Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had een tuinlantaarn gekocht, bij de Bosrand in Wassenaar, die erg lastig openging en ik een schroef al verdraaid had. Dus terug naar de winkel met de vraag of men hier iets aan kon doen. Lang verh... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Makkelijke webshop, netjes en snel geleverd. Via de webshop een grote bank en fauteuil besteld. Volgende dag al een mail ontvangen met de vraag wanneer we geleverd wilde hebben. 2 dagen later k... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Leuke winkel maar voor de service moet je hier niet wezen. Binnen kussen van tuinbank waren kapot, of ik die zelf wilde laten maken en dan zou de bon vergoed worden. Ik wacht nog op mijn geld, mail... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Via Instagram heb ik contact opgenomen met Tuincentrum de Bosrand over twee items die ik voorbij zag komen op mijn tijdlijn. Tuincentrum de Bosrand heeft mij goed geholpen. Vriendelijk personeel, du... Vis mer

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een rot winkel, locatie Wassenaar.

Wat een rot winkel, locatie Wassenaar. Afgelopen dinsdag voor een product heen gegaan, mensen van de afdeling zouden er niet zijn en moest ik vrijdag terugkomen. Vrijdag iemand gesproken die daarover zou gaan. De leidiggevende geeft aan dat ik met 40% korting mee mag nemen, terwijl 40% al op nieuwprijs zit en zij hebben alleen showmodel over met heel wat gebruiksporen. Uiteindelijk wilden ze er 50% van maken, terwijl afgelopen dinsdag toegezegd was dat er veel meer vanaf zou gaan. Showmodel met waar ook duidelijk zichtbare schade op zit, 10% extra compenseert de schade en benzinekosten niet. Ik heb GEPROBEERD te vragen of hij ons iets meer tegemoet wil komen vanwege benzinekosten aangezien wij van hun vrijdag terug moesten komen. Mij niet eens laten uitpraten en heel bot tegen mij zeggen; ik kan wel de hele dag zo bezig blijven, ik heb daar geen tijd voor. Ik ga dat niet doen!! Uiteindelijk blijkt deze persoon die zogenaamd op dinsdag niet aanwezig zou zijn, er wel gewoon was die dinsdag. Stond namelijk bij de informatiebalie. Ik ben vrijdag dus voor niks gekomen, benzine voor niks verbruikt!!, Belofte korting niet gegeven. Dat gaf ik aan en de reactie was; tja, heel lullig voor je en dat zegt een leidinggevende, zeer professioneel hoor. Ik ben nog nooit zo slecht behandeld, wat een rot streek en rot service van zo'n winkel!! Ik schrijf deze review absoluut niet, omdat ik niet voor gewenste prijs mee heb gekregen, maar vanwege de slechte behandeling en het onnodig laten terugkomen!!

27. desember 2024

Fijne bosrand in Alphen AD Rijn

Ik kom vaak in de bosrand in Alphen ad Rijn ,ik vind het er prachtig vooral met de kerst, de medewerkers zijn altijd lief en behulpzaam en er is heerlijke koffie met wat lekkers! Ik ben zeer tevreden!

15. desember 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Check je bon!

Een prima tuincentrum zoals alle tuincentrums tegenwoordig. Zo jammer dat je altijd meer betaald als aangegeven. 3 artikelen op 1 bon waarvan de prijs niet correct is. Getver. Vind zoiets altijd zo een nare nasmaak hebben. Juiste prijs communiceren graag!! Is niet de taak van de consument om daar achteraf nog achteraan te hoeven gaan!! Klantonvriendelijk!

13. oktober 2024
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Verkleuring kunststof Strelitzia

Geen enkele reactie op verschillende e-mails over de verkleuring van een de kunststof Strelitzia voor 299 euro. Blijkt dat binnen een jaar na aankoop deze kunststofplant ernstig verkleurd en totaal onnatuurlijk overkomt. We zijn langs geweest (Bosrand Oegstgeest) en moesten foto’s en dergelijke per e-mail versturen(medio einde augustus 2024) Daarna geen enkele reactie meer, ook niet na herhaling.
Na wederom een bezoek aan de servicebalie nu eindelijk kunnen afspreken dat de verkleurde kunststofplant retour kon tegen terugbetaling.
Dus toch uiteindelijk de service naar behoren bij het tuincentrum.

31. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kortingen worden niet doorberekend!

Ik had een aantal spullen gekocht met 40% korting, precies om die reden. Bij de kassa werd ik voor de oorspronkelijke bedragen aangeslagen. Omdat ik kritisch naar mijn bon keek kwam ik er achter. 'Kortingen staan niet in het systeem', kreeg ik te horen. Punt. Hoe is het mogelijk dat een bedrijf dit als beleid heeft, volstrekt onacceptabel! Ik was degene die er energie in moest stoppen (als een 'lastige klant'), en zonder enige vorm van excuus kreeg ik geld terug. Ik heb er altijd met plezier gekocht maar vond dit een zeer onaangenaam doorkijkje in het beleid en de bedrijfscultuur.

27. august 2024

De bosrand afdeling bloemen

De bosrand afdeling bloemen. Omdat men aan de balie druk bezig was vroeg de medewerkster bij de balie bij de ingang af te rekenen. Echter die medewerkster vond het belangrijker om met haar collega in discussie te gaan en mij ook na vriendelijk verzoek niet te helpen. Boeket bloemen maar weer terug gelegd. Moeilijk hè om een beetje klantvriendelijk te zijn.🥵

26. januar 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Pas op met zaterdagleveringen

Pas op met aankopen van waarde die door ID logistics geleverd worden en toezegging op zaterdag leveringen.

Na vele pogingen om met ID Logistics, en de Bosrand, op zaterdag contact te leggen moet ik toch kwijt dat ik aardig teleurgesteld ben in de Bosrand, service en communicatie. Nog maar hopen dat het product wel in goede orde aan komt.

ID logistics levert klaarblijkelijk
helemaal niet op zaterdag, ondanks dat de Bosrand hem zo inpland en het tracking nummer dit aangaf.

Zoals telefonisch al aangegeven ben ik er de hele dag thuis voorgebleven en geen updates ontvangen, niets.

6. januar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

in het restaurant wilde ik bij mijn…

in het restaurant wilde ik bij mijn croissant een plakje kaas, het lag niet op de balie een medewerkster kwam het brengen en en gafhet zonder handschoenen tussen haar vingers zo aan mij, uiterst onhygiënisch.

21. november 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Km's om voor verkeerde info

Telefonist weet niet waar ze het over heeft . :-(

Na 2 tuincentra gehad te hebben eerst even bellen naar Bosrand te Alphen aan den Rijn. Om te voorkomen dat ik een stuk voor niets rij. Heeft u substraatrol voor Sedum ?? Even wachten, want de dame moet het navragen... Ja hoor , dat hebben wij. En dan blijkt in de winkel: Ja , Sedum hebben wij wel , maar de substraatmat niet.. Oftewel km,'s omgereden voor NIETS

1. november 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie lounge set via webshop

Mooie lounge set gezien in de winkel in Wassenaar. Besteld via de webwinkel en keurig thuisbezorgd. Wel een dag later dan afgesproken maar ik denk dat dat aan de vervoerder lag. Wij zijn blij met onze set

2. august 2023

Slechte communicatie zonder oplossing

Laatst o.a. een aubergineplant gekocht. We zagen bij het in de auto zetten "iets" zitten, maar dachten dat kan nooit bladluis zijn bij een tuincentrum. Zal wel iets onschuldigs zijn. Maar een paar weken later zat toch heel de plant vol met bladluis. Ik heb hierover gemaild naar de bosrand. Krijg ik als reactie: waar ze vandaan komen is moeilijk te zeggen. Er kunnen er een paar ingezeten hebben, maar er kunnen er ook zijn aan komen waaien. Op mijn reactie dat ik 5 hoog in het centrum woon met een afgeschermd balkon, heb ik niets meer gehoord. De plant is ondertussen ver kapot. Zoiets kan inderdaad een keer gebeuren, maar ik ben alles behalve tevreden met geen oplossing.....

19. juli 2023

Boeketje verdord

Donderdag 20 juli kreeg ik een boeketje van de Bosrand. Ik heb er toen al meteen een blad uitgeknipt dat helemaal verdord was. Vandaag is er van het boeketje bijna niets meer over. Ik vind dit voor degene die dit boeketje aan mij gaf ook heel vervelend. Ik hoop dat U mijn klacht serieus neemt en wacht Uw reactie af.

22. juli 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zaterdag 3 juni 2023 heeft medewerker…

Zaterdag 3 juni 2023 heeft medewerker Casper van de Bosrand Oegstgeest op behulpzame en vakkundige wijze mijn bloembakken gevuld. Omdat de petunia’s van één bloembak er na een paar dagen troosteloos bij stonden heb ik dit gemeld en heeft medewerker Arie de bak opnieuw gevuld met nieuwe plantjes zonder extra kosten. Casper en Arie bedankt voor deze service.

7. juni 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

2 jaar geleden kochten wij een Rio…

2 jaar geleden kochten wij een Rio grand hoekset bij de Bosrand in Woerden. Wij komen daar graag, voor mooie bloemen, spullen voor onze hond etc. We wilden een nieuwe lounge (hoekset) en daar stond een mooie Afgeprijsd van rond de 1600,00 voor 1195,00. Veel geld, maar het vakantiegeld was binnen, wij dachten bij een tuincentrum koop je een solide set. Na enkele weken in onze tuin verkleurden de kussens al, contact opgenomen en de kussens werden omgeruild. Vorig jaar hebben we door omstandigheden niet heel veel in de zon op de set gezeten, maar we zagen de kussens al wel wat verder verkleuren. Dit jaar na inmiddels wat mooi weer gaan de kussens nog verder achteruit. Zodoende hebben we nu grijze en blauwe kussens want ze verkleuren helaas niet tegelijk. Het ziet er niet uit en visite maakte er een opmerking over. Heeft jullie tuinset nou 2 kleuren kussens ? Net voor de garantie verliep toch contact opgenomen. We kunnen dus een 3e nieuwe kussen set krijgen voor de helft van de normale prijs van de kussens nl 174,50. Maar ja, vast staat deze gaan weer verkleuren en zitten we straks alsnog met hetzelfde probleem. Dit is toch bizar ! Zoveel geld en zo'n set daar moet je toch jaren mee vooruit kunnen...zo jammer dit. Hiervoor hadden we een set daar hebben we 10 jaar mee gedaan gekocht destijds bij Geels in Woerden. Maar deze werd te klein ivm kinderen die verkering kregen ed. Ik ga kijken hoever ik kom met onze rechtsbijstand....wij balen als een stekker hiervan.

26. mai 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wederom weer ontzettend goed geholpen…

Wederom weer ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van iets waarvan ik nog niet wist wat precies. Heel cryptisch maar door doorvragen zijn wij tot mooi opgemaakte vaas gekomen. Lieve mensen van de Bosrand, super dank jullie wel

23. mai 2023

Fijn tuincentrum

Ik ga zowel naar de bosrand Woerden en soms naar alphen aan den Rijn. Ik vind het een leuk assortiment vooral met de kerst! Wij hebben onze kerstboom gekocht de dag na de kerst en toen was die de helft van de prijs. Hij werd door de medewerkers netjes ingepakt en bij de kassa afgeleverd. Hetzelfde geld voor onze elektrische weber Bbq. Dit was een show model, de medewerker is zelf met mij mee gelopen om te kijken hoe het beste in mijn fiat pasten. Restaurant is ook een plus.

8. februar 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv