bondora.nl Anmeldelser 92

TrustScore 1.5 av 5

1,5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Weigeren in contact te komen over de lening van onze overleden vader. Geen antwoord op meerdere mails en telefonisch wordt er automatisch opgehangen na 10 minuten in de wacht te hebben staan,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

In augustus een lening afgesloten, deze ook in dezelfde maand nog terugbetaald (ruim op tijd) maar de bkr loopt nogsteeds.. hier kom je natuurlijk pas achter op t moment dat je een kredietcheck laa... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Lening aanvragen ging soepel. Het maandelijks terugbetalen niet. Ten eerste maandelijks een bedrag van 25 euro voor adminstratiekosten wat niet duidelijk was van tevoren. Ten 2e is er bij mijn be... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sinds kort maak ik gebruik van de diensten van Bondora. Ik had eerst mijn twijfels over de betrouwbaarheid maar de informatie over het leningaanbod vond ik helder omschreven en de afwikkeling verlie... Vis mer

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 28 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Weigeren in contact te komen

12. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen echt lending bedrijf gewoon oplichters

Ze willen je financiële situatie weten, maar het is geen serieuze kredietverstrekker. Je krijgt nooit een goedkeuring voor iets, zelfs niet voor €100, maar dat gebeurt pas nadat ze de bank om je financiële gegevens van de afgelopen 365 dagen hebben gevraagd. Ik heb het geprobeerd met €100, 3.000 en 15.000, altijd hetzelfde: je moet toestemming geven om je financiële gegevens te mogen inzien na 30 seconden tot een minuut staat er 'maak een account aan', maar er is geen manier om dat te doen. Dan krijg je en ander scherm met de melding dat je niet bent goedgekeurd. Absoluut oplichters. Ik denk dat het een soort phishing bedrijf is, en als je veel geld hebt en een lening aanvraagt, begint de echte nachtmerrie pas.

24. september 2025

Misleiding eerste klasse

Misleiding eerste klasse. Het aanvragen van een lening is in nog geen 3 minuten geregeld. Onduidelijke informatie over de rente. En er zijn allerlei verborgen kosten. Zodra je het hebt afgesloten kan je 195 euro betalen voor contractkosten, 25 per maand voor administratie kosten, plus de rente is hoger dan je daarvoor ziet. Ook hebben ze zonder pardon het contract verlengd naar 7 jaar.. wat zou neerkomen op bijna 2500 euro rente kosten... belachelijk!! Als je alles bij elkaar opteld betaal je 14% rente.

We wilden er direct vanaf, in de overeenkomst staat dat de 14 dagen herroepingsrecht niet meer geldig is nadat ze hebben gestort (wat ze binnen een minuut doen). We hebben direct het geld terug gestord, toen kwam het volgende probleem. De website werkt voor geen meter.. ze doen er alles aan om het je onmogelijk te maken om van ze af te komen.

Hoe help je mensen meer en meer de verdoemenis in. Schofterig dat ze op deze manier in Nederland zaken mogen doen.

11. august 2025

Hallo Priscilla,

Bedankt voor je feedback.

We vinden het jammer te horen over je negatieve ervaring en doen ons best om steeds onze producten en services te verbeteren.

Helaas hebben wij bij onze klantendienst geen bericht teruggevonden met de gegevens die je ons hebt doorgegeven.

Wij raden je aan om via onderstaande link contact met ons op te nemen, en daarbij het e-mailadres te gebruiken dat bij Bondora geregistreerd staat.

We helpen je graag verder.

Lening bij bondora

Lening gehad bij bondora. Deze met hulp afbetaald. Totaal som was €5300.- als ik het contract af had gemaakt. Kostte mij dit bijna €11000.- Nu had ik nog een positief saldo staan en kan dit niet opnemen doordat mijn dashbord is verdwenen. Gaat gelukkig maar wel om €70.- Maar toch ben ik mijn 70euro kwijt. Klantenservice is niet behulpzaam

30. juni 2025

Hallo Dylan,

Bedankt voor je feedback.

Je kunt het resterende bedrag opnemen via onze selfservice door de instructies in het onderstaande artikel te volgen.:

Mocht je probleem zich nog steeds voortdoen, aarzel dan niet om terug contact op te nemen met onze klantendienst via onderstaande link:

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slecht ik heb een week lang…

Zeer slecht ik heb een week lang geprobeerd een klein bedrag te lenen. Heb ze 20 x de gevraagde gegevens opgestuurd er was ook te zien ze al toegang hadden tot bank en telefoon gegevens. Enigste wat keer op keer kreeg was verifiëren via email geen antwoord of uitleg erg nare ervaring

7. mai 2025

Onduidelijke informatie

Mijn vriendin had twee leningen bij Bondora, deze heeft zij in 1 keer vervroegd afbetaald. Van deze betaling heeft zij een bevestiging gehad dat de totale schuld is afgelost. Nu moet zij nog steeds een maandelijks bedrag betalen van 34,39€. Zij weet niet waarvoor dit is, zeker als zij kijkt op haar account staat dat de betaling nog 46 maanden loopt. Na contact met de klantenservice is er nog steeds geen duidelijkheid. Ja er wordt aangegeven door (Ruben) dat er gewoon betaald moet worden. Uhmm….. het totale bedrag is al afgelost en hier is ook een bevestiging van. Hoe zit dat nu Bondora !!!

14. april 2025

Hallo Stephan,

Bedankt voor je feedback.

We hebben helaas geen extra gegevens van je ontvangen.

Mensen doe het niet!

Ten 2e is er bij mijn betaling het resterende bedrag omhoog gegaan ipv omlaag. Klantenservice is totaal niet behulpzaam. Ik kan niet inzien hoeveel ik bij hun heb afgelost op mijn account.

Kan ze ook niet telefonisch bereiken.

1. april 2025

Hallo Yasin,

Bedankt voor je feedback.

We hebben via onze klantendienst begrepen dat de extra diensten inmiddels zijn geannuleerd en dat het probleem daarmee is verholpen. We hopen dat alles nu naar wens is.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

BKR registratie wordt niet bijgewerkt

Ik heb mijn lening volledig afgelost maar BKR registratie staat nog steeds op lopend. Al twee keer contact gezocht via het contactformulier maar krijg geen reactie. Lening is snel maar de afwikkeling erna is ronduit slecht.

4. april 2025

Hallo Demie,

Bedankt voor je feedback.

We hebben vernomen via onze klantendienst dat je informatie werd gewijzigd bij BKR.

Mocht je nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om terug contact met onze klantendienst op te nemen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waarom wordt 27,98 x 45 maanden bij…

Waarom wordt 27,98 x 45 maanden bij gerekend ook bij Vervroegde aflossing dus 1259,9€…… dan is het 44 maanden 27,98 voor en extra factuur (service)die niet gebruikt wordt,graag een uitleg!!!

10. mars 2025

Hallo Antonio,

Bedankt voor je feedback.

De € 27,98 per maand zijn voor onze extra diensten B Secure, B Secure+ & B On Track, die je flexibiliteit bieden bij het beheren van je lening. Hiermee kun je bijvoorbeeld je aflossingsschema aanpassen, een nieuwe betalingsdag kiezen of een aflossingspauze nemen wanneer dat nodig is.

Volgens onze informatie heeft onze klantendienst deze services inmiddels voor je stopgezet.

Mocht je nog verdere vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb een lening bij Bondora

Ik heb een lening bij Bondora. Afsluiten was zo gedaan, echter wil ik nu een aflosnota ontvangen van ze omdat ik mijn hypotheek ga oversluiten. Bondora reageert negens op. Ik heb nu uren via de chat geprobeerd het te regelen en 3x via de mail. Nul reactie. Echt slecht en de tijd begint te dringen.

24. februar 2025

Hallo Peter,

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat je een minder goede ervaring hebt gehad. We streven er altijd naar om onze producten en diensten te verbeteren en waarderen jouw input.

Volgens onze gegevens heeft de klantendienst je reeds verder geholpen. Mocht je nog vragen hebben of verdere verduidelijking wensen, neem dan gerust terug contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ik heb een lening gekregen van €900

Ik heb een lening gekregen van €900. Zomaar komen er factuurkosten bij van €28 waardoor je het dubbele bedrag moet betalen, ipv het bedrag wat je maandelijks had afgesproken. Contact opnemen lukt niet, want het geeft een foutmelding aan???

5. februar 2025

Hallo Ozkan,

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We streven er altijd naar om onze producten en diensten te verbeteren en waarderen je input.

We hebben helaas geen aanvullende gegevens van je ontvangen. Als je probleem nog steeds voortduurt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst via de onderstaande link:

We helpen je graag verder.

Niet blij mee…

Zomaar betaal je meer als het dubbele dan afgesproken per maand. Dit stond er van tevoren niet bij!!

30. januar 2025

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat je recente ervaring met Bondora niet aan je verwachtingen voldoet.

De extra diensten worden geactiveerd op vrijwillige basis en kunnen ook worden geannuleerd door een e-mail te sturen naar onze klantendienst.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst via de onderstaande link:

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slecht functionerende website en service

Mijn ervaring begon minder goed te worden nu ik mijn lening vervroegd probeer af te lossen. Verdienen ze natuurlijk niet genoeg aan. Het betaalsysteem werkt niet naar behoren en ik ontving geen tijdelijke pincode per mobiel, het scherm blijft maar laden zelfs bij gebruik van verschillende browser, wat de situatie behoorlijk frustreerde. Zelfs mijn contactformulier wordt niet beantwoord, wat erg teleurstellend is. Dit lijkt wel alsof Bondora niet bereid is te helpen als het gaat om het aflossen van leningen, terwijl ze wel snel reageren als het om nieuwe leningen gaat. Ze zouden absoluut via de telefoon of minstens een chat bereikbaar moeten zijn voor dit soort serieuze zaken.

30. januar 2025

Hallo Arash,

We hebben vernomen via onze klantendienst dat je er bent in geslaagd om je lening vervroegd af te lossen.

We waarderen je feedback enorm en ons team werkt voortdurend hard om onze producten en diensten te verbeteren.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

You will never see your money again

You will never see your money again, costs are hidden, support is non existant. Please please look for another company because these ones will never give your own money to you.

10. januar 2025

Zorgen voor ongewenste problemen

Ik blijf hier uit het niets maar sms’jes van krijgen en de bijbehorende kosten ook terwijl ik nooit een krediet ben aangegaan, aangezien ik juist al langere tijd bezig ben met schulden oplossen. Ik vind dit toch wel echt belachelijk, zo schiet het niet echt op. Er is mij dus ook nergens aangegeven hoe dit kan stoppen. Graag zsm reactie hierop, want het vervolg voor juridische stappen is al uitgebreid besproken.

Edit 9-1: Ze weten hier nu toch duidelijk vanaf, en gewoon door blijven gaan met sms’en. Wat een zwakke personen moeten dit zijn, bah.

6. januar 2025

Hallo Sylvana,

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat je recente ervaring met Bondora niet aan je verwachtingen voldeed.

Onze klantendienst staat klaar om je te helpen en eventuele vragen of problemen samen met jou op te lossen. Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de volgende link:

We helpen je graag verder met het instellen van je voorkeuren en zorgen ervoor dat je de best mogelijke ervaring met je account hebt.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen afmelding bij BKR na aflossen krediet.

Naar aanleiding van het in een keer aflossen van al mijn kredieten met aangeven waar het geld vandaan kwam. Alsnog een melding dat er extra info gegeven moest worden. Na dit gedaan te hebben niks meer gehoord en nu al een paar dagen na het volledig aflossen inclusief de bevesting in de mail dat het afgelost is nog steeds lopend staan bij de BKR. Meermaals contact opgenomen met de klantenservice maar ik hoor niks meer. Vind dat een slechte zaak.

2. januar 2025

Hallo Alexander,

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat je recente ervaring met Bondora niet naar verwachting was.

Vanwege de feestdagen ondervinden we helaas enige vertragingen, maar we doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onze klantendienst heeft ons laten weten dat je gegevens inmiddels zijn bijgewerkt in het BKR-systeem.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We wensen je een fijne dag toe!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik krijg maar geen reactie op mijn…

Ik krijg maar geen reactie op mijn mail. Ik heb een lening genomen en heb recht op nog een nieuwe deze word telkens geannuleerd.

24. desember 2024

Bedankt voor je feedback.

De toekenning van een lening verloopt volledig automatisch en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals je inkomen en je huidige financiële verplichtingen.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Je krijgt je geld snel maar er komt…

Je krijgt je geld snel maar er komt bovenop je aflossing van 10% extra ook nog is 25 euro aan factuurkosten elke maand!! Dit stond nergens vermeld. Heel schandalig dit.

23. desember 2024

Team Bondora

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv