PriceRunner Anmeldelser 2 182

4,0

Det är super bra att veta vart får man köpa samma produkten fast billigare 👍

Utrolig hvis ikke firmaer betaler for det Kan man ikke klikke videre på deres link

Det er imponerende hvor mnage produkter og leverandører de har med

1. Prissammenligningsside

PriceRunner is a price comparison service that helps you find the right product at the right price. You can quickly and easily compare prices from thousands of online shops — completely free. PriceRunner was founded in 1999 and is available in Sweden, Denmark, and the UK, helping consumers make more informed purchasing decisions every day. In 2022, PriceRunner became part of Klarna. Together, we’re building tools to make shopping smarter, more transparent, and accessible for everyone.

PriceRunner

Products at the best price
On PriceRunner, you can find and compare the lowest prices on millions of products from thousands of retailers. Prices are updated daily, and our goal is to include every store. If you notice a missing shop or have feedback about a product or price, just reach out—we’re here to help.
Independent and trustworthy
PriceRunner is an independent service. We’re not owned by, or dependent on, any manufacturers or retailers. That means we remain neutral—and always on your side. Stores can be listed for free or choose to pay for increased visibility, such as having their logo and direct links shown in the listings.
Free to use
Our goal is to help you feel confident when shopping online and to give you access to helpful information before you buy. We believe it should be easy to make a smart purchase.

PriceRunner Buyer Protection

Buyer Protection - up to 50.000 DKK.

Buyer Protection - up to 50.000 DKK.
We want consumers to feel confident when shopping with retailers listed on PriceRunner. That’s why we offer Buyer Protection free of charge to all our members. As a consumer, you're covered if something goes wrong with a purchase and the shop doesn’t resolve the issue. In Denmark, you're covered up to 50,000 DKK. In the UK, you're covered up to £5,000. In Sweden, you're covered up to 50,000 SEK. Buyer Protection applies to retailers that display the Buyer Protection symbol next to their name in the price lists on PriceRunner.

4,0

Bra

2k anmeldelser

Hej Erik

Det varmer at høre på en kold vinterdag 😊

Tusind tak for at drible her forbi og dele din oplevelse med os.

De bedste nytårshilsner fra alle os hos PriceRunner //Oliver

Godt sted!!!!!!!

7. desember 2023

Dejligt at høre. Tusind tak for de pæne ord, Mikkel! 😊

Vi håber at du finder nogle super tilbud og produkter, når du sammenligner butikkernes udvalg hos os ⭐

Glædelig jul fra alle os hos PriceRunner //Oliver

Det er imponerende hvor mnage produkter…

Det er imponerende hvor mnage produkter og leverandører de har med

28. september 2023

Dejligt at høre dig sige det, Kim! 🥳

Vi knokler altså også derudaf for at samle så mange produkter og forhandlere som muligt, så du (og vores andre besøgende) kan få et solidt overblik inden et køb - og også finde nogle drøngo' tilbud i markedet.

Og tusind tak for at hoppe her forbi og dele din oplevelse med os! ⭐

Fin tjeneste

Fin tjeneste. Er glad for den

18. mars 2022

Svar fra PriceRunner

Og vi er super glade for, at du sammenligner udvalget hos os, Martin 🙌

Håber du vil sige til, hvis der er noget, du savner eller tænker vi kan gøre bedre. Vi vil jo rigtig gerne gi' dig en 5-stjernet oplevelse 😊

Ha' en strålende fredag og go' weekend,
// Vh Oliver, PriceRunner

Utrolig hvis ikke firmaer betaler for…

Utrolig hvis ikke firmaer betaler for det
Kan man ikke klikke videre på deres link

19. februar 2022

Svar fra PriceRunner

Æv at det er den oplevelse, vi efterlader hos dig, Jørgen... 😔

Butikkernes navne, priser og lagerstatus, det viser vi selvfølgelig stadig i oversigterne, så man kan finde produktet hos butikken - samarbejde eller ej, men altså uden et direkte link til shoppen. Vi skriver lidt mere om det lige her: https://www.pricerunner.dk/info/business-model

Skulle der være det mindste, så er du også velkommen til at fange mig på mailen youropinion@pricerunner.com. Så tager jeg et kig på det 📧

Perfekt. Sted og samligene
Priser

6. februar 2022

Svar fra PriceRunner

Og mange tak for at dele en 5'er med os her 🤩 Vi er SÅ glade for at høre, at du finder gode tilbud og spændende produkter hos os på PriceRunner.

Ha' en herlig tirsdag.

Super god produkt

Super god produkt.

Mvh

John Sm,idt

5. januar 2022

Svar fra PriceRunner

Det lyder altså bare godt, John.
Tak for en super fin anmeldelse 😊

God detaljer.

2. januar 2022

Skønt at høre, Jan - så er det jo lige, som det skal være 😊

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på 🙌

Super tilbuds mails.

30. desember 2021

Svar fra PriceRunner

Fedt - det er vi glade for at høre, Jan.

Tak fordi du hoppede her forbi og delte din oplevelse med os og andre besøgende her 😊

Ha' en herlig dag.

Og tak for en super anmeldelse, Arne 🤩

Vi er glade for at høre, at vi kan guide dig til de gode tilbud og super priser. Tak for en skøn anmeldelse 😊

Ha' en super weekend,

Creme de la creme

Creme de la creme. Meget godt

25. september 2021

Tak for de pæne ord og dine 5x stjerner, Pascal 🤩

Det' herligt at høre, at du hopper forbi os og sammenligner de produkter, du skal bruge. Og skulle der være noget, du savner på PriceRunner, så er det bare at fange mig og mine kollegaer via mailen infodk@pricerunner.com.

Ha' lige en super uge 🙌

Det er skide gode

4. september 2021

Svar fra PriceRunner

Lækkert at du får fundet nogle gode besparelser og skønne produkter hos os, Andy - det' jo sådan det skal være 🙌

Tusind tak for dine 5 stjerner. Vi er vilde med at hjælpe 😊

Ha' en solrig uge,

Meget nyttig

19. juli 2021

Det er vi super glade for at læse, Orla 😊

Dejligt at vi kan guide dig til de gode besparelser og produkter derude. Vi si'r mange tak for dine 5 stjerner ⭐

Ha' en skøn sommer

Meget informativ

21. juni 2021

Svar fra PriceRunner

Det er altså bare skønt at høre, at du finder den hjælp, du skal bruge hos os, Tomas 😊

Håber du vil sige til, hvis der skulle være noget, du savner eller har input til. Så kigger vi på det.

Mange tak for din anmeldelse :)

// Vh Oliver, PriceRunner

God tjeneste men alle forbedringer er…

God tjeneste men alle forbedringer er til vurdering

19. juni 2021

Tak for dine 4 stjerner - dem er vi altså ret begejstrede for, Mette ⭐

Hvis der er noget, du tænker, vi kan gøre bedre, så kan du bare fange mig på youropinion@pricerunner.com. Vi har allerede flere nye funktioner på tegnebrættet, men indspark fra vores besøgende ser vi da på og løber videre med 😊

Du må ha' en skøn sommer ☀

// Vh Oliver, PriceRunner

Meget godt med Price runner gode…tilbud

Meget godt med Price runner gode tilbud👍🏽

20. mai 2021

Svar fra PriceRunner

Dejligt at du har gjort nogle skønne køb, Khuram. Vi er ret begejstret for at kunne hjælpe 😊

Med ønsket om nogle gode dage og fantastiske besparelser :)

Venlig hilsen
Oliver fra PriceRunner

Super god pris her på

7. juli 2020

Svar fra PriceRunner

Herligt at høre at du har fundet en god pris på et produkt hos os, Thorbjørn! Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse af os her 😊

Venlig hilsen
Oliver fra PriceRunner