Gratis frakt og rask levering! Fikk også 4 piercinger i gave etter å ha bestilt for over 200kr. Veldig fornøyd med alle sammen!
Venter fortsatt på den gratis overraskelsen man skulle få når man handlet for over 200kr. Servicen blir ikke noe bedre av at dere ikke svarer pr mail å overser all kontakt... prinsipp at dere ikke kla... Vis mer
Veldig fornøyd med produktene jeg bestilte! Har lett etter en grønnfarget stein på tragus piercing og endelig funnet en perfekt! Navlepiercingene var også utrolig fin! Fra produktene ble sendt tok... Vis mer
Er veldig fornøyd med det jeg bestilte, piercingene var kjempefine (eneste som var litt dumt var at noen av bildene løy litt om hvordan fargene var i virkeligheten) Frakten som skulle ta 1-2 dager tok... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Bodypiercing.no er en norsk nettbutikk som som hovedsaklig fører piercingsmykker og andre produkter relatert til piercing. Vi har ukentlige nyheter og alle våre varer er lagerførte. Vi i Bodypiercing.no jobber hardt for at du skal bli så fornøyd som mulig.
Skagen, 8470, Bø i Vesterålen, USA
- kontakt@bodypiercing.no
- bodypiercing.no
God kvalitet, litt avfarging
Leverer raskt og snyckene er av god kvalitet. Det eneste jeg har å klage på er litt avfarging på guld piercinger

Best:)
Min favoritt side og bestille fra:) får alltid topp kvalitet smykker og kommer veldig fort i posten 1-2 dager , kan ikke bli bedre en det :)
Veldig sein i posten, eller alt supert.
God hjemmeside og riktig levering, men tok veldig lang tid før det kom i posten.

Kjapt og billig.
Fine produkter. Tommelen opp, de holder serviceløfte sitt. :)
Bra, men noe trøbbel
Jeg er veldig fornøgd med bodypiercing. Har kjøpt en del der nå og liker veldig godt den korte leveringstiden. Her om dagen mottok jeg den siste pakken jeg bestilte. Det jeg synes var litt uprofesjonelt var at en av varene var feil. Hadde bestilt en type utvidelse til øret som skulle være 6.5mm, men den jeg fikk var 5. Bortsett fra denne ene episoden liker jeg det veldig godt.

supert!
Rask levering og produktene lever opp til forventingene! :)
Anbefales
Bra produkter til en rimelig pris. Superrask levering og gratis frakt. Bodypiercing.no er nå mitt førstevalg.
flott kunde behandling!
Jeg fikk noen percinger jeg ikke fikk opp og kontaktet de via facebook. To dager senere hadde jeg fått nye i posten! Kjempebra å jeg superfornøyd!
Rask levering, men ikke super kvalitet
Var lett å bestille og rask leveringstid på varene, men har 2 piercinger som ble ødelagt etter kun kort tid.

Utrolig bra service
Liker at det er billig og samtidig har bra kvalitet! Kort leveringstid er det også!! Tommelopp for denne siden!
meget bra og veldig fornøyd
Rask levering og greie priser
Rask levering
Veldig gode priser og utrolig rask levering. Bestilte på ettermiddagen og hadde varen neste dag.
Kjempe fornøyd!
Ble så overrasket, over hvor raskt pakken havnet i postkassen min! Kjempe fornøyd med varene også. Toppers. :-)
Rask levering
Enkelt å bestille og utrolig rask levering. 100% fornøyd!
Kjempefornøyd! Fine og billige varer! Tommel opp.
Fornøyd med varene og ikke minst prisen. Dere blir brukt til bestillinger framover😃👍
Veldig bra
Var veldig fornøyd med kjøpet av pircing til øret
Jeg er fornøyd
Bra priser, bra at det ikke er frakt for dem som bestiller få, små ting som veier lite.
Tipp topp, tommel opp!
Gode produkter, til en veldig god pris! Leveringstiden er kortere enn andre nettbutikker.