Fijne chauffeur! Zeer klantgericht! We moesten een uur wachten op Airport Eindhoven, voordat de bagage band aanging. Chauffeur communiceerde goed via sms, had dit al gezien. We kregen van hem bericht,... Vis mer

1. Taxiselskap

Zoekt u een goedkope taxi service in Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons profiteert u van kortingen tot wel 50% op de taximeter tarief! Een taxi bestellen is zeer eenvoudig. U geeft aan waar u opgehaald wilt worden, uw bestemming en het aantal personen. U krijgt vervolgens direct een vaste ritprijs te zien. Als u akkoord gaat, krijgt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met alle rit gegevens. Met deze bevestigingsmail kunt u tevens uw rit wijzigen of annuleren. Daarnaast kunt u 1 uur voor aanvang van de rit, de chauffeur- en voertuiggegevens inzien zoals verwachte aankomsttijd en kenteken van de taxi.

4,0

Bra

Har ikke svart på negative anmeldelser

Top bedrijf

Top bedrijf, erg aardige chauffer en is snel bij je bestemming

9. februar 2026

Schandalig: Dag van te voren afzegging voor taxi 1e kerstdag

We hebben meer dan twee maanden geleden een taxi geboekt voor het vliegveld voor 1e kerstdag. We worden een dag van te voren gebeld dat ze helaas vol zitten en er geen taxi van Brabotax komt. ‘ Helaas, we zitten vol’. Ruim twee maanden van te voeren gereserveerd! Schandalig, daardoor konden we kerstavond gebruiken om een andere taxi gaan zoeken.

24. desember 2025

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. Had een reservering om 07:00, bevestigd per mail en SMS. Kwam niemand opdagen. Telefoon van bedrijf en ook van chauffeur (stond in de sms) werd niet opgenomen. Met eigen auto naar vliegveld gemoeten, met hoge parkeerkosten. Nooit meer Brabotax voor mij!

17. desember 2025

Prettige ervaring

Ik heb mijn gewenste vertrektijd de avond voorafgaand aan de rit gewijzigd naar een eerdere tijd via de website van Brabotax. Dit was eenvoudig te doen en werd correct opgevolgd met bevestiging via de SMS. Wel zo handig als je zelf een beetje onder druk staat om je vliegtuig te halen. De chauffeur was iets later maar dit werd ruimschoots goed gemaakt. De chauffeur was communicatief en onderhoudend. Mijn volgende boeking gaat zeker weer naar Brabotax.

27. oktober 2025

Goede taxi

Makkeljk te boeken taxi,goede prijs. De taxi was op tijd, heel vriendelijke chauffeur.

21. oktober 2025

Goede ervaring

Het is heel makkelijk om online te boeken. De chauffeur was keurig op tijd en belde om mij te laten weten dat hij eraan kwam.
Hij was vriendelijk en behulpzaam.

10. juni 2025

Niet op tijd

Taxi geboekt voor 05.30 uur. Netjes bevestiging van gekregen. Op de dag zelf arriveert taxi 15 minuten later dan afgesproken tijd. En daardoor raak je toch in de stress.

6. oktober 2025

Uitstekende service

Uitstekende service
HAMZA heel aardig en ook nog 5 minuten gewacht .
Van te voren kenden we Brabotax niet, maar echt; Hamza is een topchauffer

15. juni 2025

Meest betrouwbare & veilige taxi die er is!

Ik maak volgens mij al zo’n 12 jaar gebruik van Brabotax. Ze zijn echt altijd stipt op tijd, ze rijden echt keurig en niet driftig zoals veel taxichauffeurs helaas wel doen. Ik voel me altijd veilig bij de chauffeurs, ze zijn respectvol en betrouwbaar (ter context; ik ben vaak als vrouw alleen wanneer ik de taxi gebruik en soms ook op gekke tijdstippen). Het reserveren is mega gebruiksvriendelijk. Het is de enige taxi centrale die ik gebruik en in alle oprechtheid aan iedereen aanraad! Solid 10/10 ervaring, al heel veel jaren. Dankjewel voor de steady service, Brabotax!

13. februar 2025

Fijne ervaring

Kreeg ruim op tijd een melding dat de taxi 5 min vertraging had.
Aardige jongeman met een fijne rij style.
Erg gemakkelijk te reserveren online, je krijgt na de reservering direct een berichtje met alle nodige informatie en hoe je gemakkelijk de reservering kunt verwijderen of veranderen.

20. januar 2025