BOLIA Anmeldelser 6 086

4,2

Fin service i butikken i Kbh city. Flotte produkter og god kvalitet. God service ved levering. Bolia kan varmt anbefales.

Flotte produkter av god kvalitet, men leveringstiden er så hinsides lang at det store spørsmålet til slutt blir: Hvem kommer først? Varen eller mannen med ljåen? Estimert leveringstid når du får oppgi... Vis mer

Alt stemmer, fra service i butikken til bestilling og levering. Tønsberg leverer👍

1. Møbelbutikk
  2. Interiørbutikk
  3. Møbeltilbehør
  4. Butikk med stuemøbler
  5. Utemøbler
  6. Sofabutikk

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

4,2

Bra

6k anmeldelser

Alt var som aftalt og kom til tiden😃😎

..............

9. mars 2015

Hej Troels,
Tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at alt gik efter planen med din ordre.
Jeg håber, du bliver glad for det, du har købt.

Sara Dalgaard, Bolia.com

Fint.

Alt var fint.

9. mars 2015

Hej Kristian,
Tak for dit svar - det er altid rart at høre fra en tilfreds kunde.
Du ønskes en god dag,

Sara Dalgaard, Bolia.com

Stilfulle møbler, men kundebehandlingen bare sorgen.

Kjøpte møbler for en tid tilbake. Sending mottatt for 2 uker siden. Pakket opp i går, Stuebord de sendte meg var et, antatt, tidligere returnert stuebord (vel kr 6500,-). Stygg skade på siden av bordplate, samt riper på bordben. Er i flytteprosess og fikk ikke pakket opp før 14. dager etter møbelmottak.

Kundesupport svar: Takk for mail og bilder.
Varen kan godt bli skadet selv om emballasjen ikke er skadet dessverre. Man har bare 5 dager til å melde fra om slike usynlige skader, som det står skrevet i ordrebekreftelse og på vår hjemmeside. Så jeg beklager veldig men vi har dessverre ikke mulighet for å imøtekomme din forespørsel om nytt understell til dette bordet. Jeg kan selvfølgelig undersøke muligheten og pris på nytt understell om du ønsker dette.

Du må ha en fortsatt fin dag.

Med vennlig hilsen/Best regards/Mit freundlichen Grüssen

Katharina Håkonse

4. desember 2014

Hej Ida

tak for din anmelselse herinde.

Jeg kan godt forstå at du er ærgelig over denne sag, men jeg er nødt til at sige at vi desværre ikke her kunnet håndtere dette anderledes. De skader der måtte være sket ved dit bord må formodes at være sket under din flytning og derfor har vi ikke mulighed for at anerkende dette som en reklamation.

Jeg håber på din forståelse herfor

Jeg ønsker dig en god aften

Bolia International A/S

Stilig design, men dårlig kvalitet.

Kjøpte et sofabord med betongtopp.
Klagde på den første betongtoppen jeg fikk på bordet da den spriket med 1cm fra fester på enden til midten av bordet. Toppen hadde også noen skader på flaten (fukt skader). Kundeservice var hyggelige og imøtekommende, prøvde å løse problemet mitt på best mulig måte. De skulle sende meg ny bordplate.

Jeg trodde da at den neste platen kom til å være bra, det var den ikke. Fortsatt ikke i vater(spriker 5mm) og en bit var flakket av på siden. Noe de hadde limt på igjen...

Jeg kommer ikke til å handle på bolia igjen og vil heller ikke anbefale det til noen. Vil faktisk si at IKEA har bedre kvalitet. Noe som er rart når man ser på prisene til bolia.

25. august 2014

Vær forsiktig, elendig kundeservice!

Kjøpte en reol ved navn Nova Large. Møbelet så lekkert ut og ville passe gullende godt til resten av mine Bolia-møbler. Dessverre ble reolen levert med en feil i den ene hyllen slik at resten av reolen ikke lot seg montere. Etter timer med montering og dager med venting, lagring og demontering fikk jeg endelig ny. Også denne hadde nøyaktig samme problem... Nok en aften ødelagt med meningsløs montering og demontering.
Skulle tro at dette ville vekke en reaksjon hos kundeservice, men dengang ei. Ingen forsøk på løsning, ingen kompensasjon, ingen beklagelse (med unntak av den tørre mailen som omtrent må kategoriseres som et autoreply). Fra nå av holder jeg meg borte fra den butikken!

Og forresten; istedet for å komme med et "Kjære Henning, dette var beklagelig" så plukk opp telefonen å ring meg, noe jeg har oppfordret til gjentatte ganger i mail. Grow a pair!!

14. mars 2014

Elendig kundeservice og dårlig kvalitet!

Flere av produktene jeg har kjøpt fra Bolia har gått i stykker i løpet av kort tid. Ved returforespørsel og håndtering viser kundeservice seg fra sin sanne side. De er ikke imøtekommende, lytter ikke til kunden og er ikke løsningsorienterte. De spør ikke om et leveransetidspunkt passer, de sender deg en mail noen timer før varen blir levert. I tillegg kommer de ikke til "avtalt" tidspunkt, sist gang kom de et døgn senere. Første leveranse var "bare" 3 timer forsinket, de skulle være på plass mellom 16-22. Bilen kjørte inn på gårsdplassen kl 0100.

Produktene går i stykker og du må forholde deg til kundeservice - som er elendig.

Styr unna!

13. februar 2014

Hej Stefan

Tak for dit skriv herinde.

Jeg er glad for at vi fandt en god løsning i fællesskab, og ser frem til at byde dig velkommen som kunde igen.

Med venlig hilsen

Med venlig hilsen/Best regards/Mit freundlichen Grüssen
Bolia International A/S

Elendig kvalitet og sensurering av kritikk

Jeg kjøpte en skinnsofa til 26.000. Den var feilmontert og sømmen raknet første gang vi satt i den. Elendig kundeservice brukte 1mnd på å få fikset feilen og vi fikk aldri kompensasjon. Kjøpte en pute til 500kr og den raknet i sømmen ved første gangs bruk. Nå skal jeg vente i 4(!) uker på nytt trekk. Elendig kvalitet rett og slett.

Bolia har også bestemt seg for å sensurere kritikk og klager på Facebook ved å fjerne customer rating / reviews på sin facebookside, og henviser heller kjøperne hit. FAIL, FAIL, FAIL.

10. februar 2014

Kære Krestian Mikalsen

Det lyder bestemt ikke som en god oplevelse.

Jeg vil meget gerne have mulighed for at undersøge nærmere hvad der er sket i din sag, hvorfor jeg vil bede dig sende mig en mail med dit ordrenummer. Jeg vil herefter vende tilbage til dig. Du er meget velkommen til at sende din mail til kan@bolia.com.

Slutteligt vil jeg gerne takke dig mange gange for dit review - kun gennem tæt kontakt med vore kunder har vi en mulighed for at forbedre os.

Bolia-misfornøyd over kjøp

Har ikke fått sofaen vi har bestilt ennå- en sepia, men opplevelsen fra kundeservice har allerede ødelagt kjøpsopplevelsen. Jeg kjøpte sofaen den 20 juni til et generelt 10% tilbud i norge. Den 30 juni sjekket jeg tilfeldig nettsiden til bolia og ser at samme sofa ligger med en rabatt på 50%. Sjekker med kundeservice og de kan opplyse om at tilbudet har vært gjeldende fra 23 juni. For det første spurte jeg ekspeditøren i butikken den 20 juni om det kom noe tilbud på denne sofaen den nærmeste fremtid hvilket han kunne bekrefte at ikke ville skje. Hva jeg forstår av kundeservice så vet selgerne om kampanjer to uker før. Her burde ikke ekspeditøren vært så tydelig i sin korrespondanse med kunden. For det andre så kommer denne kampanjen på 50% så tett opp i min bestilling at dersom jeg hadde sjekket nettsidene deres den 23 eller 24 juni så kunne jeg kansellert ordren og bestilt på nytt til 50% uten noen kostnader knyttet til kanselleringen (innenfor 4 dager). Ble først tilbudt 2000 nok i avslag hvilket er latterlig da en kan kansellere opprinnelig ordre og betale 25% samt bestille ny med 50% rabatt og spare betydelig mer enn de 2000 nok. Det forandrer dog ikke min skuffelse over at bolia her ikke ser at det har vært feilinformasjon samt at bestillingen ligger innenfor 4 dagers fri kanselleringsperioden og dermed gir meg som kunde sofaen til 50% kampanjepris. Har handlet også andre møbelhus hvor det har vært praksis at rabatter generelt i en bestillingsperiode har blitt kreditert kunden.

3. juli 2013

Sofa Orlando/Jill

Ser der er flere som både klager på sofa fra Bolia og deres kundeservice. Jeg bor i Norge og har også fått avslag på min klage fra Bolia. Sofaen er blitt veldig løs i stoffet og det er blitt hull i sofaen etter bare 4 år. Bolia nekter å heve kjøpet selv om en uavhengig takstmann har konkludert med at stoffet er montert for løst på og ikke innehar de egenskaper som Bolia reklamerer for. Ser ut som vi må gå via retten for å få gjemnnomslag i vår sak. Dette er VELDIG DÅRLIG kundebehandling og vi kommer ALDRI kjøpe noe fra Bolia igjen.

9. oktober 2011
Vis anmeldelser på alle språk. (6 086 anmeldelser)