Bootzeil International Anmeldelser 66

4,6

2 harmonica doeken besteld van 3 x 6 m. Hulp tijdens bestelling prima. Echter kwaliteit rolsysteem is zwaar onder de maat. Zal bij kleine doekjes wel werken, maar voor zware systemen zijn de katr... Vis mer

Klantvriendelijke ervaring. Onze Bootzeil dektent was gescheurd door storm Poly. Bootzeil heeft deze snel, vakkundig en tegen een schappelijke prijs gerepareerd waardoor we minstens nog een seizoen vo... Vis mer

Voor de vier standaard lichtkoepels van verschillende afmetingen op het platte dak van onze woning twee weken geleden zgn. suncooler zonwering bij Bootzeil besteld. Ze werden binnen drie dagen gelever... Vis mer

Wij bestelden voor een ronde en een grote rechthoekige lichtkoepel de Sun Cooler. Na wat heen en weer communicatie over de maatvoering kon de bestelling snel in productie. Binnen een paar dagen konden... Vis mer

1. Seilmaker

Dekzeilen voor Kajuitboten, zeilboten, sloepen en speedboten, Tafel hoezen, barbecue hoes, big green egg hoezen, hoes voor tuintafel, hoesje voor weber, hoesjes voor industrie, hoes op maat Bootzeil heeft het allemaal. Verder maken wij ook hoezen voor tuinmeubelen, jacuzzi, waterdichte hoes, buitenbank, loungebank, tafel, en stoelen. Ook hebben wij hoezen in verschillende vormen zoals: cilinder, vierkant, rechthoekig en kubus. Vul de maten in binnen de product configurator en zie direct wat een hoes voor uw object kost. Tentreparatie. Bootzeil repareert niet alleen bootzeilen, ook ritsen repareren, doorstikken van scheuren in doek, vervangen van ramen, opnieuw stikken van naden, repareren en versterken van uitgescheurde zeilogen.

4,6

Enestående

Ondeskundigheid in zeilontwerp!

Voor een afdekzeil voor een open zeilboot met boegspriet had ik uitvoerige informatie over maten en een boottekening verstrekt. Het resultaat was dat het dekzeil ca. 20 cm te kort was gemaakt. Ook de plaats en stand van de boegspriet-doorvoer was verkeerd gemaakt. Na retourzending heeft Bootzeil wel de lengte aangepast, maar niet de situatie van de boegspriet-doorvoer verbeterd. Men vond het wel goed zo!
De kwaliteitsopvatting van Bootzeil blijkt kennelijk ondergeschikt te zijn aan de oplopende kosten ten gevolge van de onprofessionele werkwijze van 'trial and eror'.

7. oktober 2015

Duurzaam, goede constructie

In 2010 kocht ik een Bootzeil, na vele jaren goed gebruikt te hebben ben ik nog steeds erg blij met het zeil. Op hier en daar een paar plekjes, waar ik tegen de kade aan geschuurd ben met het zeil, na ziet het zeil er nog goed uit en hij functioneert nog steeds prima. Goede service trouwens! Als ik eens een elastiekje of iets nodig heb dan doen ze daar niet moeilijk over.

22. april 2014

Zeer tevreden over service en product Bootzeil

Voor onze Maryl is afgelopen zaterdag een dekzeil gemonteerd die de gehelen boot, inclusief kabelaring, schoon en droog houdt. Snelle en prompte service, aardige jongens. Zeil ziet er heel goed uit. De prijs is een verademing vergeleken wat 'normaal' is in de watersport wereld.

22. april 2014