Body&Fit hat sich natürlich sehr verändert. Ich kenne das Unternehmen bereits seit 2017, und sie waren immer top. Ich glaube, meine Einkäufe dort haben sich in den letzten Jahren drastisch reduziert... Vis mer
Wij vinden het zeer spibtig dat onze eiwitshakes die wij al jarenlang bestellen nu opeens van consistentie wijzigen en bijlange niet zo goed meer zijn. Never change a winning product... Whey banaan he... Vis mer
Livraison rapide et produits vraiment top. Gros coup de cœur pour les Low Carb Tortillas, franchement super bonnes et très pratiques quand on fait attention aux glucides. J’en avais pris plusieurs pa... Vis mer
Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
alles snel en goed afgehandeld, zoals beloofd zondag voor 20u besteld maadang in huis :)
Beste winkel en goede service kwaliteit product.
Snel levering
ik vind altijd wat ik nodig heb en de bezorging is altijd supersnel.
Body en fit is een fijn bedrijf, ze leveren altijd op tijd en als het nietvop tijd is ligt dit aan de pakketdienst.
Maar ze reageren altijd netjes op je email dus dat vind ik het fijnst van dit bedrijf maar vooral hun assortiment is goed.
Je hebt ruime keus en ik vind de prijs heel goed in verhouding met het product er is geen winkel waar je het goedkoper krijgt dan bij body en fit.
Ik ben al bijna 20 jaar een serieuze klant van body en fit en dat zegt al genoeg.
Naast mijn kracht training gebruik ik h7n supplementen ook voor mijn mentale gezonheid.
Dus qwa cijfer geef ik ze een 9,5
Snelle levering en prima kwaliteit van de producten

Svar fra Body&Fit NL
Er was een actie voor proteinedranken: mooi afgeprijst, maar ze ontvangen 1 dag voor de versheidsdatum verstrijkt lijkt me eerder boerenbedrog.

Svar fra Body&Fit NL
De nieuwe smaak Perfection Whey is minder lekker. Geef mij maar de oude formule. Ik meng altijd een halve scoop door mijn kwark en de poeder heeft nu een wat bittere smaak. Heel jammer, vooral ook omdat het best aan de prijs is.

Svar fra Body&Fit NL
Snel kunnen bestellen en ontvangen. Goede producten waar ik graag gebruik van maak

Svar fra Body&Fit NL
Tout s'est bien déroulé de la commande à la livraison
Bon suivi via mail

Svar fra Body&Fit NL
Altijd vlotte levering. Wat ik wel jammer vind is dat de keuze wbt de smaken van de smart proteïne minder word. Veel was uitverkocht. Normaal neem ik altijd vanille laatst banaan maar beide waren er niet meer. Hopelijk komen z3 terug want ik vind strawberry niet echt heel lekker

Svar fra Body&Fit NL
Bestel al vele jaren nooit klachten leveringen altijd optijd....en goede producten voor een mooie prijs

Svar fra Body&Fit NL
Op de site wordt voldoende informatie gegeven en bestellen gaat eenvoudig. Het artikel werd snel en goed verpakt geleverd.