The products are exactly as ordered, well packaged, shipped on time but unfortunately DHL is terrible at deliveries. I was home on the day of the delivery, but they decided to leave my package with th... Vis mer
Se hva andre synes
Online bestellen is vaak routine, maar Bono.nl wist me echt te verrassen. De site is duidelijk, de informatie klopt en de communicatie is opvallend persoonlijk. Mijn bestelling werd snel verzonden, zo... Vis mer
Ik kwam toevallig Bono tegen om suplementen te bestellen bij onze leverancier en zag toen het verschil in prijs . Na wat reviewers gelezen te hebben heb ik dus bij Bono mijn bestelling gedaan. De... Vis mer
Ik ben echt super tevreden met mijn bestelling. Het product kwam snel aan en was precies zoals beschreven. De kwaliteit is uitstekend en je merkt meteen dat het een origineel product is. Ik ge... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Kosttilskuddsbutikk
- Kosmetikkforretning
- Butikk med hårprodukter
- Helse- og velværebutikk
- Urtebutikk
- Økologisk apotek
Skrevet av virksomheten
BONO is jouw webshop voor voedingssupplementen. ✓ Vandaag besteld, morgen in huis. ✓ Gratis verzending vanaf €35. ✓ Gratis product bij elke bestelling. ✓ Achteraf betalen met Klarna.
Kontaktopplysninger
Westeinde, 1511 MA, Oostzaan, Nederland
- bono.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Highly Recommend! :-)
The BONO (bono.nl) website is user-friendly, easy to navigate, and offers a great selection of products at competitive prices. The ordering process is easy, with speedy shipping and well-packaged products that arrive securely. An informative tracking system and quick delivery make the process even better.
Always good prices
Always good prices, fast delivery and a free product if you spend over a certain amount. Good selection too!
Super
Had mijn bestelling de volgende dag in huis. En de producten zien er goed uit.Kan niet in 2 dagen dat t zn werk doet , want dat moet dus nog blijken.Maar heb er goede vertrouwen in!
High quality products at good prices and quickly delivered
I've been purchasing my kids' paediatrician-recommended probiotics and vitamins from Bono for a couple of years now. I love how comprehensive their catalogue of quality products is. Shipping is quick and seamless, so even if we ran out of a specific product, we know we can reorder it and receive it within just a day or two. Plus, the discounts that Bono offers on bulk purchases always come handy!
Zeer snelle levering+
Zeer snelle levering! Goede keuze aan afleverpunten. Eenvoudig en prettig in gebruik.
Top goede prijs kwaliteit verhouding
Top goede prijs kwaliteit verhouding. Goede site
Zeer tevreden over de producten en…
Zeer tevreden over de producten en snelle levering
Correcte levering
Correcte levering, en snelle levering !
Nette prijs en snelle levering
Nette prijs en snelle levering
Top aanbod
De prijs van het artikel met de daarbij zeer snelle levering, maakt het een erg aantrekkelijke aankoop !
Topservice en kwaliteit!
Ik bestel regelmatig vitaminen en supplementen bij BONO en ben altijd heel tevreden. De producten zijn van hoge kwaliteit en de levering is snel en betrouwbaar. Het bestelproces op de website is eenvoudig en overzichtelijk. Ik zou BONO zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar goede supplementen en een uitstekende service.
Incorrecte informatie op de website!
Incorrecte informatie op de website!
Staat artikelen op voorraad, volgende dag geleverd. Dit klopt totaal niet!
Wacht inmiddels meerdere dagen op mijn bestelling.
Bono heeft enkel de zending aangemeld bij DHL om het gevoel te geven dat het pakket verstuurd is en je krijgt ook de mail dat het verstuurd is. Echter heeft DHL nooit een pakket ontvangen.
Vervolgens geeft BONO, DHL de schuld dat daar het probleem zou liggen.
Niks is minder waar, ik heb DHL gebelt en er werd aangegeven dat alle pakketen worden ingecheckt zodra deze zijn afgegeven.
Ik heb BONO gevraagd het geld terug te sturen maar reactie blijft uit.
Het enige wat gemeld werd:
"We begrijpen heel goed dat het vervelend is dat er nog geen update zichtbaar is in de tracking, zeker omdat jij de bestelling dringend nodig hebben. Daarom geven we je graag een duidelijke update.
De zendingen van 01-02-2026 zijn correct aangemaakt en verzonden, maar zijn door de vervoerder nog niet ingescand. Dit betekent dat het pakket al onderweg is, maar dat de trackingstatus helaas nog niet is bijgewerkt. Dit komt soms voor bij de eerste scans in het sorteerproces.
Wij hebben inmiddels een onderzoek lopen bij de vervoerder om dit te laten uitzoeken en de zending te versnellen waar mogelijk. Het pakket wordt dus verwacht en is onderweg.
👉 Mocht er binnen korte tijd geen update volgen, dan wachten wij niet af:
• in dat geval maken wij binnen 2 werkdagen een nieuwe zending voor jullie aan, zodat jullie niet langer hoeven te wachten."
Dit is totale onzin en gewoon tijd kopen omdat je niet kan leveren. Waardeloos BONO, vermeld eerlijke informatie. Ik ben blijkbaar niet de enige die dit meemaakt aan de reviews te lezen.

Svar fra BONO
Correct geleverd en afgehandeld
Correct geleverd en afgehandeld
Special Shop Providing Expiry Date of Products
I give them 5 stars because it seems to be the only shop posting the expiry date of the products they sell. Reliable shop, delivery is not always next day but it is fine with me. Prices are also competitive.
Duidelijke website
Duidelijke website
Makkelijk te bestellen
Snelle levering.
Snelle en correcte levering inclusief…
Snelle en correcte levering inclusief een extra
Snelle bestelling en vlug geleverd
Snelle bestelling en vlug geleverd
Snel geleverd
Snel geleverd! Prima product. Handig kadootje gehad.
Zeer snelle levering, ik ben zeer tevreden. Top!
Zeer snelle levering, ik ben erg tevreden, de goederen waren goed verpakt, top!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.