Gratis frakt og rask levering! Fikk også 4 piercinger i gave etter å ha bestilt for over 200kr. Veldig fornøyd med alle sammen!
Venter fortsatt på den gratis overraskelsen man skulle få når man handlet for over 200kr. Servicen blir ikke noe bedre av at dere ikke svarer pr mail å overser all kontakt... prinsipp at dere ikke kla... Vis mer
Veldig fornøyd med produktene jeg bestilte! Har lett etter en grønnfarget stein på tragus piercing og endelig funnet en perfekt! Navlepiercingene var også utrolig fin! Fra produktene ble sendt tok... Vis mer
Er veldig fornøyd med det jeg bestilte, piercingene var kjempefine (eneste som var litt dumt var at noen av bildene løy litt om hvordan fargene var i virkeligheten) Frakten som skulle ta 1-2 dager tok... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Bodypiercing.no er en norsk nettbutikk som som hovedsaklig fører piercingsmykker og andre produkter relatert til piercing. Vi har ukentlige nyheter og alle våre varer er lagerførte. Vi i Bodypiercing.no jobber hardt for at du skal bli så fornøyd som mulig.
Skagen, 8470, Bø i Vesterålen, USA
- kontakt@bodypiercing.no
- bodypiercing.no
Strålende fornøyd <3 :)
Siden er lett å bruke, eneste jeg håper på er at katogoriene for piercinger kan bli bedre, alle forstår ikke hva alt betyr så hadde vært fint om dere kan sette enklere ord på ting, som *Tunge pircering* osv.. Utenom dette er jeg utrolig fornøyd :), spesielt med rask levering og flotte priser på tingene dere selger, bodypircering.no er min favoritt side å shoppe på :D
raskt og billig!
Godt utvalg, veldig gode priser og veldig fornøyd med så rask levering.
5 stjerner!
Perfekt piercing! Enkel å ta på, og veldig fin!
Knall bra! :)
Hei! :-)
Jeg er veldig godt fornøyd med prisen, servicen, raskheten og positiviteten! :)
Kommer til å anbefale dere og bruke dere igjen! :)
Strålende!
Tok ikke lang tid før jeg fikk piercingene i postkassa. Kjempe fornøyd!
Tommy 22
Kjempefornøyd! Rask levering og pakket i post. Bestilte og hadde i post 2 dager etter.
Helt fantastisk!
Jeg har nå bestilt to ganger fra bodypiercing.no,med kun to dagers mellomrom. Første bestillingen kom fram på under et døgn, og piercinge er i meget god kvalitet. Jeg hadde en like god erfaring på bestilling nr2 og har nå fått meg supre og billige julegaver. Anbefales!!!
Er kjempe fornødd med levering og produktene
Er kjempe fornødd med alt jeg har kjøpt av pircinger og øredobbene! Kjapp levering og billigt er det og ☺️
Positiv!
Utrolig rask levering og fete piercings. Storfornøyd!
Kjøp av piercing.
Kjøpte en piercing på Bodypiercing.no og er godt fornøyd. Betalingen gikk enkelt og brevet med piercingen kom etter 2 dager.
Kjempebra!
perfekt
Jeg syns det er utrolig gøy å kjøpe i fra dere det kommer på tiden å jeg kjøpe av dere så ofte jeg kan 😊
Bra!
Rask levering! Har handlet hos bodypiercing 1 gang og det kommer jeg til å fortsette med. Spesielt siden det er gratis frakt. Bra utvalg av mange forskjellige typer piercing. Kjempe flott!
Ganske bra!
Kjapp og effektiv service, veldig rask levering! Fint å kunne betale via Paypal. Gode produkter, har imidlertid store vanskeligheter med å skru opp de mellomstore lilla Tragus i 3pk som jeg kjøpte. De sølvfargede endekulene sitter bom fast på 2 stk desverre. Ingen problemer med noe annet i min ordre og kommer nok ganske sikkert til å handle igjen senere!
Super netthandel
Bodypiercing har utrolig bra service, fint utvalg på produkter og ikke minst gode priser! Leveringen er rask og du trenger ikke vente i over tre uker på pakken.
meget fornøyd
Jeg er veldig fornøyd bodypiercing.no rask levering :)
Rask levering, god service og billig!
Tusen takk for handelen! Det var rask levering og billige priser. Jeg kommer til å handle igjen og jeg er ikke redd for å anbefale dere til andre.