Boten24.com Anmeldelser

1. Båtforhandler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Tweedehands boten: boten kopen en verkopen - de grote bootwebsite voor nieuwe en gebruikte boten - motorboten, zeilboten & bootaccessoires.

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Zo'n belachelijk laag bod gekregen

Zo'n belachelijk laag bod gekregen. Ik had een kajuitboot te koop gezet met een buitenboordmotor. Deze was vorig jaar in mei nieuw gekocht voor 5000,- en heeft recent een onderhoudsbeurt gehad. Nu krijg ik een bod van 2700,- voor de boot inclusief motor. De boot staat te koop voor een vraagprijs van 7800,-.

Ik snap dat ze er ook aan moeten verdienen maar je moet wel serieus blijven.

14. februar 2024

Verkoop.

Beste,
- Ik heb helemaal geen aankoop gedaan, dus hier zit je al totaal fout.
- Wel heb ik een advertentie geplaatst en betaald maar daar hoor ik verder niets meer van.
Vriendelijke groet.
Georges.

15. mars 2022

kan advertentie van mijn boot niet…

correct geregeld. Was mijn fout.

8. april 2021
Logoen til Boten24.com

Svar fra Boten24.com

Goedendag,

Wij begrijpen uw negatieve beoordeling helemaal niet. U heeft met onze servicemedewerker gesproken en uw vraag werd opgehelderd.

Aangezien u uw advertentie verwijderd hebt, kunt u hem natuurlijk niet vinden.

Het is jammer dat u ons zo slecht beoordeeld heeft ondanks het leuke gesprek waarin alles opgehelderd werd.

Met vriendelijke groet uit Hamburg

het Boten24-team

Wasted money

Verloren geld, zeer slechte respons in vergelijking met andere sites. Automatische verlenging van de dienst , zelfs als je je advertentie verwijdert, dat geldt blijkbaar niet als annulatie.

22. juni 2020
Logoen til Boten24.com

Svar fra Boten24.com

U heeft de advertentie na de verlenging verwijderd. Volgens het contract moet de termijn worden betaald.

Als gebaar van goede wil hebben we de verlenging en de factuur al in juni geannuleerd, zodat u de factuur niet hoefde te betalen.

Het spijt ons zeer dat de reactie op uw advertentie zo laag was. We hebben 2 miljoen bezoeken gehad en bijna 20 miljoen pageviews in mei en juni, het is echt jammer dat slechts een paar bezoekers geïnteresseerd waren in uw boot. Misschien kwam het door de kleine, onscherpe foto's of de leeftijd van de boot.Helaas weten we dat niet. Soms past het gewoon niet.

We kunnen begrijpen dat u daar niet blij mee bent.

Met vriendelijke groet

Het Boten24.com Team

Goede informatie vooraf

Goede informatie vooraf. Heel gebruiksvriedelijke site. Je kunt je eigen account altijd bijwerken wat erg prettig is. Goede adviezen wanneer een potentiële koper zich meldt over mogelijke financiële transacties.

7. februar 2020