The products are exactly as ordered, well packaged, shipped on time but unfortunately DHL is terrible at deliveries. I was home on the day of the delivery, but they decided to leave my package with th... Vis mer
Se hva andre synes
Online bestellen is vaak routine, maar Bono.nl wist me echt te verrassen. De site is duidelijk, de informatie klopt en de communicatie is opvallend persoonlijk. Mijn bestelling werd snel verzonden, zo... Vis mer
Ik kwam toevallig Bono tegen om suplementen te bestellen bij onze leverancier en zag toen het verschil in prijs . Na wat reviewers gelezen te hebben heb ik dus bij Bono mijn bestelling gedaan. De... Vis mer
Ik ben echt super tevreden met mijn bestelling. Het product kwam snel aan en was precies zoals beschreven. De kwaliteit is uitstekend en je merkt meteen dat het een origineel product is. Ik ge... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Kosttilskuddsbutikk
- Kosmetikkforretning
- Butikk med hårprodukter
- Helse- og velværebutikk
- Urtebutikk
- Økologisk apotek
Skrevet av virksomheten
BONO is jouw webshop voor voedingssupplementen. ✓ Vandaag besteld, morgen in huis. ✓ Gratis verzending vanaf €35. ✓ Gratis product bij elke bestelling. ✓ Achteraf betalen met Klarna.
Kontaktopplysninger
Westeinde, 1511 MA, Oostzaan, Nederland
- bono.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Betrouwbaar
Betrouwbaar. Breed assortiment. Snelle levering.
Prijs bewust en ik heb Bono al aanbevolen aan vrienden.
Tot op heden een dankbare klant.
Fijn en snelwerkende webshop en goede…
Fijn en snelwerkende webshop en goede klantenservice die je echt goed advies geven!
Ik ga zeker vaker bestellen!
Goede info en snelle levering
Goede info en snelle levering. Top!
Heldere website, mooie producten, snelle levering.
Heldere website, mooie producten, voor een scherpe prijs en zeer snel geleverd.
Bestelling is gelijk afgegeven bij postnl.
Prima service
Prima service, goede prijs/kwaliteit verhouding
De prijs is aantrekkelijk en goede…
De prijs is aantrekkelijk en goede levering
2 sterren omdat het product goed is
2 sterren omdat het product goed is. Maar dat is ook het enige wat goed is. Als je met vragen over je bestelling contact opneemt met de klantenservice krijg je nooit reactie. 2 dagen geprobeerd om contact te krijgen, via de chat word dan gezegd dat ze mijn vraag doorsturen naar iemand die contact met mij opneemt. Na 1 dag niks, weer contact erover en weer beloven ze het door te geven zodra er spoedig iemand contact met mij opneemt. 2 dagen verder en nog niks. Misschien is het verstandig om door te geven aan de klant via de mail dat een artikel vertraagd is. Of in ieder geval reageren op vragen van klanten over hun bestelling.

Svar fra BONO
Top!
Besteld en ze zijn direct aan de slag gegaan . Vrijdagavond besteld , maandag namiddag al afgehaald op het postkantoor. Van Nederland naar Oost-Vlaanderen ( België) in een wip
Goede producten, snelle levering en goede service
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Website duidelijk en makkelijk in gebruik. Bestelling snel en accuraat geleverd.
Ik prijs Bono zeker aan.
Echt goedkoper en snel geleverd.
Ik had in eerste instantie mijn twijfels, omdat de supplementen die ik wilde kopen echt veel goedkoper waren dan op andere sites. Toch het risico genomen en geen spijt van. De volgende dag al geleverd en exact dezelfde supplementen. Dus voor mij 5 sterren, gewoon niets op aan te merken.
Wederom supersnelle LEVERING!
Scherpe prijs en een dag na bestelling geleverd! Kan niet beter. Erg blij met Bono
'S avonds laat besteld en volgende dag binnende dag…
'S avonds laat besteld en volgende dag binnen supersnel, net als de vorige keer! Ik ben vanaf nu vaste klant!
Perfect!!
Bestelling 20-1 geplaatst en de 21e al in huis! Super goed dus!! Leuke prijzen dus ja ik ga hier zeker vaker bestellen
I am a recurring customer
I am a recurring customer. The delivery is fast, package intact, price fair.
Goede producten en prijzen
Goede producten en prijzen. Snel verzonden.
Echt top!
Goede website, fijne prijzen, speedy service, goede verpakking en leuke extra's!
delivery over 2 weeks
Ordered supplements 2 weeks ago, I still didnt get it. They didnt even say sorry and didnt reach out to inform. Apparently it was labeled wrong that is why it took so long.

Svar fra BONO
Keurige en snelle levering
Keurige en snelle levering. En een dikke plus voor de Ashwagandha Gummies van Goli. Wat een goed spul zeg. Dank
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.