Helemaal top,ze zijn duidelijk,overzichtelijk en communiseren goed, ik had dit niet verwacht. Zij hebben een paar rechtzaak voor mij gewonnen echt ongelofelijk goed. Ik geef verkeersboete.nl een dikk... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Ik heb mijn bekeuring van het “een mobiel apparaat in mijn handen houden” ingediend. Na 6 weken kreeg het goede nieuws dat ze voor mij de zaak hadden gewonnen! Ik ben dus super blij en opgelucht da... Vis mer
Gewoon goed werk geleverd. Fijne en snelle communicatie ook bij vragen tussendoor of achteraf. Ze hebben ons een hoop werk, stress en tijd bespaard.
Informasjon om virksomheten
- verkeersboete.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Helemaal top,ze zijn…
Helemaal top,ze zijn duidelijk,overzichtelijk en communiseren goed, ik had dit niet verwacht. Zij hebben een paar rechtzaak voor mij gewonnen echt ongelofelijk goed. Ik geef verkeersboete.nl een dikke 10+ 👍🏼👍🏼
Ik heb twee moeders ingediend maar op…
Ik heb twee moeders ingediend maar op één heb ik binnen een week antwoord op gekregen dat het gewonnenzaak was. Wel is waar heb ik nog niet het geld binnen
Parkeerbon ben heel goed geholpen en parkeerbon wordt terugbetaald door de gemeente
parkeerbon
Ik heb mijn bekeuring van het “een mobiel apparaat in mijn houden houden”
Na 6 weken kreeg het goede nieuws dat ze voor mij de zaak hadden gewonnen!
Ik ben dus super blij en opgelucht dat schild weer €450.
Na ruim drie jaar op toevallige wijze…
Na ruim drie jaar op toevallige wijze er achter gekomen dat mijn zaak was ingetrokken, zonder enige communicatie en al totaal geen overleg of uitleg.
Deze organisatie pretendeert vooraf grote successen te boeken, maar is in mijn opinie een luchtkasteel dat af en toe een succesje behaald met standaard briefjes.

Gewoon goed werk geleverd
Verkeersboete.nl werkt niet goed
De eerste oproep van rechtbank zijn ze niet eens op komen dagen de 2de keer zat ik daar in mijn eentje bij de 3de keer rechtbank heb ik zelf het woord gedaan daar bleek verkeersboete nl een hele andere lezing te hebben gegeven
Zelf het woord gedaan en direct gewonnen zonder dat ze me geholpen hebben
Nu willen ze nog de proceskosten hebben

Svar fra Verkeersboete
Ze doen altijd wat ze beloven
Alles word je uit handen genomen 👊
Uitstekend bwerk
Wat een top bedrijf! Als je zorgt dat je de stukken goed aanlevert, voorzien van de nodige foto’s en toelichting verrichten zij nog net geen wonderen. Nou ja, misschien iets overdreven maar wel top werk. Hartelijk dank.
Boete van €180 gekregen voor mobiel…
Boete van €180 gekregen voor mobiel gebruik op de fiets op een lege straat met niemand in een 1km radius. Ingediend bij verkeersboete.nl. Half jaar later geld teruggestort gekregen
Perect geregeld
Voor het eerst gebruik gemaakt van de…
Voor het eerst gebruik gemaakt van de service en gelijk goede resultaat,
parkeerboete kwijtgescholden!
Je moet wel geduld hebben
Je moet wel geduld hebben. Maar het is eerlijk gedaan . Ik ben nooit daar geweest en was ook mijn auto niet. . Goed af gehandeld
In mijn geval zeer slecht geholpen
In mijn geval zeer slecht geholpen. Ik heb aangegeven wat de situatie was en ze hebben een zaak gestart en iets geheel anders gezegd als wat mijn verweer was. Ze hebben gewoon een standaard structuurtje wat ze telkens oprakelen en winnen daar af en toe wat zaken mee. In dit geval totaal de plank mis geslagen.
Ik kreeg een boete voor roodlicht met mijn motor maar ben naar voren gereden bij het stoplicht en niet door rood gereden. Als dat niet mag moet ik daar een boete voor krijgen en niet voor roodlicht, maar er werd een totaal ander verweer gevoerd.

Zeer positieve ervaring
Heel blij dat m’n bezwaar is gehonoreerd. Het was makkelijk om je gegevens bij verkeersboete.nl in te vullen
Bekeuring parkeren bij blauwe zone
Ik kreeg bekeuring omdat ik bij een blauwe zone geparkeerd stond zonder kaart, ik dacht laat ik verkeersboete.nl is proberen, het was echt super simpel om het aan te leveren en daarna heb ik niks meer hoeven en kreeg ik na een maand of 7 te horen dat de boete vervallen was dus vanaf nu dien ik alles in want het werkt echt! Super bedankt verkeersboete.nl van mij krijgen jullie een dikke 10
oplichtpraktijken
geven aan dat boete verholpen is en dat ik terug zou ontvangen maar is nooit gebeurd, wel het dubbele bijna aan verkeersboete.nl moeten betalen. dat gaan we natuurlijk niet doen. (beter gewoon zelf bezwaar maken met chatgbt, of de boete accepteren)
afzetters hiero. Geloof dat het ze soms lukt maar houdt er ook rekening mee dat ze je zomaar gactuur gaan opstellen.

Svar fra Verkeersboete
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.