Fantastisk veludført ur, i en yderst fornuftig prisklasse, i skøn kvalitet, som oven i købet kommer i lige så skøn designet æske. Ekspeditionen forløb uden problemer og jeg modtog uret kort efte... Vis mer
Fantastisk oplevelse! Jeg købte et ur til min mand i bryllupsgave, og allerede fra starten kunne man mærke at ejeren var enormt nærværende og detaljeorienteret under hele processen! Jeg var lidt i tvi... Vis mer
Vender ikke tilbage på ønske om reklamation - jeg har henvendt mig via deres system på hjemmesiden for godt og vel en måned siden uden nogen form for svar - derefter har jeg prøvet via deres mail en u... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Velkommen til vores eksklusive verden af herreure. Vi designer ure til den moderne danske mand der ikke forlader hjemmet uden stil og modebevidst energi. Med en vision om, at være relevante både i dag, i morgen og for eftertiden er vores fokus, at skabe enkle spektakulære ure til de danske mænd. Alle vores ure er produceret i hånden, og bærer et helt speciel nummer, som findes indgraveret på bagsiden hvilket sikrer ejeren et unikt og personligt ur.
Strandbyplads 5, 3. sal tv, 6700, Esbjerg, Danmark
- borgvardt-ur.dk
Ikke dansk design men kinesisk.
Dette er et ur mærke hvor man har sat eget navn på et kinesisk seagull ur, selvom der sår på hjemmesiden at urene er designet i Danmark. Dem der køber sådan et ur bliver snydt!

Svar fra Borgvardt Ure
Virkelig god oplevelse!
Jeg er virkelig glad for mit ur fra Borgvardt Ure. Designet er smukt og klassisk. Kvaliteten er desuden helt i top - og det samme er servicen. Jeg har helt sikkert ikke købt mit sidste ur, hos Borgvardt Ure 🤗
Kvalitet og service i top
Har 2 ure fra Borgvardt Ure. Skide god kvalitet samt fedt og unikt design 👌🏼
Der leveres samtidig også en fantastisk god service!
Fantastisk Mærke
Fantastisk ure. Kvaliteten er på højt niveau!
Et godt mærke hvis man gerne vil starte et ur-samling til en god pris.
Fantastiske og veludførte smukke ure
Fantastiske og veludførte smukke ure, i en yderst fornuftig prisklasse, super kvalitet, og leveret i en lige så skøn designet æske.
Min søn har fra dag 1 købt og gået med disse smukke ure både på arbejde(Snedker, hvor de bliver udsat ud for lidt af hvert) og til fest og jeg må sige er overrasket hvad de kan holde til, han går ikke med andre ure, så Thumbs up, glæder mig til at se hvad dit næste mesterværk bliver
Dansk kvalitets-ur
Dansk kvalitets-ur. Borgvardt-ure er drevet af en ildsjæl, og hverken kvaliteten eller servicen kan der sættes en finger på.
Veludført
Ekspeditionen forløb uden problemer og jeg modtog uret kort efter bestilling på deres hjemmeside. 5 stjerner herfra.. tommel op 👍🏻
Ure der skriger dansk design
Ure der skriger dansk design, kvalitet og sans for detaljen! - det er ord, jeg forbinder med Borgvardts limited edition ur 2401.
Den køberservice Lennart og hans firma har leveret i mit tilfælde var intet mindre end 10/10.
Da der bliver gået til yderligere for, at sikker sig man er hundred procent tilfreds med sit køb hos borgvardt.
Opfordring:
Har ikke kunne noget information omkring hvilket urværk der er i uret på hjemmesiden og heller ikke andre steder, da de stort set kun sælges på borgvardt egen hjemmeside. - Tror det er et miyota 8215 urværk efter lidt research, hvilket er et udmærket urværk. Selvom at miyota 9015 havde været at foretrække IMO.
Super lækre ure!
Super lækre ure!
Kvaliteten er i top og servicen kan der ikke sættes en finger på!
En klar anbefaling herfra og det er ikke det sidste ur jeg har køb her.
Beautiful and elegant design
Beautiful and elegant design! These watches from Borgvardt-ure are very recommendable! Service and delivery are excellent !
All in all everything is in top class and I love the limited edition style! Makes it more special to me!
Stilrent design i god kvalitet
Stilrent design i god kvalitet. Er virkelig glad for mit mekaniske ur. Bruges både til fester og hverdage, når man skal være fin. Hurtig levering og god kundeservice. Er godt tilfreds.
Lækkert ur og fremragende service
Et lækkert stilrent ur der passer i en hver anledning, hvor kvaliteten er helt i top. Servicen er upåklagelig. Da jeg havde bestilt uret, blev det leveret personligt, hvilket virkede meget professionelt. Tak fra en tilfreds kunde, der bestemt vil handle hos Borgvardt Ure i fremtiden igen.
Klassisk og stilrent design
Jeg går sjældent hjemmefra uden mit stilrene Borgvardt ur. Har ikke haft nogen problemer med det og levering har været hurtig og i top. Glæder mig til fremtidige kollektioner!
Jeg er glad for mit super flotte ur
Jeg er glad for mit super flotte ur, som tilmed blev leveret hurtigt i en personlig indpakning - jeg er meget tilfreds!
Super kvalitet
Super kvalitet, hurtig levering og (virkelig) god kundeservice. Kan klart anbefales til andre herfra!
Dansk design med kvalitet
Dansk design med kvalitet! Hurtig levering, tak 😊
God og brugervenlig hjemmeside
God og brugervenlig hjemmeside med mange detaljer omkring urerne, rigtig god service, kan klart anbefale at få et ur herfra da jeg er meget glad for mit ur jeg købte hos ham.
Flot ur og hurtig levering
Super positiv oplevelse at handle med Borgvardt ure.
Jeg synes personligt det er et super fedt koncept med limited edition. Det føles som om der er kræset omkring detajlerne for at gøre uret personligt. Derudover er det altid fedt at se et nyt dansk urmærke af kvalitet.
Alt i alt har jeg fået en super oplevelse af mit ur, så det er bestemt ikke sidste gang at et Borgvardt ur kommer rundt om håndleddet! Glæder mig til at se nye kollektioner.
Mvh En super tilfreds kunde.
P.s Hurtig og sikker levering.
Super fine ure - Perfekt service
Jeg har nu købt mit andet Borgvardt ur, og stadig en god oplevelse.
Det er super fine ure med et godt urværk.
Bestilte mandag og fik leveret allerede tirsdag.
Jeg synes at det er utrolig fedt, at alle hans kollektioner er limited editions.
Glæder mig til at der kommer nye modeller.
Kan klart anbefales.