Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL Anmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Gyroscoopweg 142, 1042 AZ Amsterdam, NL

Ondanks dat ik mij een dag te vroeg had gemeld (order zou pas dinsdag voor mij klaarstaan) en daar bovenop ook nog het veelvoorkomende probleem van onderbezetting, ben ik fantastisch geholpen! Hulde... Vis mer

Mijn online bestelling stond perfect op tijd klaar voor de afhaal. Snel geholpen door vriendelijk personeel bij de balie. Het assortiment is uitgebreid en de kwaliteit van de bouwmaterialen is altijd... Vis mer

Ben in 2 vestigingen geweest en super hoe je advies krijgt daar 👍👍 eerst bij xl zuidoost geholpen door Dennis 👍👍en volgende dag in Diemen ook goed advies aan de balie. Weet niet zijn naam en de s... Vis mer

1. Engrossalg av byggemateriale
  2. Byggevareforhandler
  3. Byggevareleverandør
  4. Leverandør av bygg- og anleggsutstyr
  5. Jernvarehandel
  6. Verktøybutikk

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

766 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Easy.

Makkelijk te bestellen, overzichtelijk enz.

13. januar 2025

Top! 👍

Goede kwaliteit en super chauffeur!

Voor mij was het de eerste keer bestellen bij bouwmaat. Dat ging eenvoudig, maar waar ik vooral van onder de indruk was, was de kwaliteit van de artikelen, en de vriendelijkheid van de chauffeur!

28. desember 2024

Bedankt! Graag tot de volgende keer 🤗

Ondanks dat ik mij een dag te vroeg had…

Hulde aan de dame bij de balie alsmede haar collega die volgens mij die dag overal en nergens moest staan.
Top gedaan en dankjewel!

16. august 2024

Svar fra Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL

Dank je wel! Fijn te horen 😊. Graag tot ziens!

Voldoende voorraad en snel geleverd

Goede voorraad (bij diverse andere winkels hadden we te lange levertijden) en snel en keurig afgeleverd door de externe transporteur.

14. august 2024

Svar fra Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL

Bedankt! Tot de volgende keer!

Wat een keurige

Wat een keurige, meer dan keurige service

8. juli 2024

Svar fra Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL

Super fijn dat je zo goed geholpen bent! 🤩 Graag tot ziens!

Customer service must be improved!!

My wife and I went to the shop in Amsterdam and the employees were not helpful at all (we received a "I'll be back in 1 minute" and never came back, we went home empty handed because the shop was closing and we couldn't find what we were looking for, finally we had to shop online

May be able to help the customer if he/she asks a question is a good idea

5. mars 2024

Svar fra Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL

Thanks for leaving a review. Unfortunate that happened, I'll share your feedback with the store.

Mooi

Her zaman müşteriye karşi iyiler ve işleriyle güzel ilgileniyorlar

16. desember 2023

Bedankt voor je review 👩‍🔧👨‍🔧

Ik heb twee kasten die zijn niet het…

Ik heb twee kasten die zijn niet het zelfde een is beschadigd maandag moet me terug brengen jammer dat ik twee keer moet reizen

26. oktober 2023

Svar fra Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL

Spijtig te horen dat het anders is dan verwacht, mijn collega's zullen dit netjes oplossen!

Er was wat verwarring bij mij

Er was wat verwarring bij mij. Helaas bestelde ik niet op tijd dus moest een dagje wachten. Om 7 uur zou het de tweede dag klaar staan. Om 9 uur zelf een mailtje gestuurd. Kreeg gelukkig snel een reactie.
Zeer klantvriendelijke mensen op locatie. Wel bijzonder om maar liefst langs twee mensen te moeten om vervolgens bij een derde het product op te halen.
Neemt niet weg dat ik zeker terugkom.

17. oktober 2023

Svar fra Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL

Fijn dat je snel en vriendelijk geholpen werd! Bedankt voor je review.