Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Sneakers zijn superleuk. Service beneden peil! Ging iets fout met bezorgen en weinig actie ondernomen door de winkel. Had stuk klanrvriendelijker gekund. Pas actie na brief met ultimatum. Jammer,... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik had 2 paar schoenen besteld waarvan ik 1 paar niet pas. Heb mailtjes proberen te sturen en die komen niet aan. Heb ze nog geappt. Natuurlijk ben ik nu veel te laat met terugsturen maar die schoenen... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb onlangs vier paar sneakers besteld en ben er ontzettend blij mee! Ze zitten heerlijk, en dankzij de tip om een zooltje te gebruiken bij de iets grotere maat lopen ze perfect. Toen één paar hel... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb hier schoenen besteld en zijn super snel geleverd. Ik heb ze zojuist binnen gekregen en meteen gepast en lopen fantastisch. Kreeg in dr supermarkt al meteen complimenten en doorgestuurd naar de... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Skobutikk

Skrevet av virksomheten

Verkoop van leuke sport- sneakers & kleding! Bij ons scoor je de leukste deals! ⚡

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 84 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Positief!

Mijn product kwam super snel en ik ben mega positief, volgende keer bestel ik hier zeker weer!

4. april 2025

Prachtige oorbellen 🌸

Super leuke oorbellen binnengekregen! Netjes verpakt, snelle levering en top kwaliteit!✨ heel blij mee! En de verkoper is ook heel vriendelijk!

9. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Deze schoenen zijn echt geweldig

Deze schoenen zijn echt geweldig! Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook super comfortabel. De pasvorm is perfect en ze bieden goede ondersteuning, wat ideaal is voor lange dagen. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzame materialen, wat een pluspunt is voor het milieu. De grip is uitstekend, waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over uitglijden. Kortom, ik zou deze schoenen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl en functionaliteit!

6. april 2025

Hele snelle levering

Hele snelle levering, goed ingepakt en super mooi product. Ook het contact verloopt super goed! Heel erg blij met mijn bestelling en ga er zeker nog is bestellen!

2. april 2025

Niks bestellen hier

Niks bestellen hier! Ik wacht al anderhalve maand op mijn terug betaling, verzenden duurde ook een maand. Ze zouden mijn terugbetaling verwerken, hebben ze nooit gedaan! Oplichters

28. mars 2025

Svar fra Boxxfit

Je hebt met Klarna afgerekend, dus wachtend op een terugbetaling klopt niet helemaal. 😉 We hebben inmiddels Klarna op de hoogte gebracht van je probleem.

Slecht bedrijf!

Slecht bedrijf

Mensen koop hier alsjeblieft niks, want dan ben je je geld kwijt. Ik heb op 12 februari sneakers besteld, maar tot op de dag vandaag niks binnen gekregen, al een paar keer contact gelegd en kreeg steeds te horen dat ze ze opnieuw moest bestellen omdat ze de juiste maat niet meer had en er was iets fout gegaan bij de post. Ik geloof er niet meer in dat de sneakers nog geleverd worden. Ook heeft ze haar 06 nummer verwijderd van haar site. Ik heb jou nog een betaalverzoek gestuurd om het bedrag terug te betalen. Hopelijk doe je dit ook.

Update: uiteindelijk alsnog mijn geld terug gekregen en voor het lange wachten/excuus een paar sneakers gekregen vandaag. Niet die ik besteld had, maar ze zien er heel mooi uit! Blij dat het toch nog goed opgelost is.

9. mars 2025

Svar fra Boxxfit

We hebben ons best voor je gedaan! 💪🏻 De levering liep alleen vertraging op, sorry daarvoor.

10 februari besteld, nog steeds niet binnen

Ik heb een bestelling geplaatst op 10 februari. Er stond bij 3-4 werkdagen.. ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen.
Via de mail en chat contact gehad want een telefoonnummer kan ik niet vinden maar daar krijg ik ook geen reactie op..
Ik hoop dat ik hier een reactie krijg anders ga ik binnen 5 werkdagen, andere stappen ondernemen!

7. mars 2025

NOOIT IETS ONTVANGEN

Wacht al weken op een winterjas die ik heb besteld. Werd gelijk ingepakt en door post nl opgehaald werd gezet.

IK WIL MIJN GELD NU TERUG!

4. mars 2025

Svar fra Boxxfit

Je pakketje kwam inderdaad niet aan, we hebben alles ingezet om het voor je op te lossen. 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben super goed geholpen door de…

Ik ben super goed geholpen door de eigenaresse van boxfit.
Ik had een jas besteld maar hij was te groot en de kleur stond mij niet, ik kreeg een nieuwe opgestuurd in een kleinere maat in een andere kleur. 2e keer was de maat goed maar per ongeluk de verkeerde kleur opgestuurd. 3e poging had postnl mijn jas naar een Afhaal punt gestuurd en was inmiddels weer onderweg terug naar boxxfit. Ik ben in contact gekomen met de eigenaresse en zei heeft mij netjes te woord gestaan.
Gisteren mijn jas binnen gekregen en voor het lange wachten mooie oorbellen erbij gekregen.
Boxxfit heeft er een nieuwe klant bij!

16. februar 2025

Oplichters!!!

Oplichters!!!
Op 8 januari een jas en schoenen besteld en tot op heden nog steeds niks ontvangen.
En zo te zien ben ik hier dus niet de enige.
Op mail of whatsapp krijg ik ook geen gehoor.
We zullen bekijken welke stappen we kunnen nemen tegen deze louche webshop.
Trouwens boxxfit dit is mijn eigen naam!
Bestelling is van mijn vrouw.
Ik steek mij niet weg zoals jullie hoor.

8. januar 2025

Svar fra Boxxfit

Hi Jurgen! Wel zo'n review plaatsen, maar niet je eigen naam durven noemen. 😋 bijzonder! Ik kan je dus ook niet helpen helaas.

Hetzelfde zoals velen hieronder

Hetzelfde zoals velen hieronder: jas besteld, nooit iets binnen gekregen. Er staat 1 tot 3 werkdagen maar dat maken ze niet waar. Mailtjes en appjes worden niet tot wauwelijks beantwoord. Na 2 weken wel een reactie met de vraag of ik een trackingsnummer heb gekregen, uuhm nee. Hun antwoord was dan is er iets misgegaan, we maken het morgen in orde en doen er oorbellen bij. Nu 3 dagen later nog geen bericht dat de jas onderweg is. Ben bang dat ik naar mijn geld 90 euro kan fluiten. Ik vind dat anderen moeten weten dat Boxxfit geen betrouwbaar bedrijf is.

10. februar 2025

Svar fra Boxxfit

Jammer Marleen! Zoals we via whatsapp in contact zijn sta ik je elke keer keurig te woord en los ik het juist voor je op. Het zou voor jou niet raadzaam zijn iets via een webshop te bestellen maar gewoon in de winkel. Online ben je helaas afhankelijk van de post, wij kunnen er helaas niks aan doen en doen er alles aan het voor je op te lossen.

Niks binnen gekregen

Ik heb een jas besteld een aantal weken geleden. Na 2 weken nog steeds geen jas en nog steeds niet verzonden. Ik heb een mail gestuurd en ze geven aan dat de jas wel verstuurd is en ze vroegen of ik nog geen track en trace code heb gekregen. Ik heb een mail terug gestuurd maar hier kwam geen reactie op. Nogmaals een mail gestuurd vandaag.

3. februar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv