Sneakers zijn superleuk. Service beneden peil! Ging iets fout met bezorgen en weinig actie ondernomen door de winkel. Had stuk klanrvriendelijker gekund. Pas actie na brief met ultimatum. Jammer,... Vis mer
Selskapet har svart
Ik had 2 paar schoenen besteld waarvan ik 1 paar niet pas. Heb mailtjes proberen te sturen en die komen niet aan. Heb ze nog geappt. Natuurlijk ben ik nu veel te laat met terugsturen maar die schoenen... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb onlangs vier paar sneakers besteld en ben er ontzettend blij mee! Ze zitten heerlijk, en dankzij de tip om een zooltje te gebruiken bij de iets grotere maat lopen ze perfect. Toen één paar hel... Vis mer
Ik heb hier schoenen besteld en zijn super snel geleverd. Ik heb ze zojuist binnen gekregen en meteen gepast en lopen fantastisch. Kreeg in dr supermarkt al meteen complimenten en doorgestuurd naar de... Vis mer
Verkoop van leuke sport- sneakers & kleding! Bij ons scoor je de leukste deals! ⚡
Mr. P.J. troelstraweg 149B, 8919AA, Leeuwarden, Nederland
Har svart på 84 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Schoenen besteld maar ik krijg geen verzendbewijs of schoenen binnen. Op de website staat binnen 1-3 werkdagen verzonden. Misschien verstandig dit niet te vermelden als jullie dit niet waar kunnen maken. Zorgt voor onrust. Ook geen reactie geven op de mail/chat zorgt voor een gevoel van oplichting. Een berichtje van vertraagde levering zal bij veel mensen begrip opleveren.
Ik zie hieronder ook mensen die hun bestelling wel gekregen hebben. Voor nu hoop ik hier ook nogsteeds op. Zo niet zie ik mijn geld graag terug zodat we verder geen stappen hoeven te ondernemen.
20 oktober een bestelling geplaatst! Tot op heden nog steeds NIETS ontvangen zelfs geen verzendbevestiging. Ik heb al mails gestuurd en krijg hier gewoon geen reactie op! Graag dan via hier contact op te nemen met mij! Vind dit echt niet kunnen! Respect is ver te zoeken voor de klanten!
Leuke schoenen, lopen lekker.
Ik heb wel een maand moeten wachten op m'n schoenen, dus de slogan; " Deze week dragen", is een ruim begrip.
NIET BESTELLEN!
Gaven aan binnen 3 werkdagen te verzenden. Helaas was dit niet zo. Geprobeerd contact te zoeken zonder succes. Na een boos bericht op hun andere Facebook pagina werd ik geblokkeerd en had ik ineens reactie op de e-mail. Ze zeiden dat ze had verzonden, maar dat was NIET zo!
Uiteindelijk heb ik na weer geen reactie contact opgenomen met Klarna. Zij hadden de factuur gepauzeerd en 2 dagen later kreeg ik ineens een track & trace code.
Schoenen wel binnen gehad en zitten lekker. Maar na deze reacties gelezen te hebben zou ik hier nooit meer bestellen. Toch bang voor oplichting als je via IDeal zou betalen.

Svar fra Boxxfit
Sneakers besteld 1 a 3 dgn levertijd na 3 wk nog niets mail gestuurd geen reactie bericht gestuurd op messenger op de site gereageerd dat ik deze site zal delen op fb niet op deze site bestellen 1 reactie dat mn reactie nogal heftig was ze waren onderweg bijna week later nog niets
Schoenen besteld hier, er stond bezorgd binnen 1/3 werkdagen. Hier is een veel langere tijd overheen gegaan. Na mails geen reactie, de live chat geprobeerd. Reageren hier ook erg slecht op. Uiteindelijk toch de mail dat ze verzonden waren. Wel binnen gehad. Zitten lekker, rechter flapje van de schoen is wel beschadigd. Verder prima. Communicatie kan beter.
Erg leuke webshop, 3 paar schoenen besteld en ontvangen. Ik zal hier zeker vaker bestellen😃
Schoenen besteld op 24 augustus, 1 maand later nog niks ontvangen en ook geen reactie gehad op meerdere mails. Probleem gemeld bij Klarna maar deze hebben ze afgewezen waardoor ik nu wel moet betalen.

Svar fra Boxxfit
30 augustus schoenen besteld en tot heden niks ontvangen. Maken reclame met snelle levering, maar kunnen dit niet nakomen. Kan ze via niks bereiken en e-mail geen reactie op.

Svar fra Boxxfit
ik heb hier schoenen besteld. Betaald en niks ontvangen. Geen mailbevestiging en geen schoenen. Ik kan op geen enkele manier in contact komen met jullie! Kunnen jullie misschien hierop reageren zodat duidelijker wordt?
Schoenen besteld die snel geleverd werden, door drukte bij postnl duurde het wat langer. Hier geen klachten over.
Helaas schoenen retour vanwege de maat
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.