Hämtade idag ett paket ifrån HOKUŌ PET. Så noga och väl paketerat. I paket låg förutom benbuljongen vi beställt också en kort med en jättegullig personlig hälsning ifrån avsändaren till mig och v... Vis mer
Se hva andre synes
Lille Anna ELSKER sine små smagfulde elge-isterninger! Hun spankulerer stolt hen til sin yndlings-tygge-i-ting-plads med sin is, når hun får den. Hun får en, når vi andre også tager en is; perfekt til... Vis mer
Langt om længe kom muligheden for at købe Bone Broth til hundene, så man ikke selv skal have gang i det helt store arrangement i køkkenet. Vi har prøvet en af hver smagsvariation og selvom de dame... Vis mer
Et super produkt, som både mine hunde og katte elsker. Godt egnet til at få kattene til at indtage mere væske og dermed forebygge nyre- og/eller blæresygdomme.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
At Hokuō, our brand is not just a name; it's a reflection of our commitment to the health and happiness of your furry family members. The word "Hokuō," meaning Nordic in Japanese, holds a deeply personal significance for us. It encapsulates the essence of our journey—a fusion of Eastern inspiration with Western values.Our passion for pets and belief in the power of nature led us to create Hokuō in early 2023. Specializing in crafting high-quality bone broth, freeze-dried treats & supplements for cats and dogs, we take pride in offering products that go beyond just nourishing your pets; they elevate their well-being.Rooted in Europe, our production is a testament to the dedication we have towards sourcing the finest ingredients. From freeze-dried treats made of premium European meats to supplements designed to keep your pets fit for life's adventures, Hokuō is your companion in providing optimal nutrition.When it comes to your pet's health, compromise is not in our vocabulary. Our commitment to quality is unwavering—we focus on 100% natural ingredients, free from additives, gluten, and lactose. Say goodbye to chemicals and antibiotics, as our products are carefully crafted to reflect the purity we demand for our own dogs.Every product that bears the Hokuō name is one we use for our own dogs. Our standards are as high as the mountains that inspired our brand name. This dedication ensures that your pets receive nothing but the best, just like our own beloved companions.At Hokuō, we invite you to embark on a journey towards a healthier, happier life for your pets. With every bowl of bone broth, each freeze-dried treat, and every supplement, you're not just choosing a product—you're choosing a lifestyle rooted in love, care, and the well-being of your cherished furry friends.
Kontaktopplysninger
Grønlundvej 3, Brørup, 6650, Danmark
- info@hokuo.pet
- bonebroth.dog
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fantastisk produkt !
God service, hurtig levering og et helt igennem fantastisk produkt 🙏
Fantastisk produkt som min hund elsker
Fantastisk produkt som min hund elsker.
God service og hurtig levering
Et super produkt
Hurtig levering, og virkelig lækkert produkt.
Min hund er vild med Bone broth, og man kan bruge det på så mange forskellige måder!
Super godt produkt som min hund bare er…
Super godt produkt som min hund bare er vild med.
Hurtig levering og alt bare i orden.
Dejligt at man nu også selv kan vælge leveringssted! :-)

Svar fra Hokuō
Genialt
Vi har prøvet en af hver smagsvariation og selvom de damer, som altid, er mest fan af kylling og fisk, har de været vilde med alle variationerne.
Vi har indtil videre brugt det til fine frozen snacks, som appetizer i deres alm foder og for at få den ene af hundene til at drikke mere væske inden løb. Udover at hundene er glade for en smagsforstærker, så er det kun et plus at de får et ekstra sundt tilskud. Sidst vil jeg sige at emballagen fungerer super og er nemt at sætte på køl efter åbning.
Vi kan absolut kun sige pæne ting produktet.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.