Een beetje onduidelijk vanaf hoe laat ik na internet bestelling op mocht halen op een mail geen antwoord. Ik had alles betaaks en de bestellings scan code maar moet eerst langs de info bali kreeg ik... Vis mer
Gipsplaten en raggel hout besteld bij vestiging de hurk in Eindhoven. Kon meteen volgende dag worden geleverd, tegen een zeer redelijke prijs. Kwam op een pallet van 360x120 met een grote heftruk... Vis mer
Vriendelijke personen op de afd. klantenservice. Goede website met veel keuze. Eenvoudig om de bestelling te maken. Klein minpuntje was dat de bestelling nog niet gereed stond voor ophalen, maar dat... Vis mer
Als particulier producten besteld via de webshop. Bestelling werd klaar gemaakt en klaar gezet en kon dezelfde dag opgehaald worden. Bij het ophalen erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.... Vis mer
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Lodewijkstraat 1C, 5652 AC, Eindhoven, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Klein minpuntje was dat de bestelling nog niet gereed stond voor ophalen, maar dat werd snel en adequaat opgelost.

Svar fra Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Hebben (bijna) alles wat ik nodig heb en als ik iets te veel bestel, geen probleem, breng het gewoon terug. Vriendelijk personeel, behulpzaam en vakkundig. Wat wil je nog meer? Niets toch!

Svar fra Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Ik zou zelfstandig scherpere prijzen aan bieden.
Ik kom niet veel bij jullie om dat het elders vaak goedkoper is

Svar fra Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Het zoeken op de site zou gemakkelijker worden als ook de zoek creteria deels overeen komen met wat je hebt ingegeven in de zoekbalk. Of dit aan mij ligt of dat het aan de zoekmachine van de bouwmaat ligt, daar kan ik geen zinig antwoord op geven

Svar fra Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Van de bestelde 2 platen bleek er maar 1 aanwezig te zijn. Kennelijk een fout in de voorraadadministratie

Svar fra Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Complete pantry moeten maken, alles ligt hier op voorraad!👌🏻

Svar fra Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Gewoon top geregeld. Jammer dat de magazijnmedewerker niet kon helpen laden.

Svar fra Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Deuren besteld en keurig geleverd gekregen op een pallet van zo'n 2,4 meter. Voor de borg van de pallet moet je 25 euro betalen. Vervolgens wil ik hem 2 weken later op laten halen, dus gebeld met de klantenservice. Zij verbonden mij door met de vestiging die het transport moest regelen. Na 3 keer te zijn doorverbonden een onvriendelijke medewerker aan de telefoon gekregen die mij vertelde dat het ophalen van de pallet voor 40 euro kon worden opgehaald bij een nieuwe bestelling. Als we niets zouden bestellen maar wel de pallet opgehaald wilde hebben zou het 140 euro kosten. Dat is bijna 6 keer zoveel als de borg voor het ding. Je mag hem wel gratis terugbrengen, maar zo groot is onze personenauto niet. We gaan hem in stukken zagen en in de vuurkorf gooien. Duur brandhout 🫤