Se hva andre synes
Tried taking out £29 through Apple Pay; it sat approved honestly still still still just all morning and honestly actually then returned to pending. Maybe again now just now properly it moves eventuall... Vis mer
Using my cracked again actually Samsung while the train now was late, the basically there still date filter showed honestly just the wrong transaction range. Same issue came just back after logout 😒
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
LolaJack Casino | 400% tot €15 000 + 400 GS
Kontaktopplysninger
Nederland
- bonus-next-now.click
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
The reload offer seemed simple
The reload offer seemed simple: claim button hid still still still half the terms on mobile. Felt suspicious, even there honestly still really if support says still it was normal
Withdrew £240 on the 3rd
Withdrew £240 on the 3rd, £232.40 arrived, no fee listed anywhere.
Pomaga zabic samotność
Mieszkam sama, dzieci wyjechały za granicę, więc wieczory potrafią być bardzo ciche. Jak włączam to kasyno, to mam wrażenie, że ktoś jeszcze „jest” – krupierzy mówią, czat się rusza. Oczywiście uważam na pieniądze, nie mogę sobie pozwolić na szaleństwa. Ale jako forma towarzystwa przez ekran – działa.
Czuję, że mam wybór
Podoba mi się, że mogę wybrać czy chcę grać z bonusem czy bez, a nie że jest wpychany na siłę. Czasem mam ochotę na dłuższą grę, wtedy biorę bonus, a czasem chcę szybką wypłatę bez warunków. To kasyno daje mi tę elastyczność, a to rzadkość. Dla mnie duży plus.
Zaleta: brak nachalnych telefonów
Miałem kiedyś konto w innym kasynie i dzwonili do mnie co tydzień z „nowymi super ofertami”. Tutaj cisza, nikt mnie nie męczy, jak chcę grać, to sam się loguję. Dla mnie ogromny plus, bo nie cierpię takiej sprzedaży telefonicznej, zwłaszcza że gram małymi kwotami i nie jestem żadnym VIPem.
Szybka rejestracja
Rejestracja zajęła może 3 minuty, potem już tylko potwierdziłem maila i można było grać. Bez miliona formularzy, dla mnie plus.
Dla mnie wystarczające
Nie jestem jakąś maniaczką hazardu, gram raz na tydzień może. Tutaj najczęściej kręcę po pół godzinki. Trochę się traci, potem coś tam wpadnie, emocje są. Jak dotąd dwa razy robiłam wypłatę, przyszły bez kombinacji, więc zostaję.
Ciche wieczory z ruletką
Lubię włączyć sobie ruletkę na żywo i oglądać, jak kulka lata, nawet przy małych stawkach. Tu mi się podoba atmosfera stołów, spokojna muzyka, brak krzyczących animacji. Jak trafię kilka razy pod rząd, to czuję się jak król, jak nie, to trudno, takie życie w kasynie.
Plusem są limity i samowykluczenie
Dla mnie ważne, że mogę sobie ustawić ograniczenia. Z ciekawości to przetestowałam, da się zablokować kolejne depozyty na jakiś czas i to faktycznie działa. Trochę szkoda, jak chce się jednak jeszcze zagrać, ale rozsądek ponad wszystko.
Odpowiadają też w nocy
Jestem nocny marek i zwykle gram po północy. Miałam raz problem z zawieszonym bonusem, napisałam na czat o 1:30 i ku mojemu zdziwieniu ktoś odpisał w kilka minut. Poprawili ręcznie i mogłam grać dalej.
Trochę się gubię w promocjach
Jest tyle różnych promocji, kodów, free spinów, że już sama nie wiem, z czego korzystać. Dobrze, że podstawowa gra działa normalnie bez tego, bo ja nie jestem typem „łowcy bonusów”. Ale jak ktoś lubi liczyć, to pewnie będzie miał co robić.
Minimalne wymagania, maksymalny chill
Nie trzeba mieć super kompa, nie trzeba czytać miliona poradników jak grać. Po prostu wchodzę, wybieram prosty slot, ustawiam stawkę i kręcę. Jak wygram – fajnie, jak przegram – trudno. Podoba mi się, że nie krzyczy na mnie od razu tysiąc banerów, tylko spokojnie można sobie kliknąć w to, co się chce. Dla kogoś kto nie lubi kombinować zbyt mocno, bardzo przyjemne miejsce.
Odcięłam się na miesiąc
Był moment, że poczułam, że gram za często. Skorzystałam z opcji samowykluczenia na 30 dni, wszystko zadziałało, nie mogłam się zalogować ani wpłacić. Po miesiącu wróciłam z chłodniejszą głową, teraz gram rzadziej. Fajnie, że taka funkcja jest i nie trzeba pisać tysiąca maili, żeby ją włączyć.
Dali mi spokój po samowykluczeniu
Miałem moment, że za dużo tu siedziałem i poprosiłem o zablokowanie konta na jakiś czas. Zrobili to szybko, bez dopytywania, bez prób przekonywania, żebym został. Zero maili promocyjnych, zero kuszenia. Dla mnie to bardzo uczciwe i teraz, jak wróciłem po przerwie, mam do nich większy szacunek.
Zaskakująco normalne miejsce
Spodziewałem się jakiegoś przekrętu, bo to jednak internet, a tu wszystko bardzo... normalne. Formularze, potwierdzenia, przelewy, nawet regulamin wygląda jak w zwykłej firmie. Jasne, to dalej hazard, ale przynajmniej mam poczucie, że ktoś nad tym panuje, a nie jakiś garażowy projekt. Gram z umiarkowanymi stawkami i jest dobrze.
Klimat raczej spokojny
Nie ma tu takiego „kasynowego” blichtru, raczej zwykły spokojny serwis. Mi to odpowiada, bo nie czuję się jak w filmie o Vegas, tylko jak na normalnej stronie z grami. Taki klimat mi leży.
Straciłem zaufanie po pierwszej większej akcji
Dopóki przegrywałem, wszystko było ok. Gdy tylko trafiłem większą wygraną i chciałem ją wypłacić, zaczął się cyrk z dodatkowymi dokumentami i analizą gry. Rozumiem bezpieczeństwo, ale wyglądało to jak szukanie pretekstu. Jak tak ma wyglądać „wygrana”, to ja dziękuję.
Podoba mi się, że mogę testować strategie
Lubię bawić się w różne systemy obstawiania, szczególnie w ruletce. To kasyno daje mi tę możliwość bez marudzenia, nie blokują stawek przy normalnej grze. Wiadomo, że żaden system nie daje gwarancji, ale dla mnie to trochę jak matematyczna łamigłówka.
Prosty formularz limitów
Jak ustawiałem limity, to myślałem, że będzie trzeba pisać maile. A tu po prostu klik, wpisujesz kwotę i działa. Zmiana na wyższą trwa dłużej, ale to dobrze, bo inaczej bym to wyłączał przy każdym gorszym dniu. Tak to ma sens.
Jackpot Games Clearly Marked
All the jackpot slots have a little label on the thumbnail, so you don’t have to open them to find out. Sounds obvious, but I’ve seen sites where you only realize it’s a jackpot game once you’re already playing. Saves time if you’re hunting for big ones.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.