeven maar door het licht was het niet goed te zien eenmaal thuis zag ik het pas goed.. toen terug gegaan en hebben ze gezegd dat ik de volgende dag kon terug komen om het 1 egale kleur te laten verven. De laatste foto is weer hoe het was geworden…
Ik heb 173 euro betaald om mijn haar te laten verpesten ik heb het weer zwart moeten laten verven omdat al mijn pigment eruit was en me haar heel erg is beschadigd dus er was geen andere optie.. de kapster manipuleerde mij door te zeggen dat dit normaal was en dat het er goed uitzag. Ik ben daarna naar een andere kapper geweest die zei dat ze niet kon geloven dat ze me zo naar buiten hebben laten gaan en dat ze niet eerlijk zijn geweest door niet te vertellen dat dit niet ging lukken. Ze hebben ook de ontkleuring verkeerd gedaan en daardoor mijn haar beschadigd. Ik krijg gelukkig mijn geld terug na telefonisch contact met de regionale manager.. ik zou niemand aanraden om hier heen te gaan voor een kleuring van het haar want ze hebben er totaal geen verstand van en raffelen het af. Ik heb 2 dagen haast de hele dag gezeten om uiteindelijk mijn haar verpest te zien worden. Ik vind dit echt niet kunnen en heel jammer. Ik zie dat ik hier helaas geen foto’s kan plaatsen maar mijn review staat volledig op brainwash kapper Gouda.
In een jaar tijd 32% duurder geworden…
In een jaar tijd 32% duurder geworden maar geen haar beter gaan knippen. Ik ben weg!
Door Charlene in Brunssum geholpen.
Door Charlene in Brunssum geholpen.
Zij heeft mij super geknipt, ben erg tevreden!
Kom zeker terug!
Ging er heen om wat oranje plukjes weg…
Ging er heen om wat oranje plukjes weg te halen . Stap 4 uur later de kapsalon uit met dood gebleekte slierten langs m’n hoofd. Ontzettend hoofdpijn de hele week en m’n hele hoofdhuid verbrand
En m’n haar viel ook niet meer te redden dus bij een andere kapper af laten knippen en met een spoeling donkerbruin gekregen .
Wat een amateurs
Prijs is inclusief drogen maar geldt blijkbaar niet als je te dik haar hebt
Mijn dochter ging naar lokatie Tiel. Wassen, knippen en drogen. Zegt de kapster: sorry vind je het erg als ik je haar niet helemaal droog want je hebt wel heel dik haar. Oké nou oordeel zelf maar
Vandaag heeft mijn vriend zijn haren…
Vandaag heeft mijn vriend zijn haren laten knippen
Absurde prijzen hanteren ze
Een prijs van € 33 voor wassen, knippen en drogen tellen ze
Alleen is de wasbeurt niet gedaan, maar daar moet je gewoon voor betalen
Dat is klanten beduivelen
Hier komen wij dus niet méér
Zijn vast iets goedkopere kappers die wel van hun klanten houden en ze graag zien terug komen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.