Weigeren in contact te komen over de lening van onze overleden vader. Geen antwoord op meerdere mails en telefonisch wordt er automatisch opgehangen na 10 minuten in de wacht te hebben staan,
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Lening aanvragen ging soepel. Het maandelijks terugbetalen niet. Ten eerste maandelijks een bedrag van 25 euro voor adminstratiekosten wat niet duidelijk was van tevoren. Ten 2e is er bij mijn be... Vis mer
Selskapet har svart
Sinds kort maak ik gebruik van de diensten van Bondora. Ik had eerst mijn twijfels over de betrouwbaarheid maar de informatie over het leningaanbod vond ik helder omschreven en de afwikkeling verlie... Vis mer
Har svart på 28 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik krijg totaal geen hulp of antwoord…
Ik krijg totaal geen hulp of antwoord van bondora. Lening aanvragen werkt niet, verificatie werkt niet en kan de aanvraag ook niet annuleren. Ben nu al weken bezig en geen vooruitgang of hulp te zien

Svar fra bondora.nl
Website ontzettend slinks in elkaar…
Website ontzettend slinks in elkaar gezet , als je niet op past zit je aan van alles vast.
Moelijk doen met lening compleet vervroegd aflossen.
Lening afbetaald maar bkr loopt nog.
Kortom ga aub na je eigen bank

BKR loopt nog
In augustus een lening afgesloten, deze ook in dezelfde maand nog terugbetaald (ruim op tijd) maar de bkr loopt nogsteeds.. hier kom je natuurlijk pas achter op t moment dat je een kredietcheck laat doen… erg slordig.. nu maar hopen dat ze een beetje rap reageren zodat ik de kredietcheck opnieuw kan laten doen.
Edit**
Via trustpilot heeft bondora meer info opgevraagd maar de klantenservice heeft nog niks laten horen….. laat wel de prioriteiten zien van dit bedrijf….

Svar fra bondora.nl
Elk moment veranderd het maandbedrag
Elk moment veranderd het maandbedrag. Leningovereenkomst en gegevens op de website komen niet overeen. Ik heb berichten gestuurd, daar krijg ik ook geen terugkoppeling van. Helaas is het ook niet mogelijk telefonisch te bereiken.

Svar fra bondora.nl
Verwerking laat te wensen over!!
Fijne instantie, echter na aflossen van lening wordt dit NIET doorgegeven aan BKR. Meerdere mails baar klantenservice gestuurd, maar geen enkele reactie!

revolut word niet ondersteund
revolut word niet ondersteund, dus als je bij revolut zit kan je hier geen geld lenen omdat je idin moet verificeren maar revolut staat er niet tussen dus je komt nooit verder dan de verificatie page.
hierdoor kan je dus geen lening aanvragen .

Svar fra bondora.nl
Ik probeer steeds een lening aan te…
Ik probeer steeds een lening aan te vragen alleen kom ik niet verder dan de IDN verificatie en als ik dan verder kom geeft het aan dat ik 2 accounts heb

Stalkers
Ik word dagelijks via SMS door ze benaderd terwijl ik nooit een aanvraag bij ze heb gedaan of op welke wijze dan ook contact met ze gezocht.

Niet bereikbaar
Lening snel gesloten , dat is het enigste goede punt.
Ik probeer nu al 5 dagen met ze in contact te komen , niet mogelijk ,via het contact formulier wordt niet gereageerd niet via facebook en niet via de chatbot
Bellen kan niet in het Nederlands en kies je optie engels tijdens openingstijden wordt de verbinding verbroken

Svar fra bondora.nl
Schandalig verdienmodel over de rug van jongeren
Naast de hoge rente van meer dan 10% betaal je ook nog eens 'factuurkosten' per maandelijkse aflossing. De knop 'vervroegd aflossen' is niet vindbaar op de website. Echt schandalige praktijken, verdienen over de rug van veel jongeren en anderen die de verleiding van snel geld niet kunnen weerstaan. Walgelijk.

Ik twijfel
Ik twijfel of het toegang bieden tot mijn bankrekening wel betrouwbaar is. Dit zorgt ervoor dat ik de lening niet durf aan te vragen. Ik werk zelf in het bank wezen maar dit betreft wel een buitenlandse bank.

Oplichters
Helaas ben ik zo stom geweest om een lening te sluiten bij een organisatie die zonder vraag ernaar of toestemming een extra facturen per maand naar voren haalt onder de naam B secure +, de maandelijkse kosten zijn bijna even hoog als mijn maandelijkse leenbedrag waardoor ik een dubbel bedrag moet betalen voor een ongevraagde dienst. Opzetterij.

Svar fra bondora.nl
Hoe kun je in godsnaam een goede review…
Hoe kun je in godsnaam een goede review over Bondora schrijven?
ALLERGROOTSTE oplichters.
Je betaald rond 60% rente!!!!!!!

Slechte service
Probeer al bijna een jaar een lening aan te vragen,na alle checks krijg je de melding dat men geen lening kan aanbieden. Nou met een boven modaal salaris en trachten een lening van EUR 1000 aan te vragen zou het op zijn minst een plus zijn als men de reden vermeldt waarom dit niet kan.
Slecht bedrijf,zal het niet aanraden bij anderfen.
En het antwoord dan door bondora dat door bepaalde richtlijnen het niet mogelijk is om te kunnen lenen is geen antwoordt op mijn vraag.
Mocht je niet in aanmerking kunnen komen voor een lening communiceer duidelijk wat de reden is en vooral in kant en klare taal,die dat via bv mail als jullie toch het mailadres hebben! Blijft allemaal duistere praktijken! Punt!

Svar fra bondora.nl
Geweldige service, ik ben er blij mee
Geweldige service
Alles ingevuld , gescand, toestemming gegeven om in mijn afschriften te kijken. Ik heb niets te verbergen
2 minuten later stond al geld op mijn rekening.
Terug betalen ook geen probleem 👍

Svar fra bondora.nl
Ik kom niet verder dan identificeren…
Ik kom niet verder dan identificeren via Idin. Als ik dit heb gedaan verschijnt er een pagina met page not found en zie je een poes / kat in beeld.
Team Bondoro help me out please!

Svar fra bondora.nl
Men doet aan leeftijd discriminatie
Bondora doet aan leeftijdsdiscriminatie. En dat is zo fout. Dus beveel ik u Deze discriminerende bedrijf niet van harte aan.
Dank voor het antwoordt, maar dit klopt niet heb een schriftelijke afwijzing gekregen gezien mijn leeftijd. Heeft niets te maken met bescherming.

Svar fra bondora.nl
Het aanvraag proces is top
Het aanvraag proces is top, snel geregeld en geld staat binnen enkele sec op je rekening. Maar op het moment dat je je lening vervroegd wil terug betalen ontstaan er allerlei storingen. Ik ben al een half uur bezig met het vervroegd terug betalen. Niks lukt. Geen contact met de klantenservice. Begin er niet aan mensen!

Svar fra bondora.nl
Ik kom niet verder als nummer 7 want…
Ik kom niet verder als nummer 7 want dan zeg die bankrekening en telefoonnummer klopt niet terwijl ik nooit eerder hier ben geweest zo slecht

Svar fra bondora.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.