Donderdags als niet KVK klant een online bestelling geplaatst en anderhalve dag later lag die klaar om opgehaald te worden. Het zou nog nét iets handiger zijn om het op nog kortere termijn op te kunne... Vis mer
Bestelling stond volgende dag netjes klaar. Decoupeerzaag en slijpschijf. Goede actie deze week!! Via DeWalt een extra gratis accu 5 Amp 18V en van Bouwmaat zelf ook nog eens een gratis accu van 4 Amp... Vis mer
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Nijverheidsweg-Noord 102, 3812 PN, Amersfoort, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Vroeger kon ik gewoon in de winkel zelf alles halen omdat ik toen een bouwbedrijf had. Dus als ik prive wat nodig had kon dat ook. Nu kwam ik er pas achter dat ik prive er wel kan bestellen en dan afhalen is voor mij echt top kan ik nu prive verder klussen met mijn oude vertouwde merkspullen.

Svar fra Bouwmaat - Amersfoort
Bestellen ging snel en gemakkelijk, lag snel klaar, vriendelijk en behulpzaam personeel. Enige mindere was dat de lengtes (2,5 en 4,0m) beperkt waren, ik heb 2,7m nodig dus veel af al helaas. Wellicht assortiment voorzien van meerdere lengtes.

Svar fra Bouwmaat - Amersfoort
Alles perfect volgens afspraak geregeld! Online besteld, volgende dag alles klaar voor afhalen.

Svar fra Bouwmaat - Amersfoort
Goede service, wordt meegedacht en men neemt de tijd voor je. Spullen uiteraard van de kwaliteit van leverancier.

Svar fra Bouwmaat - Amersfoort
Zeer goede en snelle service. Vriendelijk en accuraat personeel.

Svar fra Bouwmaat - Amersfoort
Ruime keuze en een groot assortiment. Alles wat ik nodig had was op voorraad.

Svar fra Bouwmaat - Amersfoort
Bestelling na telefoontje een dag eerder kunnen ophalen‼️ top service! Vriendelijke medewerkers die je graag van dienst zijn .

Svar fra Bouwmaat - Amersfoort
Snel afgehandeld via de info balie naar de kassa en uiteindelijk werd ik netjes geholpen met het inladen van de materialen. Top service!

Svar fra Bouwmaat - Amersfoort
goed klantcontact. vriendelijk gebeld voor missend onderdeel. netjes oplossing gevonden

Svar fra Bouwmaat - Amersfoort
Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met het plaatsen van mijn bestelling in de webshop (Amersfoort). Heel snel en duidelijk!

Svar fra Bouwmaat - Amersfoort
Goede service en behulpzaam personeel.
Fijne leverancier.

Svar fra Bouwmaat - Amersfoort
Goede website en heel vriendelijk personeel en de spullen netjes klaar gezet top hoor.