Informasjon om virksomheten

1. Boligutleie
  2. Eiendomsmegler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

20.000 boliger for kr. 200,00 om året! Bo i Nord er en fælles venteliste i 9 forskellige boligorganisationer med lejeboliger i hele Nordjylland. Skriv dig op.

Kontaktopplysninger

2,1

Under middels

TrustScore 2 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Ikke brugervenlig og fleksibel

Efter mange års medlemskab oplever man deres ufleksiblitet - vi var oprindelig medlem af flere af de tilknyttede boligselskaber, fra før Bo i Nord startede.
Og nu hvor vi via flytning åbentbart har glemt at meddele flytning ved Bo i Nord og derfor ikke har fået opkrævning. Da vi opdagede det ringede vi til Bo i Nord for at få opkrævning - Ok vi var et godt ½ år bagud, men undskyldte meget. Men nej det var ingen kære mor, vi kunne melde os ind igen og starte forfra i anciennitet - der røg de vel ca 20 år rs anciennitet.
Måske er det derfor nogle af boligselskaberne meldte sig ud af systemet. Og ja de kan godt sende opkrævning, selv om vi er flyttet.
Bo i Nord kan godt sende mail i vores navne med reklamer osv., men ikke opkrævning.
Pas på ikke at overse betalingsfrist, hvis i vil beholde anciennitet.
Ps dato er skrevet i dag 22 dec, da de igen har sendt personlig reklame - men det er måneder siden vi prøvede første gang.

22. desember 2025

Afdelingen P.M Boligforening

Afdelingen P.M. Boligforening tilknyttet bo i nord, er meget problematisk at bo i, hvis du er ude for et uheld i lejligheden. Vi har som foreslået i lejekontrakten fået lavet en indboforsikring fordi at de kun dækker rørskader? Det er så løgn. Alka Forsikring kontaktede dem vedrørende vores toilet kunne som var flækket pga af en parfume faldt ned i kummen fra skabet ovenover. Vi skrev frem og tilbage i en mindst en måned med Alka Forsikring og P.M.Boligforenings forsikring. De dækker så det her uheld fordi at det skal de ifølge husforsikring eller hvad den nu hed. Så Alka ville ikke dække skaden og vi regner så med hjælp fra boligforeningen. Men de har lavet en forsikring som har en selvrisiko på 25.000 kr. Så der er intet i boligen som de bør dække ved uheld der kan dækkes for boligen et fra 1945 og de er ikke renoveret i mange mange år. Skabslåger og døre er så gamle at de er begyndt at falde fra hinanden i bunden.og gulvene var som de beskrev det i tilstanden 0 og der var ikke nymalet ved indflytning for der var huller i loftet fra sidste beboer. Og det er alt i alt noget meget slidt noget i Søndergade 3 til 9. 9700 Brønderslev. og det er urimeligt at de ikke har en forsikring der er brugbar og den forsikring de tvinger en til at oprette kan ikke dække noget der hører til lejlighedens faste inventar. Som komfur toilet osv. Køleskabet købte vi selv for det er der ikke i boligen ved indflytning. Havde vi ikke været desperate pga af at vi var endt på campingplads og tiden løb ud for at finde noget i tide. Så var vi ikke flyttet ind. Det eneste positive her er viceværterne som hjælper med evt. Små problemer. De er flinke og rare. Men selve selskabet er sådan et hvor du straks skal melde dig ind i lejernes landsorganisation. Så du er sikker på ikke at ende i sådan en gang rod som vi er endt i.
Fuldstændig urimeligt og tarveligt den forsikrings finte de laver. Så man ikke engang kan få hjælp af eget selskab. Jeg har aldrig hørt eller set lignende spare øvelser fra en boligforening. Og det bliver helt sikkert interessant at skulle få LLO til at få vores flytning til at blive uden nogle spare finter. Deres service kontor har gudhjælpemig en fjern betjent dør så man ikke kan gå ind uden kontor damen trykker dig ind. Som om det var et penge veksle kontor eller lignende. Måske har de haft mange vrede kunder gennem tiden. Men de ved vidst ikke at det høre til i 1980 den sikkerhed 😂😂😂 men jeg må advare om at flytte ind i ejendommen. Det kan blive en frygtelig oplevelse for dig

8. september 2025

Burde være ulovligt.

Jeg har været medlem hos Bo i Nord siden 2022, og jeg har endnu ikke modtaget ét eneste fornuftigt boligtilbud. Det er fuldstændig uforståeligt, når man tager i betragtning hvor længe jeg har været skrevet op. Der bliver lovet noget helt andet, end det man reelt oplever. Det virker nærmest tilfældigt, hvem der får tilbud, og jeg har oplevet at stå stille i ventelisten i månedsvis uden forklaring.

Deres hjemmeside er en historie for sig selv. Den er sjældent opdateret og virker ofte ikke om aftenen, hvor det ellers ville være naturligt at logge ind og tjekke for boligtilbud. Det føles som om man betaler for adgang til noget, der aldrig bliver brugt til noget fornuftigt. Deres systemer virker forældede, og selvbetjeningen er langsom og uoverskuelig.

Derudover virker det ærligt talt som om Bo i Nord bare eksisterer for at tjene penge på folks håb og desperation efter en bolig. Man betaler troligt sit årlige gebyr, men får absolut intet ud af det. Jeg har kontaktet dem ved flere lejligheder, men der kommer aldrig noget brugbart svar og det virker som om, at ingen rigtig har styr på noget.

Jeg er langt fra den eneste, der har haft den her oplevelse. På Trustpilot har næsten 80 % givet dem den laveste score. Flere skriver om fuldstændig urimelige ventetider, boligtilbud der aldrig kommer, og dårlig kommunikation. En skrev fx at de startede som nummer 3 på en liste og alligevel røg længere og længere ned over tid uden nogen som helst forklaring. Det er absurd.

Det her er ikke bare dårlig service – det er spild af tid og penge. Jeg føler mig snydt og vil kraftigt advare alle mod at melde sig ind i Bo i Nord. Hvis jeg kunne skrue tiden tilbage, havde jeg aldrig betalt til dem. De lever ikke op til deres egne løfter, deres platform er elendig, og man sidder bare fast år efter år uden nogen udsigt til bolig. De burde ikke få lov til at drive forretning på den her måde.

22. juli 2025

Pengemaskine?

Skrev mig for ca et halvt år siden op til hus i Nørresundby (nye boliger på boinord). Startede ud som nr 3, er nu nr 19. Får noget ubrugeligt sniksnak, når jeg spørger ind til det. Synes det er en voldsom tilbagegang.
Status marts 2026: Nu er jeg nr 33

7. mars 2025

Ufattelig dårlig service!

Ufattelig dårlig service!
Efter mange års medlemsskab og tilmelding via betalingsservice, har det hele har kørt automatisk, sletter de bare ens konto uden varsel fordi de ikke har kunne trække pengene, alle andre steder ville sende en opkrævning på brev, men intet har jeg modtaget eller hørt fra dem. Så fra den ene dag til den anden (fordi jeg fik nyt kort, da det gamle udløb som kort jo gør ind i mellem) har de bare lukket min side ned, de vil ikke genoprette den eller hjælpe, men siger blot at man kan melde sig ind igen og starte forfra på ventelisterne til boligerne.
Aldrig har jeg mødt dårligere service, mangel på forståelse eller indrømmelse af fejl fra deres side.
Aldrig om jeg kunne drømme om at spilde mine penge hos dem igen!
Og alle i min omgangskreds skal da ihverfald advares1

7. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ufatteligt efter 2 års medlemskab står…

Ufatteligt efter 2 års medlemskab står man stadig som med det samme nummer, som man gjorde da man meldte sig ind. 😡 Nåhh nej stod på et tidspunkt 29 og nu står jeg så som nr 33 🥵 og det bliver højere hver gang jeg logger ind . Seriøst 🙄
Fup og svindel siger jeg bare 🤮
De skal bare have penge i kassen 🥵😡

20. mars 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Det er egentlig okay sted at stå som…

Det er egentlig okay sted at stå som boligsøgende og vi fik da også tilbudt lidt (ikke altid brugbare tilbud men tilbud)

Dog kan vi pludselig ikke logge ind..
Min kone kontatker dem og får afvide de har sendt en rykker - hvor til aner vi ikke?
Normalt bliver det årlige kontigent bare betalt.
Uden bøvl hvad der er sket kan vi ikke få afvide men de gør ikke meget for at oplyse kunder om evt manglede betaling inden man mister sin plads..

Nu kan vi så oprette på ny og blive
Sparket bagerst i køen..
Jeg tror vi vil overveje brugen af siden fremover…

Kundeservice hjælp = en by i Rusland

5. september 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Efter 6 års medlems skab stadig nummer…

Efter 6 års medlems skab stadig nummer 256-384 i køen til de udvalgte boliger. Har en klar fornemmelse af at dette bare en en ren penge maskine. Kan afgjort ikke anbefale andre at melde sig ind i dette foretagende med mindre dårlig service og 10-20 års vente tid lige er sagen.

4. mars 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Virkelig elendig sammensætning og…

Virkelig elendig sammensætning og koordinering af lejligheder plus jeres kommunikation med AKU-aalborg er elendigt og så er priserne ikke opdateret. fix jeres l o r t e hjemmesidde.
AKU får samme tur.
Så mange studerende og så lidt fokus på at vi får den bedste behandling, så vi kan få en rigtig god studiestart fra begyndelsen.
en dag skal vi studerende betale jeres løn og så får man en gammel sur dame i røret der ikke har styr på en skid.

12. april 2021

en dårlig oplevelse

en dårlig oplevelse, det fungerer ikke efter hensigten! der kræves gebyr for at kunne søge boliger, men hjemmesiderne i bolig sammenslutningen fungerer dårligt og det svært at finde rundt i, plus man skal springe rundt mellem siderne og bruge nogle oplysninger fra det ene sted til at se på noget på en anden hjemmeside! det er meget tungt, svært og gammeldags! kontoret vil ikke hjælpe med vejledningen eller praktisk hjælp mht at finde info om boligerne, som kunne passe til ens behov, så man sidder bare og cykler rundt mellen de forskellige sider uden at vide hvordan det hele fungerer, for siderne ikke er integrerede! Det gør man indtil man bliver træt! Kontoret tager godt nok tlf men viser ikke interesse i at hjælpe og at leje deres boliger ud! En frustrerende oplevelse! mange timers søgning var trættende og gav ingen fornuftige resultater! Kan ikke anbefales, hvis du er ny i norden og ikke ved hvilke gader ligger i hvilke områder og præcis hvad du skal søge efter! Du spilder din tid og penge! Hvis boligsøgningen og servicen ikke fungerer vil jeg ikke bo sådane steder.
Jeg kontaktede et andet boligselskab i min frustration og det har hjulpet mig med at finde en passede bolig i løbet af en dag uden gebyr! Så jeg skal ikke søge boliger via boinord.dk mere!

19. februar 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Profil med flere års anciennitet slettet uden varsel - IKKE okay!

Profil med flere års anciennitet slettet uden varsel - det er bare ikke okay!

Det hænger sådan sammen, at jeg er flyttet fra Aalborg men naturligvis gerne vil bevare min anciennitet hos BoiAalborg/BoiNord, da jeg planlægger at flytte retur til Aalborg efter endt studietid. Jeg kan dog nu skyde en hvid pil efter at finde en ordentlig bolig igennem BoiNord, da de uden varsel har slettet min profil og ikke kan/vil genoprette denne.
Sidst jeg flyttede, har postnord nemlig ikke videresendt girokortet - heller ikke selvom det burde være udsendt indenfor de 6 måneder, hvor postnord videresender post! Der er så mange steder man skal opgive sin nye adresse og det er svært at huske dem alle - derfor har jeg ikke fået opdateret den hos boiaalborg/boinord. Og eftersom boinord kun udsender opkrævninger årligt og det ikke er dem man tænker på til hverdag når man nu engang ikke skal flytte tilbage til Aalborg før om et par år, ja så går der jo et stykke tid før man overvejer, at det da er underligt man ikke har fået en opkrævning fra dem .

Jeg har før forsøgt at oprette deres girokort på betalingsservice (da dette også er mere miljørigtigt) hvor det har stået som om, at alt var i den fineste orden - alligevel har jeg blot modtaget girokort efter dette og konkluderet, at nå, det kan man nok ikke benytte hos BoiAalborg. Altså må det jo bare være girokort.

Under de betingelser er det jo forholdsvis svært at gardere sig mod risikoen for ikke at modtage opkrævningen og ikke få betalt til tiden - især når de ikke leverer det der ligner service i denne forbindelse i form af en mail el.lign. der påminder om, at hov, det er altså tid til at betale hvis man vil bevare sin anciennitet!

5. august 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv