WOOD FOOTWEAR SHOP Anmeldelser 54

1,3

Burla! Fiz uma compra em julho de 2024 e nunca a recebi. Primeiro deram desculpas atrás de desculpas, que se devia ao facto de ser época de promoções. Nunca foram capazes de me dar um prazo para... Vis mer

Infelizmente , é um esquema para roubarem as pessoas ! fazem nas acreditar e são prestáveis no início para dar todas as informações , as pessoas fazem a encomendam pagam, recebem o e-mail de confirmaç... Vis mer

BURLA!!!! Encomendei umas Samba em Novembro, recebi um email a avisar que demorariam 10 a 19 dias uteis. Aguardei. Com o passar do tempo fui achando estranho! Liguei e o telemóvel está desligado... Vis mer

1. Skobutikk

"SMILING HAS NEVER BEEN SO CHEAP"

1,3

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

Fraude

Fiz uma encomenda a junho de 2024 e nunca chegou. Exigi o reembolso e nunca me foi emitido. Uma vergolha.

19. august 2025

Fraude

Fiz uma encomenda em junho de 2024 e ela nunca apareceu. Tentei contactar os serviços de apoio e nunca obtive resposta. Não recomendo.

1. juni 2024

It must be a SCAM, I DIDN'T GET my sneakers!

I ordered a pair of Adidas Sneakers, I've paid 76,99€ using MBWay-reference: IFTHENPAY-518133125 (VAT), Desafiorbital Unipessoal, Lda, but didn't receive anything. The site is out of order. The emails bounced and the Instagram page disappeared.

24. januar 2025

STAY AWAY FROM THIS STORE

If I could give this company negative stars I would. I never got my order its been close to half a year and I disputed this case with my apple card and opened an investigation. Since then I've returned to look for their website and it says its in "renovation" and also no trace of their instagram they probably been reported to authorities and are under investigation for fraud finally 🤞

28. januar 2025

Burla!!!!

Burla!!!!! Mas finalmente o site está em baixo. Ridículo mas ainda no sábado aparecia publicidade nas redes sociais. Ladrões!!!! Ao trabalho que se dão…

18. januar 2025

Burla

Burla! Fiz uma compra em julho de 2024 e nunca a recebi.
Primeiro deram desculpas atrás de desculpas, que se devia ao facto de ser época de promoções. Nunca foram capazes de me dar um prazo para receber a encomenda.
Pedi para cancelar a encomenda, disseram que não era possível.
Neste momento já não me respondem, nem via e-mail nem por WhatsApp.

24. desember 2024

Complete scam

Complete scam. They take your money, don’t send your order and completely ignore all communication sent to them.

18. november 2024

BURLA! NÃO COMPREM!

É burla! Não se deixem enganar ao comprar nesta loja! Fiz a minha compra em Junho de 2024 e nunca recebi a encomenda nem a devolução do dinheiro!

10. juni 2024

NEVER GOT MY SHOES

NEVER GOT MY SHOES! Never got a confirmation email!!! Do not buy from them. Got mine from an ad on Facebook. Hope they took it down by now

16. november 2024

Not a real company- do not buy from…

Not a real company- do not buy from them. Luckily I got my money back from my bank but I never received an order confirmation and they did not respond to email inquiries. The sad thing about these scam businesses is that they just start up again under another name.

17. november 2024

DO NOT BUY FROM THIS SHOP!!!

DO NOT BUY FROM THIS SHOP!!!! They are a scam. I ordered shoes and never received them. I thought because it was coming from Europe it was taking long to ship. No one responds to emails. I’ve tried several times reaching out!

22. november 2024

Burla

Burla, não comprem nada, esquema fraudulento, nem enviam a encomenda nem devolvem o dinheiro.

10. november 2024

They are a scam

They are a scam. I believe that the good reviews posted here are fake. The website and the store are located in Portugal, and the good reviews are from the US. Will file a criminal charge against them.

24. november 2024