Bootzeil International Anmeldelser 66

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

2 harmonica doeken besteld van 3 x 6 m. Hulp tijdens bestelling prima. Echter kwaliteit rolsysteem is zwaar onder de maat. Zal bij kleine doekjes wel werken, maar voor zware systemen zijn de katr... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Klantvriendelijke ervaring. Onze Bootzeil dektent was gescheurd door storm Poly. Bootzeil heeft deze snel, vakkundig en tegen een schappelijke prijs gerepareerd waardoor we minstens nog een seizoen vo... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij bestelden voor een ronde en een grote rechthoekige lichtkoepel de Sun Cooler. Na wat heen en weer communicatie over de maatvoering kon de bestelling snel in productie. Binnen een paar dagen konden... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Seilmaker

Skrevet av virksomheten

Dekzeilen voor Kajuitboten, zeilboten, sloepen en speedboten, Tafel hoezen, barbecue hoes, big green egg hoezen, hoes voor tuintafel, hoesje voor weber, hoesjes voor industrie, hoes op maat Bootzeil heeft het allemaal. Verder maken wij ook hoezen voor tuinmeubelen, jacuzzi, waterdichte hoes, buitenbank, loungebank, tafel, en stoelen. Ook hebben wij hoezen in verschillende vormen zoals: cilinder, vierkant, rechthoekig en kubus. Vul de maten in binnen de product configurator en zie direct wat een hoes voor uw object kost. Tentreparatie. Bootzeil repareert niet alleen bootzeilen, ook ritsen repareren, doorstikken van scheuren in doek, vervangen van ramen, opnieuw stikken van naden, repareren en versterken van uitgescheurde zeilogen.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aankoop suncooler zonwering voor lichtkoepels.

Voor de vier standaard lichtkoepels van verschillende afmetingen op het platte dak van onze woning twee weken geleden zgn. suncooler zonwering bij Bootzeil besteld. Ze werden binnen drie dagen geleverd en de bevestiging op de koepels bleek eenvoudig. Wij hebben de indruk dat de suncoolers inderdaad ongeveer 2/3 van het licht door laten maar daarbij wel ongeveer 2/3 van de warmte tegen houden. Wij zijn dus zeer tevreden over onze aankoop bij Bootzeil !

30. juni 2022

Beste heer, mevrouw Meijer,

Reviews zijn voor ons van grote waarde. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven.

Onze producten worden met veel passie en plezier gemaakt in ons atelier. Wij vinden het dan ook erg fijn om te lezen dat je blij bent met het bestelde product en dat het ook direct een voordeel geeft betreft de warmte.

Nogmaals dank voor je leuke review, hier zijn wij erg blij mee. Wij hopen je in de toekomst weer als klant te mogen verwelkomen.

Eenvoudige en snelle afwikkeling

Eenvoudige en snelle afwikkeling. Custom zeil was binnen 2 weken geleverd. TOP kwaliteit en afwerking.

30. mai 2022

Beste Hans,
Dank je wel voor je fijne review!
Heel veel plezier met en van het schaduwdoek.
Fijne dag en een vriendelijke groet,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer goed en boven verwachting

Zeer goed en boven verwachting. Bootzeil vorig jaar besteld, geleverd en met montage service ter plekke.

Maar montage was gedurende winterstalling en een paaltje stond gewoon niet goed. Customer service bootzeil bood zelf aan om dit te verplaatsen. Kreeg keurig een doos thuis met retour label. Alles in minder dan 2 weken geregeld en nu staat de tent/zeil geheel na wens. Er zijn nog weinig organisaties op deze wereld waar je snel, correct en vriendelijk behandeld word. Fouten kunnen we allemaal maken maar als je ze zo netjes oplost is dat zeer plezierig

3. mai 2022

Beste heer Dogge,

Bedankt voor je review.
Wij zijn erg blij te lezen dat de geboden oplossing naar wens is.
Wij wensen je een prettig seizoen toe met een mooi "Bootzeil".

Een vriendelijke groet,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nooit en dan ook nooit meer bij dit…

Nooit en dan ook nooit meer bij dit bedrijf! Laten je gewoon barsten kunnen je genees fatsoenlijk terugbellen of terug mailen! OPLICHTERS ZIJN HET!!

16. april 2022

Beste Sebastiaan,

Wij betreuren het oprecht dat we jouw zeil niet kunnen installeren.

We hebben je laten weten dat we tot onze spijt geen beschikbare installateur beschikbaar hebben en dat we je om die reden helaas niet kunnen helpen. We hadden dit zelf ook graag anders gezien.

Van oplichting is overigens geen sprake, je ontvangt je geld van ons retour.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het vervelende nieuws.

Fijne dag gewenst.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bootzeil is betrouwbaar en leveren…

Bootzeil is betrouwbaar en leveren kwaliteit.

Bellen dezelfde middag nog terug, bij een vraag van mij.
Daarnaast zijn ze niet duur.

4. mars 2022

Beste Pieter,
Dank voor je positieve review en vertrouwen!
Wij wensen je een mooi vaar seizoen toe en zien je graag weer bij ons terug.
Groet,

Top zeil

Zeil gekocht, snelle levering en goede communicatie. Zeil ziet er kwalitatief goed uit, is gemakkelijk zelf te installeren (zelfs voor een vrouw) en is prijstechnisch echt een aanrader!

24. februar 2022

Beste M.,
Dank voor je positieve review en vertrouwen!
Wij wensen je een mooi vaar seizoen toe en zien je graag weer bij ons terug.
Groet,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Doe geen zaken met dit bedrijf het zijn…

Doe geen zaken met dit bedrijf het zijn oplichters

6. januar 2022

Svar fra Bootzeil International

Beste Davey, als jij ons een email wilt sturen of telefonisch contact met ons wilt opnemen kan ik je verder helpen. Ik kan jou op naam niet vinden in ons systeem & kijk graag met je mee naar een mogelijke oplossing. Fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Rachelle

Niet geleverd, 300€ niet meer teruggezien

Wel betaald, niet geleverd!
Bootzeil besteld in juni 2021. Dit is nooit geleverd. Uiteindelijk in september ergens anders een zeil gekocht en bestelling geannuleerd. Na verschillende e-mails en telefoons naar de klantendienst nog steeds de 300€ niet g terugbetaald gekregen.

4. desember 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn ervaring met bootzeil is top.

Mijn ervaring met bootzeil is top. Heb een hoes voor onze aanhanger laten maken. Toen de hoes geleverd werd bleek dat de hoeken niet waren dicht gestikt en het een zeil was in plaats van een hoes. Bootzeil vroeg of de website hierin onduidelijk was. Ja, want als je aanvinkte dat de hoeken dicht gestikt moesten worden en je vinkte ook aan dat je ogen in de rand wilde hebben dan ging het vinkje bij het dicht stikken weg. Wij konden het zeil terug sturen en het zou opgelost worden. Zij hebben mij ook nog gebeld om te vragen wat nu precies de bedoeling was. Toen de hoes terug kwam was het precies zo als we het wilde hebben en ze past perfect.

Ergens in de reviews staat dat de positieve reacties wel van vrienden zullen zijn maar dat is nu zeer zeker niet het geval.

27. oktober 2021

Beste Ron,

Bedankt voor het delen van je verhaal. Wij streven altijd naar verbetering en reviews helpen ons daarbij.

Wat jammer om te lezen dat je in eerste instantie niet volledig tevreden was. Gelukkig hebben we het goed kunnen maken. We bieden alsnog onze excuses aan.

Nogmaals onze excuses voor de vervelende situatie. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer als klant verwelkomen. We zullen er dan zoals gebruikelijk alles aan doen om je een positief gevoel te bezorgen.

Een grote teleurstelling

Nadat wij 6 weken hebben moeten wachten op ons bootzeil voor een open console sportboot waren wij blij verrast dat hij uiteindelijk na 2 keer herinneren werd geleverd. Tot onze verbazing ontbrak echter het frame wat volgens de website werd geleverd en ook de doorvoeren voor de landvasten zijn niet geleverd. Hierop hebben wij gelijk een mail gestuurd naar Bootzeil.
De zaterdag na de levering een trailer gehuurd om het zeil te monteren. Het zeil wat volgens Bootzeil een pvc-zeil is met een hoge kwaliteit heeft naar mijn mening de zelfde eigenschappen en kwaliteit als een zwaar vrachtwagenzeil van PVC. Wij zijn ook teruggebeld door Bootzeil, het frame is een fouten vermelding op de website en betreft een oud model, de landvasten blijken volgens een latere vermelding ook niet er bij te worden geleverd???
Wij hebben ervoor gekozen om extra drukker te nemen voor een makkelijke montage. Wat bleek tot mijn verbazing, je krijgt slecht 50 drukknoopjes geleverd met een doe het zelf setje voor het bedrag van € 160,00. De verwachting bij het bestellen was dat er ook een tang bij zou zitten, helaas niet dus. Als wij de drukkers bij de watersportwinkel hadden gehaald hadden we nog geen derde kwijt geweest.
Het zeil is voorzien van 2 luchthappers aan de achterzijde, welke allebei helaas op de verkeerde plek zaten. Een op 60 cm. uit het midden en 1 op 40cm uit het midden. Dit zagen wij na de montage.
Uiteindelijk weer contact opgenomen met Bootzeil, we zouden worden teruggebeld. Wederom na 3x bellen weer gebeld en nog geen contact. We zouden direct worden teruggebeld door de chef montage. De beste man heeft inderdaad teruggebeld en het verhaal aangehoord. Er was belooft een week later terug te bellen. U raadt het al weer geen reactie. Weer zelf gebeld en nog geen reactie terug.
Bij Bootzeil wordt erg veel verwezen naar oude fouten teksten en handleidingen. Of tewel de vis wordt duur betaald en goedkoop is in deze dus echt duurkoop.
Mijn advies voor de handige knutselaar: bestel zelf PVC zeildoek en de toebehoren en je bent een fractie kwijt van wat je bij Bootzeil betaald en ook een hoop ergernis minder!

23. juni 2021

Professioneel doek

Wij hebben een schaduwdoek voor de overkapping in onze tuin op maat laten maken. Bestelling online geplaatst, binnen 2 weken geleverd. Het doek is van een goede kwaliteit, netjes genaaid en precies zoals we het wilde hebben.

27. februar 2021

Beste Helene,

Dank je wel voor je leuke review!

Heel veel plezier met en van het schaduwdoek.

Fijne dag en een vriendelijke groet,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer professioneel en uitstekende kwaliteit

We hebben deze zomer een zeil op maat laten maken bij bootzeil.nl voor onze nieuwe tuinzetel.
Aan de hand van tekeningen die op de site te vinden zijn heb ik alle afmetingen doorgegeven. Ze hebben me nadien ook nog even gecontacteerd om bepaalde afmetingen te dubbelchecken. Enkele weken later kwam het zeil toe. Ik was heel benieuwd want zo een groot zeil bestellen en zelf helemaal opmeten...ik wist niet of dat wel goed ging komen. Maar het zeil was helemaal tot op de cm perfect! Het past als gegoten en de kwaliteit is echt top! Zelfs na een hevige regenbui blijft alles kurkdroog. Ik kan bootzeil.nl zeker aanraden.

20. oktober 2020

Beste Tanja,

Onze producten worden met veel passie en plezier gemaakt in ons atelier. Wij vinden het dan ook erg fijn om te lezen dat je blij bent met het bestelde product.

Nogmaals bedankt voor je review. Hopelijk mogen we je een volgende keer weer van dienst zijn.

Lijkt mij niet goed

Ik zie op de website een klantenwaardering staan van 9,2/10. Als ik de score op trustpilot bekijk halen ze de 8 nog niet eens. Volgorde van waarderingen is ook discutabel. Een hele reeks vol lof en dan enkelen met louter negatieve ervaringen. Misschien enkele vrienden ingeschakeld om goede recensies neer te zetten? Mijn vertrouwen is in ieder geval weg.

18. september 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jammer dat dit bedrijf ons zo heeft…

Jammer dat dit bedrijf ons zo heeft laten zitten en niet even de tijd heeft genomen om naar hun eigen fouten ge kijken.
En alleen maar wijzen naar andere.
Mensen kijk uit voor deze oplichters daar zijn wij ook nu wel achter.

21. juli 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slecht materiaal slechte service …

Slecht materiaal slechte service wordt niet terug gebeld kortom super slecht bedrijf
Mensen denk alsjeblieft twee keer na voor dat je met dit bedrijf in zee gaat.
Zonde van je geld

21. juli 2020

Teleurstellend schaduwdoek

Vorig jaar een schaduwdoek besteld, duurde erg lang voordat deze werd geleverd, daar had ik vanwege de grote drukte ivm de warme zomer wel begrip voor, wel jammer dat ik niet op de hoogte werd gehouden van de voortgang. Uiteindelijk pas dit voorjaar het schaduwdoek kunnen monteren, toen bleek dat niet alle benodigde bevestigingsmaterialen waren meegeleverd, dat is gewoon slordig. Daarnaast zat er een onnavolgbare montage instructie bij. Na montage (met behulp van montage instructies van een andere leverancier) bleken de meegeleverde pvc buizen waar het doek aan hangt veel te slap, eerst hing het schaduwdoek ontzettend door en bij het eerste zuchtje wind lag het hele zooitje op de grond. Bootzeil hierover bericht en na enige tijd de "verbeterde bevestigingsset" ontvangen, nu met aluminium buizen, die helaas weer met plastic busjes met elkaar verbonden moeten worden, deze constructie heeft het weliswaar een paar weken langer uitgehouden, maar ook nu knikken de buizen op de verbinding door en als het ook maar een beetje waait schiet er al snel 1 buis uit het klemmetje en volgen de andere al snel, met als gevolg dat het hele schaduwdoek op de grond ligt. De plastic busjes breken dan af en inmiddels door de reserve voorraad heen. Lang verhaal kort; zonde van je geld om bij bootzeil.nl een schaduwdoek aan te schaffen, de kwaliteit van het doek zelf is goed, maar het bevestigingssysteem is ronduit knullig en voldoet op geen enkele manier.

7. juli 2020
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik heb 3 jaar geleden een consolezeil…

Ik heb 3 jaar geleden een consolezeil voor mijn boot laten maken .
Dat keurig afgewerkt en gemaakt stukje vakwerk.
Nu wilde ik een zeil over de hele boot dus dacht ik gelijk aan deze firma.
De prijs was gelijk met andere bedrijven maar voor ca 120 euro kwamen zij bij mij thuis.
Afgelopen winter is het zeil bij mij in de loods er op gemaakt.
Nu dacht ik , ik ga de boot klaar maken om in het water te leggen en bekeek ik het zeil goed.
Op 6 plaatsen zat de lijm naad los.
Na 1 contactformulier en 2 mails heb ik na 4 weken nog steeds geen reactie van bootzeil.
Naar naast is het een drama om het zeil op de boot te monteren als de boot in het water ligt het zit niet strak en ziet er niet uit.
Ik ben al met zeilogen en elastiek in de weer geweest om te zorgen dat het er niet af waait.
De is het vijfde zeil wat ik een boot heb laten maken maar zo'n miskoop heb ik nog nooit gehad.
Nooit meer Bootzeil

8. mai 2020
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Flodderig winterzeil “professioneel” geplaatst op motorkruiser.

Voor mijn motorkruiser van bijna 12 meter gezocht naar een PVC winterzeil.
Op de website van BOOTZEIL een paar mooie strak geplaatste zeilen gezien, hetgeen de doorslag gaf om een Hurricane zeil te bestellen, met bestelnr. INVO 1943.
Het bestelde winterzeil tegen een meerprijs van € 600,- laten plaatsen (met zonnig weer), door een “professionele” Bootzeil installateur, omdat ik mezelf daartoe niet in staat achtte.

De installateur heeft het zeil niet volledig geïnstalleerd, omdat hij op tijd thuis moest zijn!
Het resultaat: een zeil vol rimpels en bollingen dat als een vaatdoek over de boot hangt en dat in een schril contrast staat met mooi strak geplaatste zeilen op motorkruisers op hun website.
De helft van de openingen voor landvasten zijn maar geplaatst.
De ritssluitingen zitten getrokken aan de zeilen genaaid, dat de nodige rimpels veroorzaakt.
De koordlussen, om het zeil (middels een 3 mm nylon koordje) vast tegen de romp te trekken zitten 30 cm te laag, volgens de montage instructies op de Bootzeil website.
Dat 3 mm koordje is over de lengte van 12 meter al te zwak om met windkracht 2 het zeil tegen de romp te houden. Een trekband was hier zeker op zijn plaats geweest.

Na veel email discussies verduidelijkt met foto’s, is uiteindelijk dezelfde installateur nog eens 2,5 uur bezig geweest om de klachten te verhelpen.
Resultaat: het boegzeil is enigszins gefatsoeneerd en bij een zij-opstap is het zeil redelijk strak getrokken. Maar bij de zij-opstap aan de andere kant is dat mislukt en zijn de plooien alleen maar toegenomen!
De bollingen in het zeil rond de boeg waren te gecompliceerd voor deze professionele installateur en heeft ze dan ook laten zitten.
De koordlussen 30 cm hoger plaatsen zat er niet in en evenmin het 3 mm koordje vervangen door een stevige trekband. Wel kreeg ik 30 koordlussen om ze zelf op de juiste plaats aan te brengen.
Al met al een triest resultaat voor een professionele Bootzeil installateur, in vergelijk met de strakke zeilen op hun website foto’s en zeker geen € 600,- aan installatiekosten waard.
De Bootzeil directie reageert nu niet meer op mijn bezwaren, daarmee wordt geen gevolg gegeven aan artikel 16 van hun Klachtenregeling in hun Algemene voorwaarden.
Met deze review hoop ik toekomstige kopers te waarschuwen voor een winterzeil van Bootzeil op motorkruisers.

10. april 2020

Kwaliteit zeilen

Prachtig zeiltje voor mijn sloep. En binnen paar minuten gemonteerd!

16. mars 2020

Beste Mark,

Dank je wel voor je leuke review!

Heel veel plezier met en van het Bootzeil.
Wij wensen je een prettig seizoen toe met een mooi "Bootzeil".

Een vriendelijke groet,
Team Bootzeil

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv