Täältä ainakin tilauksen saapuminen KESTÄÄ! Jälkikäteen ilmenikin etteivät tuotteet tulekaan Suomesta vaan Tanskasta. Jatkossa sitten tilataan kotimaasta, josko tuli ripeämmin. Ilmeisesti en lukenut... Vis mer
Tilaaminen oli helppoa ja tuotteet tuli siististi pakattuna. Toimitus tuli lauantaina kun tilaus oli tehty viikko sitten sunnuntaina, eli hieman myöhässä bodylabin omasta 3-5 arkipäivää arviosta, mutt... Vis mer
Clearwhey on ihan paras mahdollinen vaihtoehto sellaiselle joka ei tykkää perus proteiini jauheista! niin kätevä juotava! Nesteytys ja proteiini samassa ja maistuukin vielä ihan kuin mehulta! Bodylabi... Vis mer

Ainontie 5, Ovet 3-7, 01630, Vantaa, Finland
Ei ole sit ku kusinen 70% sit proteiinia.
Kunnon paakkutavaraa kun yrittää sekoittaa. Eikä makua oikein ole.
Menin luulemaan Starin 100 tuotteeseen, mikä parasta. Siinä sentään 80% on 80% ja maistuu eikä paakkuunnu.

Svar fra Bodylab
Nopea toimitus ja extrana vielä email jossa tietoa ostetun tuotteen käytöstä

Svar fra Bodylab
Jeg har bestilt to gange fra denne hjemmeside. Første gang var en virkelig dårlig oplevelse, men jeg besluttede at give dem en ny chance, især fordi produkterne angiveligt kommer fra Danmark, hvilket gav mig tillid.
Desværre fortryder jeg det. Denne gang blev pakken sendt til en forkert adresse, langt væk fra hvor jeg bor. Jeg måtte bruge meget tid og energi på at få fat i den.
Det mest skuffende er kundeservicen: ingen undskyldning og intet svar på mine e-mails. Det er virkelig ærgerligt, for produkterne kan være interessante, men manglen på professionalisme og kommunikation ødelægger hele oplevelsen.
Jeg vil ikke anbefale denne hjemmeside.

Svar fra Bodylab
Ensimmäinen tilaus ei saapunut perille, oli vahingoittunut. Alkuun väitettiin, etten ollut hakenut pakettia. Selvittelyn jälkeen uskoivat, että paketti ei koskaan nähnytkään lopullista toimipistettä. Uudesta tilauksesta olisi puuttunut proteiinipannukakkujauhe, koska haluamaani tai muitakaan vaihtoehtoja ei ollut tarjolla.

Svar fra Bodylab
The Website says delivery on the next day, but it took 1-2 Weeks.
No notification, no excuses, no apologies, just waaay to late.
Even though I have payed the shipping, that's very close to scamming your customers.

Ensimmäisestä tilauksesta lähtien, toimitus ja tuotteen laatu ollut 5/5. 👍

Svar fra Bodylab
Vielä kun valikoimassanne olisi vähäkalorinen salaatinkastike, tähtiä tulisi 5.

Svar fra Bodylab
Ei negatiivista sanottavaa tilaamisesta ylipäätään, tuotteet todella hyviä joita tilasin.

Svar fra Bodylab
Bodylabin omat Whey100 -jauheet aivan markkinoiden parasta. Sekoittuu niin vaivattomasti nesteeseen muutaman ravistelun jälkeen. Ja mikä parasta, maku: aivan törkeen hyvänmakuisia ja sokeria ei ole kuin n. 10 grammaa / 100g. Vahva suositus!

Svar fra Bodylab
Hyviä tuotteita hyvillä hinnoilla! Uskon shoppailevani täällä uudelleen :)