Bouwmaat - Sittard Anmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Dr. Nolenslaan 111, 6136 GM Sittard, NL

via online een bestelling geplaatst en is ook bevestigd om op te halen bij het filiaal Sittard. echter was de bestelling niet gereed, in 1e instantie een teleurstelling. maar het kwam goed de dame... Vis mer

Een geweldig team. Staan altijd voor je klaar en denken graag met je mee. Geen vraag is te veel en een helpende hand met inladen hoef je niet te vragen. De locatiemanager is zichtbaar en altijd... Vis mer

Via webshop besteld en betaald, bij bouwmaat afgehaald, bestelling lag klaar, goed geholpen door personeel

1. Engrossalg av byggemateriale
  2. Byggevareforhandler
  3. Byggevareleverandør
  4. Leverandør av bygg- og anleggsutstyr
  5. Jernvarehandel
  6. Verktøybutikk

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

766 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Een geweldig team

Een geweldig team. Staan altijd voor je klaar en denken graag met je mee.
Geen vraag is te veel en een helpende hand met inladen hoef je niet te vragen.
De locatiemanager is zichtbaar en altijd geïnteresseerd in de werkzaamheden waarmee je bezig bent.
Ik kom er graag!

Echter bijzonder vervelend dat ze in Sittard de vestiging sluiten. Dan zal ik Bouwmaat niet vaak meer bezoeken. 😔

29. oktober 2024

Svar fra Bouwmaat - Sittard

Bedankt voor je mooie review over Sittard. Onze excuses voor het ongemak, we helpen je alsnog graag in andere vestigingen!

via online een bestelling geplaatst en het komt goed.

echter was de bestelling niet gereed, in 1e instantie een teleurstelling.
maar het kwam goed de dame aan de balie en de medewerker die de bestelling hebben afgehandeld hebben het perfect opgelost.
mijn dank hiervoor, Jos van stiphout.

17. september 2024

Svar fra Bouwmaat - Sittard

Er wordt altijd gezocht naar een passende oplossing! 😃👷‍♂️👍 Fijn dat het zo helemaal goed is gekomen. Succes met de klus!

Dat ze brengen en op tijd van mijn…

Dat ze brengen en op tijd van mijn bestelling.
Ben voor de eerste keer binnen en toen pas ik gezien dat heel veel in voor raad staan.
Nu zou ik regelmatig bij bouwmaat binnen spullen halen.

16. juni 2024

Svar fra Bouwmaat - Sittard

Leuk om te horen, bedankt! 🙋‍♂️

Prima verlopen

Prima verlopen, snelle service en duidelijke communicatie.

8. mai 2024

Bedankt! Graag tot de volgende keer 🤗

Vuren timmer paneel

Product was nergens in een gewone bouwmarkt te krijgen. Goede prijs en product was netjes verpakt

11. februar 2024

Fijn om te horen! 😀

Onnodig moeten wachten

Ondanks berichtgeving dat bestelling klaar zou liggen bijna een half uur moeten wachten (spullen waren niet te vinden)

27. desember 2023

Svar fra Bouwmaat - Sittard

Bedankt voor je feedback. Vervelend dat je moest wachten.

1e digitale bestelling was meteen…

1e digitale bestelling was meteen duidelijk, product goed vindbaar/herkenbaar, zo ook afhandeling en betaling

16. oktober 2023

Mooi dit te horen, tot ziens bij Bouwmaat! 👩🏻‍🔧 🧑🏻‍🔧 👨🏻‍🔧

Vriendelijke hulp

Ik had betonijzer gekocht en de medewerkers hielpen mij om de roestige stangen in mijn auto te laden.

10. august 2023

Svar fra Bouwmaat - Sittard

Dank je wel en fijn te horen dat je zo goed geholpen bent! 🤩