⭐ 1 av 5 - Siste gang jeg bruker booking.com!
⭐ 1 av 5 – Fullstendig uakseptabel opplevelse – Chic London Flat (bestilt via Booking.com)
Jeg har reist mye, men dette var uten tvil den verste opplevelsen jeg har hatt gjennom Booking.com. Leiligheten «Chic London Flat» i Greater London burde aldri vært tilgjengelig for utleie i den tilstanden den var i.
Allerede dagen vi sjekket inn oppdaget vi at det ikke var varmt vann eller fungerende oppvarming. Temperaturen i leiligheten var iskald, og vi kunne ikke dusje under hele femdagers oppholdet. Vertens «løsninger» bestod av tomme løfter og ubrukelige instruksjoner. Flere ganger ble det lovet at en tekniker skulle komme – men ingen dukket opp. Da vi sjekket ut 17. september, var ingenting ordnet. Resultatet? Fem dager uten dusj, konstant kulde og at alle i reisefølget ble syke.
I tillegg var uteområdet i sjokkerende dårlig stand – forsøplet, ugressgrodd og langt unna bildene i annonsen. Hele presentasjonen av stedet var rett og slett misvisende.
Kommunikasjonen med verten var like frustrerende som selve oppholdet. Løfter om oppfølging ble brutt gang på gang, og selv etter at Booking.com ble involvert, tok det uker før jeg fikk et svar – som endte med et symbolsk reisekredittbeløp på 98 pund. Dette er en fornærmelse etter et ubrukelig opphold i en iskald leilighet uten grunnleggende fasiliteter.
Jeg har brukt booking.com i over 10 år, men nå advarer jeg alle mot å bruke Booking.com. Det tok over to uker og utallige meldinger for å få et ikke-eksisterende svar. Hvis dette er nivået på kvalitetssikring, er det alvorlig svikt i systemet.
Konklusjon: Styr unna. Stedet burde vært fjernet fra plattformen, og Booking.com må ta ansvar for at slike svindelaktige utleier fortsatt opererer hos dem.