BOLIA Anmeldelser 6 180

4,5

Vi fikk hjelp til å ta et godt valg på grunn av fleksibel og imøtekommende kundebehandling. Selgeren på Bolia Lillestrøm hadde inngående kunnskap og erfaring som ble avgjørende for oss. Vi merker, ett... Vis mer

De ansatte var veldig flinke, imøtekommende og serviceinnstilte. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele besøket, og fikk god hjelp uten at det føltes påtrengende. En butikk som virkelig leverer på... Vis mer

Dårlig opplevelse ifm levering. Levering mellom 08-13. kom ikke før 13:30 og fikk ikke plass i heisen (informerte om heis og etasje i forkant). De som leverte var åpenbart frustrert da de visste at de... Vis mer

Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse på Bolia Grünerløkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tålmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til å høre alle mine tanker rundt d... Vis mer

1. Nr. 3 av de 10 beste virksomhetene i kategorien Møbelbutikk
  2. Nr. 7 av de 12 beste virksomhetene i kategorien Interiørbutikk
  3. Nr. 3 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Møbeltilbehør
  4. Nr. 2 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Butikk med stuemøbler
  5. Nr. 1 av de 4 beste virksomhetene i kategorien Utemøbler
  6. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Sofabutikk

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.

4,5

Enestående

6k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Vennlig og forekommende selger

Vennlig og forekommende selger - Sebastian - som tok seg god tid underveis til å avklare spørsmål knyttet til både design og videre oppfølging.

15. april 2026

Hei Øystein,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å høre at Sebastian tok seg god tid til å hjelpe deg og videre oppfølging. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din!

Camilla, BOLIA

Veldig god service hos Bolia kvadrat

Veldig god service hos Bolia kvadrat. Anbefales 😊

29. november 2025

Hei Aina,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service hos Bolia Kvadrat. Vi setter stor pris på at du anbefaler oss!

Camilla, BOLIA

Fantastisk hjelp og magiske produkter…

Fantastisk hjelp og magiske produkter og fin butikk. Ble veldig inspirert. Anbefaler sterkt

27. mars 2026

Hei Thea,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!

Det er utrolig hyggelig å høre at du ble inspirert av både hjelpen du fikk, produktene og butikken. Vi setter stor pris på anbefalingen din!

Camilla, BOLIA

Fantastisk hjelp og oppfølging!

Fantastisk hjelp og oppfølging!
Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede med hjelp og svar - Til og med gjennom påskeferien. Hun berget oss vell i havn - og vi gleder oss til levering ❤️

Hei Thomas,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du har hatt en så god opplevelse hos oss og at Ida ga deg god hjelp.
Vi håper dere blir kjempefornøyde med sofaene!

Takk

Hyggelige og proffe ansatte.
Flotte møbler.
Godt tilbud.

Hei Kari,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig fint å høre at du opplevde både god service og flotte møbler hos oss – og at du fant et godt tilbud.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

hyggelig kundeservice

hyggelig kundeservice, effektivt og ryddig;

12. april 2026

Hei Trine,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig godt å høre at du opplevde kundeservicen som både effektiv og hyggelig. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din!

Topp levering

Topp levering. Hyggelig og imøtekommende personal og leveringstjeneste

7. april 2026

Hei Anne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både leveringen og våre ansatte.

Camilla, BOLIA

Lite info ved sen levering

Etter 9 dager er varen ikke ennå sendt. Ingen info om forsinkelser eller hva jeg kan vente meg.

2. april 2026

Hei Thomas,

Takk for tilbakemeldingen!

Jeg beklager virkelig forsinkelsen. Jeg kan se at den er sendt og avventer oppdatering hos Bring. Jeg har kontaktet lageret, og jeg sender deg en e-post så snart jeg har en oppdatering.

Hei Ivar,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du opplevde vårt personale som hyggelig og kunnskapsrik. Det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Handlet tunge møbler og småting i flere…

Handlet tunge møbler og småting i flere omganger. Jeg er superfornøyd med servicen og leveransene og har aldri hatt noen grunn til å klage. Å handle gjennom Bolia oppleves trygt og kan sterkt anbefales.

Hei Ingeborg,

Tusen takk for den fine tilbakemelding!

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både service og leveransen, og at du opplever det som trygt å handle hos oss.

Vi setter stor pris på anbefalingen din!

Hei Ulrikke,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Det er veldig fint å høre at du fikk god hjelp og råd. Takk for at du deler opplevelsen din.

Da ble det ny sofa

Hyggelig og profesjonell hjelp i butikken på Ski Storsenter.

8. april 2026

Hei Tom,

Tusen takk for tilbakemeldigen din!

Så fint at du fikk hyggelig hjelp i butikken på Ski Storsenter, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Personalet var svært hjelpsomme og…

Personalet var svært hjelpsomme og tidligere kjøp hos Bolia har bevist god kvalitet på sofa og stol.

8. april 2026

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Veldig hyggelig å høre at du fikk god service og at du liker stol og sofaen du har.

Kjempefin service

Kjempefin service, oppfølging, veiledning og tålmodighet. Aldri følelse av press på kjøp men bare imøtekommenhet selv om vi brukte særs god tid på kjøpet. Kjempefornøyd.

Hei Kitt,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding!

Så fint å høre at du fikk god service og hjelp i butikken, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Hyggelig betjening og gode muligheter…

Hyggelig betjening og gode muligheter til å tilpasse produktet.

6. april 2026

Hei Jon,

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Det er flott å høre at du opplevde betjeningen som hyggelig, og mulighetene for å tilpasse produktet.

Imøtekommende ansatte

Bra kundeservice

1. april 2026

Hei Samanta,

Takk for tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du fikk god service og er fornøyd, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

God kundeservice

God kundeservice. Hyggelige ansatte.

31. mars 2026

Hei Brith,

Takk for tilbakemeldingen din!

Det er flott å høre at du opplevde god kundeservice, og at de var hyggelige i butikken. Det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Veldig flink kundemedarbeider (Eliza)!

Veldig flink kundemedarbeider!! Ga gode råd og god veiledning. Anbefales!

28. mars 2026

Hei Lena,

Tusen takk for de fine ordene!

Så fint å høre at du fikk god service. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen, hjelpen og veiledningen du fikk av Eliza.