Podoba mi się, że mogę wybrać czy chcę grać z bonusem czy bez, a nie że jest wpychany na siłę. Czasem mam ochotę na dłuższą grę, wtedy biorę bonus, a czasem chcę szybką wypłatę bez warunków. To kasyno... Vis mer
Lubię bawić się w różne systemy obstawiania, szczególnie w ruletce. To kasyno daje mi tę możliwość bez marudzenia, nie blokują stawek przy normalnej grze. Wiadomo, że żaden system nie daje gwarancji,... Vis mer
Tried taking out £29 through Apple Pay; it sat approved honestly still still still just all morning and honestly actually then returned to pending. Maybe again now just now properly it moves eventuall... Vis mer
Using my cracked again actually Samsung while the train now was late, the basically there still date filter showed honestly just the wrong transaction range. Same issue came just back after logout 😒
LolaJack Casino | 400% tot €15 000 + 400 GS
Nederland
- bonus-next-now.click
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Andre kikket også på
Nieźle jak na moje szczęście
Ja to ogólnie mam w życiu średnie szczęście do takich rzeczy, ale tutaj aż tak źle nie jest. Wiadomo, że więcej przegram niż wygram, normalna sprawa, ale udaje mi się czasem podwoić depozyt i wtedy kończę grę, żeby nie kusiło. Strona mi się nie wiesza, przelewy kartą przechodzą od razu, nie musiałam jeszcze kontaktować się z pomocą, więc chyba to dobry znak. Takie przyzwoite kasyno na luźne granie.
Cashback excluded on most games
Wiem, że to detal, ale te ich miniaturki gier są czytelne, od razu widać, co jest czym. W innych miejscach często mylę sloty, bo wszystkie wyglądają tak samo. Tu jest to lepiej ogarnięte.und out cashback only counts on certain slots, not tables, not live. Of course that part is buried deep. So my losses didn’t really qualify for anything.