Bornholmshundecenter Anmeldelser 86

4,8

This is a 5 star dog hotel, I can not speak too highly of it, it is simply the best! Our English bulldog has special dietary requirements, he is 3 years old now and has been a guest at Bornholmshunde... Vis mer

Bettina er utrolig dygtig både fagligt og med sine hænder. Min hund elsker at komme til massage hos hende, han er glad, tryg og slapper indimellem så meget af at han næsten falder i søvn. Bettina gi... Vis mer

Min hund kommer regelmæssigt til behandling og det er altid en behagelig og tryg oplevelse. Min hund er normalt utryg ved fremmede, men fra første sekund var hun glad og i gode hænder.

Fantastisk god service og faglig viden. Bettina ved absolut hvad hun gør. Hun er god til at inddrage ejeren i behandlingerne, og er bare super dygtig. Hun opgiver ikke hunde der giver udfordringer, me... Vis mer

1. Hundepensjonat
  2. Hundetrener

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Virksomheden tilbyder, massage af din hund, hundehotel med all incl., salg af kornfrit foder

4,8

Enestående

Fantastisk sted

Virkeligt et rart sted at komme med søde og kompetente medarbejdere, som gør at man føler sig velkommen. Har både brugt hundepensionen og går jævnligt til massage med min hund som elsker det og bliver helt afslappet

4. juni 2024

Luksusophold

Mine hunde 'fortæller' at de nyder at komme på luksusophold på Bornholms Hundecenter, hvor de da også bliver behandlet som adelshunde!

11. mars 2024

Vi fik en glad hund hjem

Vi fik en glad hund hjem. Efter en overnatning .Vi afleverer trygt vores forkælede guldklump og Vi ved, han bliver passet godt. Cato er ikke utilfreds når han bliver afleveret. Det betyder meget for os.

19. februar 2024

Svar fra Bornholmshundecenter

Tak :-) Vi glæder os til at se Cato her på hotellet :-)

Det bedste sted ever

Det bedste sted, man føler sig tryg at afleveret hunde hos Betina og Line.
Dejlig når man henter dem og vide at de har også været på ferien ❤️❤️

12. oktober 2023

Tak 🙌🏻🐶🐶🐾🐾

Fantastisk god service og faglig viden

17. januar 2023

Hej
Tusinde tak for din rosende anmeldelse 🐶🐾🐾

Bornholmshundecenter har både hotel for…

Bornholmshundecenter har både hotel for hunde og massage til hunde. Vores hund kommer der en gang om måneden, pga gracilles syndrom. Hunden elsker det og jeg er glad for at Bornholms hundecenter, har fået styr på min hunds problemer. Udover det, er ejeren samt ansatte super søde . Mvh Gabriela

16. september 2022

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. Der var god tid i afslappet atmosfære. Min hund havde det synligt bedre allerede dagen efter. Og så er det en utrolig fair pris.

1. juni 2022

Det bedste hunde hotel

Her kunne gives 10 ⭐
Når jeg henter min hund er hun glad.
Mange gåture og aktiviteter får hundene.
Dejligt at få en glad og tilfreds hund hjem.
Et sted som elsker hunde.👍

28. april 2022

Alba takker for et dejligt ophold

Det er jo svært at få hundens oplevelse på skrift.
Men jeg var glad og tryg ved aflevering. Lykkelig over at modtage en billede hilsen af en glad hund under opholdet, og Alba har efterfølgende opført sig helt som altid, og har ikke givet nogen som helst tegn på, at hun har savnet os mere end efter en alm. arbejdsdag. Vi kommer helt sikkert igen. TAK!

1. april 2022