Boete Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben ontzettend tevreden over de hulp en begeleiding die wij hebben ontvangen. Wij hebben de boete ingediend en boete.nu heeft alles volledig overgenomen. Wij hebben er totaal niet naar hoeven omkij... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik kreeg een boete terwijl verkeersborden ontbraken en een tegenligger zonder waarschuwing op de weg reed, wat alles erg onduidelijk maakte. Daarom Boete.nu ingeschakeld, en wat een topservice! Ze hie... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Deze TOPPERS hebben mij een bult tijd, energie en geld bespaard! Naar een schandalige laffe agent mij een Bekeuring wou aannaaien… Heeft hij deze dus op alle fronten verloren 🙌🏼. Duid... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer kundig en top geholpen! Onder de indruk van de werkwijze, kennis en aanpak. Uiteindelijk de zaak gewonnen in beroep bij de kantonrechter. Alhoewel ik zelf ook jurist ben, had ik zonder de k... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

65 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hier wordt ik echt blij van!

Hier wordt ik echt blij van:
Het oorspronkelijke boetebedrag was €370,00. Dit is nu verlaagd naar €185,00, het verschil krijg je van het CJIB weer terug.
En Boete.nu doet alles voor een enorm laag bedrag, keer op keer in beroep gaan met een mooi resultaat. Ook tegen deze uitspraak gaan ze weer in beroep voor mij. Hoef zelf niets te doen. Hartelijk dank en hopelijk wordt het resultaat nog beter, maar ben nu al erg content.

16. oktober 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze gaan door en proberen het optimale resultaat voor je te krijgen

Goede ervaringen mee. Ze houden alles goed in de gaten en zetten zich voor je in. De overheid is erg stroperig en het kan heel lang duren voor er uitspraak is. Men is er in geslaagd mijn boete te verlagen en gaat nu nog door om hem helemaal te laten verdwijnen. Top ! En dat allemaal voor hetzelfde lage bedrag. Mocht ik weer in zo'n situatie komen dan zal ik zeker weer gebruik maken van Boet.nu

3. oktober 2024

Voortreffelijke dienstverlening

Vanaf de start heb ik de informatie en communicatie als duidelijk ervaren. Boete.nu heb ik verder leren kennen als betrouwbaar en deskundig.
Ze weten waar ze het over hebben en komen hun beloftes na.

7. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Tegengestelde adviezen over de boete…

Tegengestelde adviezen over de boete wel of niet op voorhand betalen. Er werd input gevraagd op het dossier maar dat was verspilde moeite omdat ze daarvoor het bezwaarschrift al ingediend hadden en dus zonder goede onderbouwing. Achteraf gezien had ik het beter zelf kunnen doen.

14. august 2024
Logoen til Boete

Svar fra Boete

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat onze uitleg over het betalen van de boete niet direct duidelijk was. Graag lichten we dit toe.

Bij verkeersboetes zijn er twee mogelijkheden.
1. Je mag betalen, maar dit is niet verplicht
2. Je doet nog geen betaling, dit hoeft ook nog niet.

Als dit voor verwarring heeft gezorgd dan bieden we daarvoor onze excuses aan.

Wat betreft de volgorde van het bezwaar indienen en het opvragen van het dossier.

Het bezwaar moet eerst worden ingediend voordat het OM een dossier samenstelt. Pas daarna ontvangen wij dat dossier van het OM. Dit is een vaste werkwijze die door het OM wordt bepaald, niet door ons.

Het is daarom niet mogelijk om eerst een dossier op te vragen en daarna pas een bezwaar in te dienen.

Nadat wij het dossier ontvingen hebben we dit aan je doorgestuurd zodat je zelf ook de inhoud van het dossier kunt zien en daar eventueel nog input over kan aanleveren. Deze input hebben wij vervolgens samen met onze eigen juridische beoordeling in aanvullende gronden naar de officier toegezonden.

We betreuren dat je dit als verspilde moeite heeft ervaren. Ons doel is juist om transparant te zijn en onze cliënten actief te betrekken bij hun zaak. Uiteraard blijven wij streven naar een betere communicatie om dit soort misverstanden in de toekomst te voorkomen.

We hopen dat deze uitleg verduidelijkt waarom wij op deze manier te werk gaan. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan horen wij het graag.

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Het werkt super eenvoudig en ze helpen je goed om bezwaar te maken. Jij levert op hun verzoek gegevens aan en verder regelen ze alles voor je. Tussentijds word je keurig op de hoogte gehouden. Gelukkig is mijn boete terecht vernietigd, bedankt boete.nu!!

10. september 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede hulp gehad waarbij de…

Goede hulp gehad waarbij de communicatie erg fijn is geweest. Als ik een vraag had dan werd deze tijdig opgepakt. Ik weet bij wie ik moet zijn in de toekomst als ik een onterechte boete heb gekregen.

3. september 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Boete.nu heeft mijn verkeersboete met…

Boete.nu heeft mijn verkeersboete met succes aangevochten, en ik ben enorm tevreden met hun service. Vanaf het begin was de communicatie duidelijk en professioneel, en ze hielden me op de hoogte van elke stap. Dankzij hen hoef ik nu geen onterechte boete te betalen. Ik zou ze zeker aanbevelen!

5. juli 2024

Great service provided

Great service provided. Took a while, but eventually they go far to get you out of paying that ticket you felt was a bit unfair. Very glad to have found them!

20. august 2024

Tevreden

Ik ben enorm tevreden met de manier waarop ze alles in het werk stellen om boetes op een rechtvaardige manier terug te krijgen. Hun toewijding en inzet zorgen ervoor dat elke situatie eerlijk wordt afgehandeld, wat een enorm vertrouwen geeft. Ze houden je goed op de hoogte van elke stap in het proces, wat een fijne ervaring oplevert. Al met al kan ik ze sterk aanbevelen voor iedereen die op zoek is om zijn boete terug te krijgen.

15. august 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv